ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ APOFRAXEIS4U: Το σίγουρο όνομα στον κλάδο & τις αποφράξεις Ηλιούπολη

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ 2022

 

 Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας με πιεστικό Ηλιούπολη    50 €
 Αποφράξεις Νιπτήρα Μπάνιου - Καθαρισμός στην Ηλιούπολη    50 €
 Απόφραξη Σιφώνι Μπάνιου - Καθαρισμός Ηλιούπολη    50 €
 Αποφράξεις Ντουζιέρας - Μπανιέρας - Καθαρισμός    50 €
 Αποφράξεις Αποχετεύσεως Νεροχύτη - Καθαρισμός Ηλιούπολη    50 €
 Απόφραξη Υδρορροών Εξωτερικών Ηλιούπολης    50 €
 Συμβόλαια Συντήρησης Πολυκατοικιών Μηνιαία στην Ηλιούπολη    30 €
 Αποφράξεις Κάθετων Στήλων Λεκανών Ηλιουπόλεως    50 €
 Αποφράξεις Κάθετης Στήλης Συγκέντρωσης Κουζίνας Ηλιούπολη    50 €
 Αποφράξεις Κάθετης Στηλής Νερών Υδρορροών στην Ηλιούπολη    50 €
 Αποφράξεις Κεντρικού Φρεατίου Συγκέντρωσης Ηλιούπολη    50 €
 Διάγνωση - Ενδοσκοπικός Έλεγχος με κάμερα στην Ηλιούπολη  100 €
 Καθαρισμός Αποχέτευσης Ηλιούπολη με Υδροπιεστικό από    80 €

* οι παραπάνω τιμές απόφραξης δεν περιέχουν το φπα 24%

** για Επίσημες Αργίες - Κυριακές  αλλά και για βραδυνές ώρες μετά τις 20:00 υπάρχει επιβάρυνση άρσης αποφράξεων κατόπιν συνεννόησης 

Καλέστε μας: Τηλ.: 210 64 64 000 - Κιν.: 6936 444 444 | Αποφράξεις Αθήνα 24 ώρες

 

Εταιρεία αποφράξεων αποχετεύσεων ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ APOFRAXEIS4U

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Έχοντας ως έδρα και κύρια περιοχή δραστηριοποίησης την Ηλιούπολη και την ευρύτερη περιοχή, η επιχείρησή μας παρέχει υπηρεσίες αποφράξεων κάθε είδους, με επαγγελματισμό, υψηλό επίπεδο εργασίας, αποτελεσματικότητα, και πάνω απ' όλα σε χαμηλό κόστος, έχοντας πάντα υπ' όψιν ότι επιτελούμε ένα έργο πολύ σημαντικό, που άπτεται της υγιεινής και της ποιότητας ζωής των πελατών μας. 

ΟΙ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα, αφού ασχολούμαστε τόσο με το ξεβούλωμα κεντρικών δεξαμενών, αγωγών και φρεατίων όσο και με τις αποφράξεις εγκαταστάσεων που αφορούν κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά, όπως είναι οι νιπτήρες, οι λεκάνες της τουαλέτας, οι υδρορροές, οι νεροχύτες, τα σιφόνια κ.ά.

ΤΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΜΑΣ

Ο στόλος των οχημάτων μας, που αποτελείται ως επί το πλείστον από βυτιοφόρα και αντλιοφόρα τελευταίας τεχνολογίας γερμανικής κατασκευής, είναι το μεγάλο μας όπλο για τη διενέργεια επιτυχών αποφράξεων. Μπορούμε να ισχυριστούμε, με υπερηφάνεια και όχι με στείρα αυταρέσκεια, ότι συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στις ελάχιστες επιχειρήσεις που διαθέτουν τόσο έγκριση από το ΥΠΕΧΩΔΕ όσο και κίτρινες επαγγελματικές πινακίδες.

ΑΠΟΦΡAKTIKH ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΥ

Έχουμε τη δυνατότητα και το υπόβαθρο να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις οιασδήποτε αποφρακτικής εργασίας, οποιονδήποτε τύπο κτιρίου και αν αφορά. Είτε πρόκειται για μονοκατοικία ή πολυκατοικία είτε για πιο σύνθετες κτιριακές δομές, όπως είναι π.χ. τα εργοστάσια, τα ξενοδοχεία και τα νοσοκομεία, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι οι προσπάθειές μας θα τελεσφορήσουν και θα παραδώσουμε στον πελάτη έναν χώρο απόλυτα καθαρό και απαλλαγμένο από κάθε υλικό που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη λειτουργικότητα και την ακεραιότητα των αγωγών και των άλλων τμημάτων των αποχετεύσεων.

Καλέστε μας: Τηλ.: 210 64 64 000 - Κιν.: 6936 444 444 | Αποφράξεις Ηλιούπολη 24-7-365 Κυριακές και αργίες

ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η πολύχρονη παρουσία μας στο επάγγελμα των αποφράξεων, αφού μετράμε πια 45 έτη στο συγκεκριμένο αντικείμενο, παρέχουν τα εχέγγυα μιας σοβαρής επιχείρησης, για την οποία ο χρόνος είναι σύμμαχος και όχι εχθρός, αφού προσθέτει εμπειρία, αδιαμφισβήτητο κύρος και αξία στο όνομά της. Οι πελάτες μας δηλώνουν περιχαρείς και ευγνώμονες για τις υπηρεσίες μας, αλλά και για τον σεβασμό που δείχνουμε στα χρήματά τους, αφού –κακά τα ψέματα– ο οικογενειακός προϋπολογισμός πρέπει να τηρείται απαρεγκλίτως και λεφτά σε αυτές τις εποχές δεν περισσεύουν. 

