Περιοχές Εξυπηρέτησης

Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

Αποχετευτικό σύστημα ΄΄ρολόϊ ΄΄ !!!

Δίκτυο αγωγών αποχετεύσεων που πάει ''ρολόι'' .... χωρίς αποφράξεις και ταλαιπωρίες!!!

 

αποχετεύσεις χωρίς αποφράξεις

Η εξέλιξη της τεχνολογίας στον εξοπλισμό των αποφράξεων παρέχει πλέον ειδική κάμερα βιντεοσκόπησης αγωγών αποχετεύσεων, χάρην της οποίας αίρεται η ''μαντική ικανότητα'' που έπρεπε να διακατέχει τους τεχνικούς των αποφρακτικών εταιρειών που είχαν να καμερα flexiprob-340αντιμετωπίσουν μια ζημιά ή ένα μπλοκάρισμα αγωγού που ήταν θαμένος στο έδαφος. Οποιοδήποτε δε λάθος σε αυτή την περίπτωση σήμαινε αν μη τι άλλο ταλαιπωρία και εκνευρισμό για τον πελάτη που ταλαιπωρούνταν από το πρόβλημα και πιθανώς επιπλέον χρηματική επιβάρυνση για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί την κάμερα flexiprobe340, της radiodetection η οποία μπορεί να καταγράψει λεπτομερώς την κατάσταση εσωτερικού αγωγών διαμέτρου από 3εκατοστά  έως και 40 εκατοστά.

Αναλυτικά οι δυνατότητες της κάμερας στις αποφράξεις είναι:

  • Κορυφαία ανάλυση εικόνας
  • Ψηφιακή απεικόνιση με δυνατότητα zoom
  • Καταγραφή δεδομένων σε usb disk ή κοινή κάρτα μνήμης
  • Αδιάβροχη - ανθεκτική κατασκευή
  • Δυνατότητα εισαγωγής σε καμπύλες διακλαδώσεις δικτύων
  • Σύνδεση με υπολογιστή

Η κίνηση της εξασφαλίζεται μέσω συστήματος προωθητικών ράβδων (διαφόρων μεταβλητών βαθμών ευκαμψίας), διαθέτει 2 κάμερες υψηλής ευκρίνειας στις οποίες είναι ενσωματωμένα led λευκού φωτισμού που εξασφαλίζουν τον απαραίτητο φωτισμό που χρειάζεται για την καταγραφή και της πιο μικρής λεπτομέρειας. Αποστασιόμετρο ακριβείας μας δίνει με ακρίβεια χιλιοστού το συγκεριμένο σημείο του αγωγού που παρουσιάζει το πρόβλημα.

αποφράξεις με κάμερα p340

Τα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια και απεικονίζονται σε οθόνη TFT 8'' μεγάλης φωτεινότητας και ρυθμιζόμενης αντίθεσης με ταυτόχρονη δυνατότητα καταγραφής φωνής - σχολίων για τα ευρήματα.

Αποφράξεις από εισχώρηση ριζών, καθιζήσεις αγωγών, σπασίματα και βλάβες, κατασκευαστικές ατέλειες και οποιαδήποτε άλλη αιτία εντοπίζεται με ασφάλεια προς άμεση αποκατάσταση, χωρίς δαπανηρά σκαψίματα, ξηλώματα και μεραμέτια.  Ενδεδειγμένη η χρήση της επίσης σε περιπτώσεις αγοράς κτιρίων νέων ή παλιών όπου η γνώση της κατάστασης του εσωτερικού των σωλήνων αποχετευτικού δικτύου είναι κρίνεται αναγκαία.