υδροβολή με πιεστικο σε αποφράξεις φρεατίου σε δρόμο στο Πολύγωνο Αθηνών

Τα φρεάτια αποχετεύσεων αποτελούν ένα από τα νευραλγικά σημεία του δικτύου που καθίστανται συχνά ανενεργά από αποφράξεις και απο το συγκεριμένο πρόβλημα δεν απαλάσσεται ούτε η περιοχή του Πολύγωνου.

Η ανελλειπής συντήρηση και οι απότομες εξάρσεις των βροχοπτώσεων αποτελούν τις κύριες αιτίες απόφραξης αυτών. Τα συνεργεία καθαρισμού απαιτείται να ελέγχουν τα φρέατια μονοκατοικιών και πολυκατοικιών στο Πολύγωνο τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο και να προβαίνουν σε προληπτικούς καθαρισμούς προς αποφυγή αυτών των αποφρακτικών δεισλειτουργιών, που συνοδεύονται αυνήθως και με πλημμύρες που κάθε άλλο παρά εύκολα αντιμετωπίζονται.

Το συνεργείο αποφράξεων στο Πολύγωνο της αποφρακτικής εταιρείας apofraxeis4u είναι πάντα σε ετοιμότητα και μπορεί να δώσει λύσεις αξιόπιστες και διαχρονικές σε τιμές ιδιαίτερα ανατγωνιστικές.

Με ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα τα φρεάτια καθαρίζονται σχολαστικά και εξασφαλίζεται έτσι η ομαλή λειτουργία τους, από τεχνικούς άρτια καταρτισμένους και πρόθυμους στο να απαλείψουν οριστικά το πρόβλημα.

Καλέστε μας από οποιαδήποτε γειτονιά στο Πολύγωνο αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τα φρεάτια αποχέτευσης στο τηλ. 213 0250818 !!!