  αντικατάσταση αγωγών χωρίς σκάψιμο στην Ηλιούπολη σε σύντομο χρονικό διάστημααποφραξεις στην Ηλιούπολη προσφορες - τιμεςapofraxeis 4u - εκκενωσεις βοθρων  και αποφράξεις φρεατίων στην Ηλιούπολη

Τι εννοούμε όταν λέμε «αποφράξεις αποχετεύσεων»

Με τον όρο «απόφραξη» εννοούμε τον πλήρη καθαρισμό ενός τμήματος ή όλου του αποχετευτικού συστήματος, είτε πρόκειται για αγωγό είτε για φρεάτιο, δεξαμενή ή άλλον χώρο. Για την πραγματοποίηση μιας απόφραξης χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα και εργαλεία, όπως είναι τα συστήματα υδροβολής, τα πιεστικά μηχανήματα, οι ατσαλίνες, οι βεντούζες και άλλα. Σε ειδικές περιπτώσεις όπου το πρόβλημα δεν γίνεται αντιληπτό με μια πρώτη επισκόπηση, στη «μάχη» ρίχνονται και κάμερες για να διαπιστωθεί σε ποιο βάθος βρίσκεται το πρόβλημα και πού πρέπει να γίνει η παρέμβαση των τεχνικών για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Επικουρικά σε όλα αυτά τα μέσα, χρησιμοποιούνται και χημικές ουσίες, πιστοποιημένες φυσικά από τις αρμόδιες αρχές και φιλικές προς το περιβάλλον, ώστε ο καθαρισμός να είναι όσο το δυνατόν λεπτομερέστερος.

Ποια είναι τα αίτια της δημιουργίας αποφράξεων στην Ηλιούπολη

Πολλοί είναι οι λόγοι στους οποίους οφείλονται τα αποφρακτικά προβλήματα των σωληνώσεων και των άλλων τμημάτων ενός αποχετευτικού συστήματος στην ομώνυμη περιοχή που έχει έκταση περίπου 12.700 στρέμματα. Μερικά από αυτά είναι η συσσώρευση λιπών, ελαίων και υπολειμμάτων τροφίμων στον νεροχύτη της κουζίνας και η αντίστοιχη συσσώρευση τριχών και υπολειμμάτων σαπουνιού, οδοντόκρεμας και σαμπουάν στον νιπτήρα του μπάνιου. Εξίσου συχνά είναι και τα βουλώματα στο σιφόνι της τουαλέτας, ενώ δεν λείπουν και οι φθορές, οι διαβρώσεις και οι βλάβες στις σωληνώσεις, ειδικά σε διαμερίσματα που… τα 'χουν τα χρονάκια τους. Ειδικά πάντως για τη λεκάνη της τουαλέτας πολλές φορές οι ευθύνες αφορούν στους χρήστες της, αφού κάποιοι από αυτούς προβαίνουν σε μη ενδεδειγμένη χρήση της, θεωρώντας πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν… σκουπιδοτενεκές όπου μπορούν να απορρίπτουν ταμπόν, χαρτί υγείας, σερβιέτες, πάνες και άλλα υλικά που πολύ εύκολα μπορούν να φράξουν τους αγωγούς.

Ειδικά για τα φρεάτια και τους αγωγούς της υδρορροής ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο βουλώνουν είναι τα φερτά υλικά που μεταφέρουν η βροχή και ο άνεμος.

Άλλες φορές πάλι τα αποφρακτικά προβλήματα μπορεί να οφείλονται σε κατασκευαστικά λάθη ή σε αστοχία υλικού.

Καλέστε μας: Τηλ.: 210 64 64 000 - Κιν.: 6936 444 444 | Αποφράξεις Ηλιούπολη όλο το 24ωρο Κυριακές και αργίες

Για ποιον λόγο να προτιμήσετε τις υπηρεσίες αποφράξεων της εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ APOFRAXEIS4U

Θα αναρωτηθείτε –και σωστά– για ποιον λόγο θα πρέπει να επιλέξετε τις υπηρεσίες της δικής μας εταιρείας αποφράξεων έναντι κάποιας άλλης. Εξάλλου είναι κι αυτή μια από τι συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε. Υπάρχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα που καθιστούν τη ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ APOFRAXEIS4U ανταγωνιστική και άξια να προτιμηθεί έναντι των άλλων για τη διεξαγωγή αποφρακτικών εργασιών.

Τα βασικότερα από αυτά είναι τα εξής:

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η πολύχρονη παρουσία μας στον απαιτητικό χώρο των αποφράξεων αποχετεύσεων, αφού δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν από το 1973.        

ΕΓΓΥΗΣΗ

  Παρέχουμε στους πελάτες μας εγγύηση ποιότητας και σωστής λειτουργίας ύστερα από τον καθαρισμό των αποχετευτικών σωλήνων.

ΑΡΤΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Χρησιμοποιούμε έναν υπερσύγχρονο και άρτιο στόλο οχημάτων, με τα οποία μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε αποφρακτική εργασία, όσο δύσκολη και αν είναι και όποιον χώρο και αν αφορά.

-         Δείχνουμε τον δέοντα σεβασμό στους πελάτες μας και στο πρόβλημά τους, φροντίζοντας να δώσουμε άμεση και οριστική λύση.

-         Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, αλλά πάντα με σοβαρότητα, επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης.

-         Δεδομένου ότι τα αποφρακτικά προβλήματα ούτε περιμένουν αλλά ούτε και… προειδοποιούν, προσφέρουμε 24ωρη κάλυψη, όλες τις ημέρες, ανεξαρτήτως αν είναι Σάββατο, Κυριακή ή αργία.

-         Εκτός από τις αποφράξεις αποχετεύσεων, αναλαμβάνουμε και άλλες σχετικές εργασίες, όπως απεντομώσεις και απολυμάνσεις.

-         Φροντίζουμε να καθαρίζουμε τις αποχετεύσεις χωρίς βαριές χημικές ουσίες, ενδεχομένως βλαπτικές για τον άνθρωπο. Ωστόσο, αν πρέπει να γίνει και χημικός καθαρισμός, χρησιμοποιούμε προϊόντα εγκεκριμένα και φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. 

-         Τέλος, η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ APOFRAXEIS4U, βάζοντας πάνω απ' όλα το συμφέρον και την εξυπηρέτηση του πελάτη και συνυπολογίζοντας την οικονομική δυσπραγία που υφίστανται πολλά νοικοκυριά, παραμένει πιστή στην πολιτική της να κρατάει χαμηλά το κόστος όπου ο τιμοκατάλογος αποφράξεων είναι σταθερός, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις για τους πελάτες της. Για να πάρετε μια γενική ιδέα, η τιμή μιας απόφραξης κυμαίνεται γύρω στα 30 ευρώ, ενώ παρέχουμε στον πελάτη και εγγύηση καλής λειτουργίας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣειδικοί στις αποφράξεις ηλιούπολης αντλιοστάσια

Ποια είναι τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις για την επιλογή εταιρείας αποφράξεων                           

Πέρα από τα πλεονεκτήματα που οι ίδιες οι εταιρείες προβάλλουν, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, πιο αντικειμενικοί τρόποι με τους οποίους ο πελάτης επιλέγει την εταιρεία αποφράξεων που θα τον εξυπηρετήσει. Κάποιοι από αυτούς είναι:

-         Το πελατολόγιό της.

-         Ο στόλος της και το προσωπικό της.

-         Τα σχόλια των πελατών.

Αποφράξεις και απολυμάνσεις/απεντομώσεις: Μπορούν να γίνουν παράλληλα;

Η απάντηση είναι «ναι». Και αυτό γιατί το αποχετευτικό σύστημα δεν αρκεί να αδειάσει από το άμεσα ορατό βρόμικο περιεχόμενό του, αλλά και από τα μικρόβια, τα βακτήρια και κάθε λογής παράσιτα που μπορεί να παραμείνουν και να απειλήσουν την υγεία σας. Αυτό ισχύει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως είναι τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια, αλλά πάνω απ' όλα τα νοσοκομεία, όπου οι διατάξεις και οι νόμοι είναι πολύ πιο αυστηροί. Ειδική μέριμνα πρέπει να υπάρχει για τα φρεάτια και τις δεξαμενές που υπερχειλίζουν, αφού μετά το στέγνωμα των βρόμικων υδάτων παραμένει ένα περιβάλλον εξαιρετικά… φιλόξενο για κάθε είδους παθογόνο μικροοργανισμό

Αποφράξεις φρεατίων στο αποχετευτικό δίκτυο

Μερικές από τις πιο συχνές αποφράξεις αποχετεύσεων έχουν να κάνουν με βουλωμένα φρεάτια. Κατά κανόνα τα κεντρικά φρεάτια των πολυκατοικιών παρουσιάζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα, αφού εκεί συγκεντρώνονται όλα τα υλικά που φεύγουν από τους νιπτήρες, τους νεροχύτες και τις μπανιέρες όλων των διαμερισμάτων, κι από εκεί οδηγούνται στο ευρύτερο αποχετευτικό δίκτυο του Δήμου, επιφέροντας μεγαλύτερα και πιο δυσεπίλυτα αποφρακτικά προβλήματα και συνεπώς την απόφραξη φρεατίου. Επομένως, ο καθαρισμός του φρεατίου είναι μια επιβεβλημένη και αδιαπραγμάτευτη εργασία αν θέλουμε να έχουμε ένα λειτουργικό αποχετευτικό δίκτυο.

Αποφράξεις του νιπτήρα μπάνιου

Ο νιπτήρας ενίοτε παρουσιάζει δυσκολίες στην απόφραξή του, γιατί το βούλωμα ίσως βρίσκεται βαθιά σε έναν από τους σωλήνες που βρίσκονται από κάτω του. Όσο δύσκολο, όμως, και αν είναι το σημείο όπου υπάρχει στένωση και χρειάζεται καθαρισμός σωληνώσεων, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ APOFRAXEIS4U μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημά σας.        

Απόφραξη μπανιέρας

Τάχιστα, με ασφάλεια και στις πλέον οικονομικές τιμές της αγοράς εγγυώμαστε την απόφραξη μπανιέρας σας

Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

Ομοίως, το σιφόνι του μπάνιου είναι μια περιοχή που συχνά βουλώνει, ειδικά αν είναι παλιό, λόγω των αλάτων και των χημικών ενώσεων που κολλούν στις επιφάνειές του. Εμείς εγγυώμαστε την άμεση απόφραξη σιφονιού μπάνιου ανεξαρτήτως επιπέδου δυσκολίας.

Αποφράξεις του μπάνιου

Λόγω της εντατικής χρήσης του το μπάνιο είναι ευάλωτο σε αποφρακτικά προβλήματα, όπως η απόφραξη νιπτήρα αφού στοιχεία όπως μαλλιά, τρίχες, σαπούνι κ.ά. συσσωρεύονται στις σωληνώσεις του και τις βουλώνουν. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ APOFRAXEIS4U μπορεί να αντεπεξέλθει με επιτυχία και σε αυτήν την πρόκληση.      

Αποφράξεις της υδρορροής

Το ίδιο μπορούμε να σας υποσχεθούμε και για τους σωλήνες της υδρορροής των πολυκατοικιών που βρίσκονται σε μπαλκόνια ή βεράντες και λόγω των υλικών που φτάνουν σε αυτούς φράζουν, εμποδίζοντας την απρόσκοπτη ροή του νερού.

Αποφράξεις από ρίζες

Ένας ύπουλος εχθρός για τις σωληνώσεις είναι οι ρίζες των δέντρων, που χωρίς να γίνονται ορατές καταστρέφουν τους σωλήνες και εμποδίζουν τη διέλευση του νερού ή, ακόμα χειρότερα, προκαλούν πλημμύρες. Με τη χρήση ριζοκοπτικού μηχανήματος το οποίο προσαρτούμε στο μηχάνημα υδροβολής, απομακρύνουμε το κομμάτι της ρίζας που προκαλεί το πρόβλημα στον σωλήνα και εν συνεχεία το στεγανοποιούμε ώστε να μην παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα, καθώς η ρίζα θα συνεχίσει να αναπτύσσεται. Δεδομένου ότι το αποχετευτικό σύστημα περνάει μέσα από κήπους, αυλές και πεζοδρόμια, όπου η παρουσία δέντρων είναι συχνή, τα αποφρακτικά προβλήματα που οφείλονται σε ρίζες είναι αρκετά συνήθη, και η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ APOFRAXEIS4U είναι εδώ για να δώσει λύση και σε αυτά τα προβλήματα με τον άψογο καθαρισμό αποχετεύσεων.

Αποφράξεις στη λεκάνη της τουαλέτας

Οι αποφράξεις αυτού του είδους είναι από τις πιο ενοχλητικές που μπορούν να προκύψουν και διαταράσσουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινή ζωή των ενοίκων. Εμείς μπορούμε να σας υποσχεθούμε άμεση και διαρκή λύση με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων και των σωστών διαδικασιών.

Συνεργείο καθαρισμού για ρίζες δέντρων στην Ηλιούπολη - καθαρισμός φρεατίωνΑποφραξεις Αντωνίου Σήφακα 4-6 ΗλιούποληΣυνεργείο καθαρισμού αποφράξεων και εκκένωσης βόθρων για έλεγχο με κάμερα νιπτήρα στην Ηλιούπολη

Αντλήσεις υδάτων στην Ηλιούπολη και όλο το λεκανοπέδιο Αττικής

Η άντληση υδάτων, η απομάκρυνση δηλαδή του νερού από πλημμυρισμένους χώρους, όπως κατοικίες, καταστήματα, αποθήκες, υπόγεια κ.ά., είναι μια πολύ σημαντική εργασία για την ασφάλεια και την υγιεινή του πληθυσμού ειδικά στην πολυπληθή Αθήνα, την οποία εμείς αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό όποια στιγμή του 24ώρου κι αν μας το ζητήσετε ή μας καλέσετε.

Δεδομένου ότι το κλίμα εσχάτως έχει αλλάξει πολύ και συχνά σημειώνονται ακραία καιρικά φαινόμενα, οι έντονες βροχοπτώσεις και οι πλημμύρες είναι συνήθεις στην Αθήνα και την Αττική και τα κτίρια αλλά και οι κάτοικοι απειλούνται από αυτές. Η ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΩΓΩΝ APOFRAXEIS4U έχει ασχοληθεί επισταμένως με την άντληση υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους και είναι πρόθυμη να αναλάβει και τη δική σας περίπτωση, όσο απαιτητική κι αν είναι.

Καλέστε μας: Τηλ.: 210 64 64 000 - Κιν.: 6936 444 444 | Αποφράξεις Ηλιούπολη 24 ώρες

Καθαρισμός και συντήρηση των αγωγών δικτύου

Αν δεν θέλετε να σας προλάβουν τα αποφρακτικά προβλήματα και να τρέχετε την τελευταία στιγμή, είναι φρόνιμο να καταφύγετε στις υπηρεσίες συντήρησης που παρέχει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ APOFRAXEIS4U. Η πρόληψη και ο καθαρισμός αγωγών θα σας βοηθήσει να αποφύγετε προβλήματα που αλλιώς θα διογκώνονταν και θα καθίσταντο δυσεπίλυτα όπως πχ μια κατεπείγουσα άντληση υδάτων. Τηλεφωνώντας μας στο τηλέφωνο 210-64 64 000 θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο όσον αφορά το αποχετευτικό σας δίκτυο.

Τακτική συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου αποχέτευσης με πιεστικό για όλο το λεκανοπέδιο αττικής

Η συντήρηση και ο καθαρισμός αποχετεύσεων με πιεστικό πρέπει να γίνεται τακτικά ώστε η λειτουργικότητα της να είναι εξασφαλισμένη. Η συντήρηση φρεατίου με πιεστικό μπορεί να γίνεται, π.χ., σε διμηνιαία, τριμηνιαία ή εξαμηνιαία βάση. Αυτό εξαρτάται, φυσικά, από την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου, τη χρήση του και την παλαιότητά του. Μπορείτε να μας καλέσετε όποτε θέλετε για να κάνουμε εκτίμηση της κατάστασης και να σας δώσουμε προσφορά ώστε ο καθαρισμός αποχετεύσεως με πιεστικό να γίνεται και στο δικό σας κτίριο.

καθαρισμός ακάθαρτων υδάτων φρεατίων 24 ώρες στην Ηλιούπολη Κυριακές και αργίεςχρήση πιεστικού υδροβολής τελευταίας γενιάς στην Ηλιούποληξεβούλωμα αποφράξεις απολυμάνσεις απεντομώσεις προσφορές στην Ηλιούπολη

Τι κερδίζετε από τον τακτικό καθαρισμό της αποχέτευσης

Με την τακτική συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου αποφεύγονται οι φραγές, τα βουλώματα δηλαδή, που πολλές φορές προκύπτουν ξαφνικά και προκαλούν αναστάτωση. Παράλληλα με μια μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης, διασφαλίζετε ότι δεν θα προκύψουν ξαφνικές πλημμύρες πράγμα που θα απαιτούσε κατεπείγουσα άντληση υδάτων, ενώ ελαχιστοποιείτε και την πιθανότητα να δεχθείτε την επίσκεψη ανεπιθύμητων εντόμων ή ποντικών. Γι' αυτόν τον λόγο, είναι εξαιρετικά ωφέλιμο να συνδυάζονται οι καθαρισμοί των αποχετεύσεων με απολυμάνσεις και απεντομώσεις/μυοκτονίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Ζήτημα… τιμής

Αν σας προβληματίζει το κόστος της συντήρησης, σας διαβεβαιώνουμε ότι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ APOFRAXEIS4U παραμένει πιστή στην πολιτική της να προσφέρει υπηρεσίες αποφράξεωνσε χαμηλές τιμές, εξασφαλίζοντας πολύ οικονομικά πακέτα για τους πελάτες μας.

Ξεβούλωμα αποχέτευσης

Πρόκειται για μια απολύτως απαραίτητη εργασία που διασφαλίζει τη μακροβιότητα της αποχέτευσης. Ας δούμε, όμως, για ποιους λόγους βουλώνει το δίκτυο και γιατί είναι τόσο ζωτικής σημασία το ξεβούλωμα:

Αν διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα στην κυκλοφορία του νερού, αυτό σημαίνει ότι τα λύματα λιμνάζουν και συσσωρεύονται ακαθαρσίες, βακτήρια και μικροοργανισμοί. Αυτό είναι κάτι που δεν αντιστρέφεται με τον χρόνο. Αν δεν γίνει απόφραξη, η κατάσταση απλώς θα επιδεινώνεται, άρα όσο πιο γρήγορα δώσετε λύση τόσο πιο γρήγορα θα επανέλθετε στην κανονικότητα.

Καλέστε μας: Τηλ.: 210 64 64 000 - Κιν.: 6936 444 444 | Αποφράξεις Αθήνα 24 ώρες

Αποφράξεις βόθρων σε όλη την αττική με νέες τεχνολογίες

Δεδομένου ότι σε πολλές περιοχές της χώρας δεν υπάρχει οργανωμένο αποχετευτικό δίκτυο, η κατασκευή ενός βόθρου αποτελεί τη μόνη λύση για τους κατοίκους αυτών των περιοχών. Αυτή η εργασία είναι απαραίτητη για να μην υπάρξουν μελλοντικά προβλήματα κατά την απομάκρυνση των λυμάτων και τις εκκενώσεις βόθρων, αν κάποια στιγμή αυτό δεν μπορεί να αναβληθεί περαιτέρω.

Η αυτοματοποιημένη διαδικασία απομάκρυνσης και μεταφοράς των λυμάτων από τα κτίρια σε ειδικούς χώρους είναι ο σκοπός της λειτουργίας ενός βόθρου. Αυτή η διαδικασία όταν γίνεται σωστά δεν μας απασχολεί, αλλά όταν φτάνουμε να σκεφτόμαστε για εκκενώσεις βόθρων, η ταλαιπωρία και το κόστος είναι δεδομένα.

Τι είναι και πώς δουλεύουν οι σηπτικοί βόθροι

Οι βόθροι είναι αποτελεσματικοί χάρη στην απόλυτα φυσική διαδικασία της σήψης, που ουσιαστικά είναι μια ζύμωση που συντελείται από μικροοργανισμούς, όπως όταν ο μούστος μετατρέπεται σε κρασί. Μέσω αυτής της διαδικασίας τα λύματα διασπώνται και μετατρέπονται σε νερό. Το νερό αυτό απορροφάται ευκολότερα από το χώμα, στους βόθρους απορρόφησης βέβαια και όχι στους στεγανούς. Αν δεν είναι δυνατή αυτή η διαδικασία, τότε ο βόθρος δεν είναι λειτουργικός και προκύπτουν πολλά προβλήματα. Μεταξύ αυτών είναι οι δυσοσμίες και τα υπερχειλισμένα νερά και ακαθαρσίες, που απαιτούν την άμεση εκκένωση του βόθρου.

Πώς κατασκευάζεται σωστά ένας βόθρος

Στο παρελθόν τα πράγματα γίνονταν γρήγορα και πρόχειρα, χωρίς ειδική μελέτη, ωστόσο σήμερα η κατασκευή ενός βόθρου είναι μια διαδικασία που γίνεται σωστά και προγραμματισμένα. Οι κακοτεχνίες αποκαλύπτονται συνήθως γρήγορα και απαιτούν εκκενώσεις βόθρων. Σήμερα η κατασκευή τους πραγματοποιείται ύστερα από εξειδικευμένη μελέτη και με πιστοποίηση ασφαλείας για το περιβάλλον, η οποία χορηγείται από τον υπεύθυνο μηχανικό του έργου. 

Είδη βόθρων

Χοντρικά οι βόθροι χωρίζονται στους απορροφητικούς βόθρους και στους στεγανούς βόθρους, ωστόσο μπορεί να γίνει κατηγοριοποίησή τους και στις εξής τέσσερις κατηγορίες:

Στεγανοί βόθροι 

λέγονται εκείνοι που εγκλωβίζουν και αποθηκεύουν τα λύματα.

Απορροφητικοί βόθροι 

είναι εκείνοι που επιτρέπουν την απορρόφηση των λυμάτων από το έδαφος. Είναι ανοιχτοί στο κάτω μέρος τους και έχουν επαφή με το χώμα, όπου απορροφώνται τα ύδατα.

Σηπτικοί βόθροι 

είναι εκείνοι που ουσιαστικά αποσυνθέτουν τα οργανικά λύματα για τη δημιουργία της λεγόμενης λυματολάσπης.

Βιολογικοί βόθροι 

είναι εκείνοι που μαζεύουν τα λύματα και στη συνέχεια τα αδειάζουν με τη βοήθεια κάποιων μικροοργανισμών.

Η συντήρηση και οι εκκενώσεις των βόθρων

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν δίνουν σημασία στη συντήρηση του βόθρου τους, κι έτσι κάποια στιγμή αντιμετωπίζουν άβολες καταστάσεις, που τελικά και πιο δαπανηρές είναι και πιο μεγάλο μπελά αποτελούν. Οι εκκενώσεις βόθρων πρέπει να πραγματοποιούνται ανά μήνες ή έστω χρόνια, ανάλογα βέβαια με το μέγεθός τους, την ηλικία και τη χρήση του κάθε βόθρου επιλέγοντας ενταιρεία με σύγχρονο στόλο βυτίων. Με τις εκκενώσεις φεύγουν τα λύματα και αποφεύγονται οι υπερχειλίσεις στο αποχετευτικό σας δίκτυο, ενώ υποβοηθείται και η ομαλή λειτουργία των στεγανών της κατασκευής, καθώς και η απορροφητικότητα των βιολογικών και των σηπτικών βόθρων.

Καλέστε μας: Τηλ.: 210 64 64 000 - Κιν.: 6936 444 444 | Αποφράξεις Αθήνα 24 ώρες

Αποφράξεις στην Ηλιούπολη - Τιμές της αγοράς

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ APOFRAXEI4U πολύ συχνά διαπιστώνουμε ότι οι τιμές των αποφράξεων αποχετεύσεων ενδέχεται να ποικίλλουν και να διαφέρουν πολύ μεταξύ τους. Ωστόσο, θα πρέπει να μας προβληματίζει το γεγονός ότι πολλές εταιρείες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε πολύ χαμηλές τιμές (π.χ., 20 ή 30 ευρώ), μόνο για διαφημιστικούς λόγους.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Το κόστος μιας απόφραξης και γενικόπτερα ο τιμοκατάλογος αποφράξεων εξαρτάται από παραμέτρους όπως η τιμή των καυσίμων, των διοδίων, τα εργατικά κ.λπ. Γενικά, η τιμή μιας απλής απόφραξης αποχέτευσης δεν μπορεί να πέφτει κάτω από τα 50 ευρώ. Επαφίεται στην εταιρεία αποφράξεων να ζητήσει μια λογική αμοιβή, λαμβάνοντας υπ' όψιν όλους τους παράγοντες της απόφραξης.

Τέτοιοι παράγοντες είναι κατ' αρχάς ο εξοπλισμός και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Ένας σύγχρονος και ποιοτικός εξοπλισμός εξασφαλίζει ταχεία και αποτελεσματική απόφραξη ακόμη και σε δυσπροσπέλαστα σημεία. Η αμοιβή της εταιρείας θα εξαρτηθεί, φυσικά, και από την περιοχή όπου θα γίνει η απόφραξη. Για πιο απομακρυσμένες περιοχές λογικά θα υπάρξει μεγαλύτερη χρέωση στις υπηρεσίες της.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 24 ώρες - 7 - 365 ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Μπορείτε να πληροφορηθείτε τις υπηρεσίες και τα συμβόλαια συντήρησης που παρέχει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ APOFRAXEIS4U, να δείτε τον εξοπλισμό μας και τις τιμές μας, κάνοντας τις σχετικές συγκρίσεις με τις τιμές άλλων εταιρειών. Εσείς θα είστε οι τελικοί κριτές μας.

Αποφρακτικές υπηρεσίες 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες

H ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ APOFRAXEIS4U, μία από τις πιο έμπειρες εταιρείες στον χώρο των αποφράξεων, προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε προσιτές τιμές. Καλύπτουμε όλο το φάσμα των εργασιών απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης όλου του αποχετευτικού δικτύου, δηλαδή των φρεατίων, της λεκάνης, του νιπτήρα κτλ., αλλά και μηνιαία συντήρηση με αυμβόλαιο, εκκενώσεις βόθρων, απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες.

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ APOFRAXEI4U διαθέτουμε αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και έμπειρο προσωπικό που εκτελεί τις εργασίες απόφραξης, συντήρησης, καθαρισμού αποχετεύσεων, απολύμανσης και απεντόμωσης σε ανταγωνιστικές τιμές.

 Παρέχουμε τις αποφρακτικές υπηρεσίες μας σε όλη την Αττική άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά και διακρινόμαστε όχι μόνο για τον επαγγελματισμό μας, αλλά και για τις τιμές μας, που είναι οι χαμηλότερες που υπάρχουν στον χώρο των αποφράξεων αλλά και στη συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό.

 Διαθέτουμε οχήματα διαφορετικού μεγέθους ώστε να εξυπηρετούν οποιονδήποτε χώρο και περίπτωση.

 

Ο έλεγχος με κάμερα στην υπηρεσία των αποφράξεων

H ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ APOFRAXEI4U πραγματοποιεί αποφράξεις στην Ηλιούπολη με τη χρήση κάμερας για τον έλεγχο και τον εντοπισμό της θέσης του αποφρακτικού προβλήματος. Εγγυόμαστε σαν αποφρακτική εταιρεία ότι οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές και οικονομικές που μπορείτε να βρείτε για απόφραξη αποχέτευσης με ειδική κάμερα, ανταποκρινόμενοι άμεσα στις ανάγκες σας και φτάνοντας στον χώρο σας χωρίς καθυστέρηση.

 ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ APOFRAXEI4U πολύ συχνά διαπιστώνουμε ότι η χρήση κάμερας αποτελεί τη βέλτιστη μέθοδο για την άμεση διάγνωση του προβλήματος και την ενδελεχή εξέταση του αποχετευτικού σας δικτύου, καθώς έτσι εντοπίζουμε εύκολα το σημείο που βούλωσε και ποια ήταν η αιτία της φραγής. Γνωρίζοντας πλέον ποιο είναι το πρόβλημα, το επόμενο βήμα είναι να σας απαλλάξουμε από αυτό, βασιζόμενοι στο πεπειραμένο προσωπικό μας και στην άριστη υλικοτεχνική μας υποδομή με τρόπο ώστε να μην ξαναπαρουσιαστεί ανάλογο πρόβλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με διάγνωση με κάμερα εξοικονομείτε χρόνο αλλά και χρήματα στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της αποχέτευσης που μπορούν να γίνουν μεγάλος μπελάς για κάθε νοικοκυριό.

Ενδοσκοπικός έλεγχος με τη χρήση κάμερας πριν από την απόφραξη στην Ηλιούπολη

Η αποφρακτική εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ APOFRAXEIS4U χρησιμοποιεί την ενδοσκοπική κάμερα (CCTV) αποχέτευσης προκειμένου να εξακριβώσει ποιο είναι το προβληματικό σημείο της αποχέτευσής σας ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα αυτού του είδους παρουσιάζει πολλά οφέλη για τους πελάτες μας, αφού μέσα σε πολύ λίγη ώρα μπορούμε να διαπιστώσουμε πού βρίσκεται η βλάβη και να ολοκληρώσουμε επιτυχώς την απόφραξη.

Ποιο είναι το κόστος του ελέγχου των αγωγών με βιντεοκάμερα πριν από την απόφραξη

Το κόστος για την απόφραξη της αποχέτευσης που συνοδεύεται με χρήση επαγγελματικής κάμερας απόφραξης αποχετεύσεων για την απεικόνιση και τον εντοπισμό του αποφρακτικού προβλήματος κυμαίνεται γύρω στα 80-100 ευρώ. Αυτά τα χρήματα πραγματικά πιάνουν τόπο, αφού μειώνουν κατά πολύ τις εργατοώρες, άρα και το προκύπτον κόστος, δεδομένου ότι οι διαδικασίες επιταχύνονται σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους ελέγχου.

Καλέστε μας για έλεγχο με κάμερα: Τηλ.: 210 64 64 000 - Κιν.: 6936 444 444 | Αποφράξεις Ηλιούπολη 24 ώρες

Διαθέτουμε συνεργεία αποφράξεων σε όλη την Ηλιούπολη και την Αττική

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ APOFRAXEIS4U διαθέτει ένα πολυπρόσωπο δίκτυο συνεργείων με το οποίο έχουμε τη δυνατότητα να καλύπτουμε όλες τις περιοχές της Αττικής, ανταποκρινόμενοι άμεσα σε κάθε κλήση που δεχόμαστε παρέχοντας ταυτόχρονα και συμβόλαιο συντήρησης.

Μηχανήματα και εργαλεία αποφράξεων στην Ηλιούπολη

Τα αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στη διάθεσή σας, τα οποία χειρίζονται κατάλληλα εκπαιδευμένοι επαγγελματίες, είναι αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση για τη σωστή διενέργεια εργασιών απόφραξης αποχετεύσεων και εκκένωσης βόθρων.

ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Εμείς στη ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ APOFRAXEIS4U διαθέτουμε μηχανήματα με προέλευση από κράτη με προηγμένη τεχνολογία (π.χ., Γερμανία), τα οποία διαφέρουν ποιοτικά από εκείνα που διαθέτουν οι άλλες εταιρείες. Τέτοια μηχανήματα είναι πιεστικά με αντλίες πολύ υψηλής πίεσης, αντλίες για μεγάλα βάθη και αντλίες ειδικού τύπου.
Χάρη στην τεράστια εμπειρία μας, στον τεχνολογικό μας εξοπλισμό και στα εξελιγμένα μας μηχανήματα, αλλά και στο εκπαιδευμένο προσωπικό μας, η εταιρεία μας συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες του χώρου στις παρεχόμενες υπηρεσίες αποφράξεων.

Αποφρακτικά μηχανήματα και πιεστικά νερού στην Ηλιούπολη

Αν η αποχέτευσή σας βούλωσε και χρειάζεστε καθαρισμό με πιεστικό, εμείς στην αποφράξεις Αθήνας Apofraxeis4u αναλαμβάνουμε την απόφραξη με σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα και πεπειραμένους τεχνικούς αποφράξεων, καθώς η απόφραξη με πιεστικό είναι εκπληκτική μέθοδος απόφραξης ή καθαρισμού μιας αποχέτευσης που έχει βουλώσει και μπορεί να ξεχειλίσει και να προκαλέσει πλήθος άλλων προβλημάτων. Αποκαθιστούμε τη ροή του νερού χωρίς αργοπορία - Καθαρισμός αποχέτευσης ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΙΕΣΤΙΚΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗσ στην ηλιουπολη

Με τη χρήση ηλεκτρομηχανικών εργαλείων εισχωρούμε βαθιά στην αποχέτευση, εντοπίζουμε το αίτιο του προβλήματος και σε λίγο λειτουργεί και πάλι τέλεια. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ APOFRAXEI4U πολύ συχνά διαπιστώνουμε ότι το ξεβούλωμα με πιεστικό είναι η μόνη λύση όταν υπάρχει υπερχείλιση ή άσχημη μυρωδιά. Το πιεστικό νερού εκτοξεύει νερό με πολύ υψηλή πίεση, ώστε να απομακρύνονται άμεσα τα αντικείμενα που φράζουν τους σωλήνες. Η χρήση του πρέπει να γίνεται προσεκτικά από εκπαιδευμένο συνεργείο τεχνικών αποφράξεων, για να μην προκύψουν βλάβες στα τοιχώματα των σωλήνων.

Αποφρακτικά για τη λεκάνη της τουαλέτας

Το φράξιμο της αποχέτευσης της λεκάνης είναι ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα που διαταράσσει την καθημερινότητά μας. Η αποχέτευση είναι επιφορτισμένη με το έργο της απομάκρυνσης όλων των ακαθαρσιών, που καταλήγουν στην κεντρική αποχέτευση. Αν όμως βουλώσει, αυτές οι ακαθαρσίες παραμένουν, εμποδίζοντας το νερό να περάσει από τους σωλήνες, με αποτέλεσμα όταν τραβάτε καζανάκι το νερό και οι ακαθαρσίες να μη βρίσκουν οδό διαφυγής και να φτάνουν στην επιφάνεια.

Γιατί βουλώνει η λεκάνης τουαλέτας

Ο σωλήνας της αποχέτευσης βουλώνει όταν πετάμε χαρτιά και σκουπίδια μέσα στη λεκάνη, κάτι που διαπιστώνουν πολλές φορές οι ειδικοί των αποφράξεων.  

Αντικείμενα ένοχοι για αποφράξεις λεκάνης

Το βουρτσάκι του πιγκάλ, που αποσπάται εύκολα, τα αρωματικά που κρεμάμε στο χείλος της λεκάνης, καθώς και άλλα αντικείμενα που μπορούν να πέσουν στους σωλήνες (χαρτί υγείας, πάνες, μωρομάντιλα, ταμπόν, σερβιέτες, αποτσίγαρα, μπατονέτες κ.ά.), είναι μερικοί από τους «συνήθεις υπόπτους» για τα βουλώματα. Ας έχουμε κατά νου ότι η λεκάνη δεν είναι ένας χώρος ρίψης των απορριμμάτων μας. Ειδικά όταν οι αποχετεύσεις έχουν σωλήνες μικρής διαμέτρου είναι πιο ευάλωτες σε αποφρακτικά προβλήματα. Αν μάλιστα δεν γίνεται και σωστή ή τακτική συντήρηση και ο καθαρισμός αποχέτευσης, τότε το βούλωμα και η απόφραξη λεκάνης τουαλέτας είναι απλώς θέμα χρόνου να συμβεί.

Σ Ας δούμε, λοιπόν, κάποιους εναλλακτικούς τρόπους για την απόφραξη λεκάνης:

Αποφράξεις Ηλιούπολη apofraxeis4u: Ζεστό νερό

Συνήθως το ζεστό νερό (να μην είναι όμως βραστό) λειτουργεί αποτελεσματικά στην απόφραξη λεκάνης. Αρχικά θα πρέπει να τραβήξετε μία φορά το καζανάκι και να διακόψετε την παροχή ύδατος. Ύστερα χύστε προσεκτικά στη λεκάνη 1-2 κατσαρόλες ζεστό νερό. Αφού περιμένετε για λίγα λεπτά και ανοίξετε ξανά την παροχή, τραβήξτε το καζανάκι. Αν το νερό φεύγει φυσιολογικά, η διαδικασία δούλεψε.

Αποφράξεις Ηλιούπολη apofraxeis4u: Βεντούζα

Η χρήση της βεντούζας είναι συνήθως αποτελεσματική στις αποφράξεις λεκάνης τουαλέτας. Θα πρέπει όμως να έχει μέγεθος αντίστοιχο με το στόμιο της λεκάνης ή και μεγαλύτερο, για να προκύψει η σωστή πίεση.

Αποφράξεις Ηλιούπολη apofraxeis4u: Κρεμάστρα

Αν δεν έχετε σύρμα ή ατσαλίνα για το ξεβούλωμα, τότε μπορείτε να φτιάξετε ένα δικό σας εργαλείο ισιώνοντας μια συρμάτινη κρεμάστρα και φτιάχνοντας έναν γάντζο χρησιμοποιώντας μια πένσα.

Αποφράξεις Ηλιούπολης apofraxeis4u: Υγρό πιάτων

Χύστε περίπου 1/4 φλιτζάνι με υγρό πιάτων στη λεκάνη. Αφού αφήσετε το σαπούνι να κατακάτσει για 5-10 λεπτά, ώστε να φτάσει στο σημείο του φραξίματος, προσθέστε στη λεκάνη ζεστό νερό και δώστε του χρόνο να κατακάτσει. Το σαπούνι συνήθως δρα ως λιπαντικό στις αποφράξεις, λιπαίνοντας το φράξιμο στην αποχέτευση ώστε να λειτουργεί και πάλι φυσιολογικά. 

Αποφράξεις στην Ηλιούπολη apofraxeis4u: Σόδα και ξίδι

Αφού αδειάσετε το νερό της λεκάνης, εν συνεχεία χύστε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ένα φλιτζάνι ξίδι στην τρύπα της τουαλέτας. Το ξίδι και η σόδα αντιδρούν με τέτοιον τρόπο ώστε το φράξιμο να μαλακώσει. Μισή ώρα μετά, χύστε λίγο ζεστό νερό. Αν δείτε ότι η αποστράγγιση γίνεται κανονικά, η απόφραξη έχει γίνει. Ειδάλλως, ακολουθήστε ξανά την ίδια διαδικασία. Πάντως, καλό είναι να φοράτε πλαστικά γάντια κουζίνας για προστασία.

Αποφράξεις Ηλιουπόλεως apofraxeis4u: Αυτοσχέδιο μείγμα

Χρησιμοποιώντας 8 με 10 κουταλιές της σούπας απορρυπαντικό πιάτων, 2 φλιτζάνια μαγειρική σόδα και 1/4 φλιτζάνι αλάτι Epsom (θειικό μαγνήσιο) μπορείτε να παρασκευάσετε ένα δικό σας μείγμα για αποφράξεις. Χύνοντας το μείγμα σε ποτηράκια και αφήνοντάς τα να στερεοποιηθούν κάπως κατά τη διάρκεια της νύχτας, το πρωί μπορείτε να ρίξετε ένα από αυτά στη λεκάνη. Αφού προσθέσετε τέσσερα φλιτζάνια νερό, δεν έχετε παρά να αφήσετε το μείγμα να κατακάτσει για κάποιες ώρες και θα δείτε αποτέλεσμα στις αποφράξεις τουαλέτας.

Καλέστε μας: Τηλ.: 210 64 64 000 - Κιν.: 6936 444 444 | Αποφράξεις Ηλιούπολη 24 ώρες

Αποφράξεις Ηλιούπολη apofraxeis4u: Τι είναι και πώς δουλεύει η ατσαλίνα απόφραξης

Η ατσαλίνα (ή αποφρακτήρας) είναι ένα από τα πιο γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα εργαλεία απόφραξης, τόσο από τους επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες αποφράξεων όσο και από ερασιτέχνες. Καθώς, όμως, η χρήση της μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα, χρήσιμο είναι να δούμε πώς ακριβώς δουλεύει.

Αποφράξεις που μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε φορά με την ατσαλίνα

  1. Απόφραξη υδρορροών βεράντας

  2. Απόφραξη σιφονιού μπάνιου

  3. Απόφραξη υδρορροών βεράντας

  4. Απόφραξη κάθετη τουαλετών

  5. Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας

  6. Απόφραξη μπανιέρας

  7. Απόφραξη νιπτήρα μπάνιου

  8. Απόφραξη σε κάθετη υδρορροών

Αποφράξεις Ηλιούπολης apofraxeis4u: Πλεονεκτήματα και είδη της ατσαλίνας

Πολλά είναι τα πλεονεκτήματα της ατσαλίνας για αποφράξεις, με σημαντικότερα όλων την ευκολία στη χρήση της, τη χαμηλή τιμή της, το εγγυημένο αποτέλεσμα όταν το βούλωμα βρίσκεται σε μεγάλο βάθος και την καταλληλότητά της για απόφραξη σε οποιοδήποτε σημείο. Υπάρχουν δύο είδη ατσαλίνας, η απλή και η ηλεκτρική, με την πρώτη να δουλεύει χειροκίνητα με μανιβέλα και τη δεύτερη να συνδέεται με ένα μοτέρ τύπου κρουστικού δράπανου. Ειδικά οι επαγγελματικές ατσαλίνες έχουν πολύ δυνατά μοτέρ και καταφέρνουν να αποφράξουν οποιονδήποτε τύπο σωλήνα και σε οποιοδήποτε βάθος.

  ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΛΙΠΟΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ  ΟΔΟ Γ. ΒΛΑΧΟΥ 35 - APOFRAXEIS4Uδιάγνωση με κάμερα από τις αποφράξεις ηλιουπόλεως apofraxeis4uαποφρακτική εταιρεία για πατοσίφωνο στην ηλιούπολη

Αποφράξεις Ηλιούπολης apofraxeis4u: Οι παρενέργειες των χημικών αποφρακτικών καθαριστικών

Οι περισσότεροι από εμάς, μη γνωρίζοντας καλά τι ακριβώς είναι τα χημικά καθαριστικά που χρησιμοποιούνται στις αποφράξεις, τα αγοράζουμε και τα χρησιμοποιούμε χωρίς φειδώ και περίσκεψη, κάτι όμως που δεν είναι συνετό! Η χρήση τους ενδέχεται να προκαλέσει πολλά προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα. Εμείς όμως στη ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ APOFRAXEIS4U, που έχουμε πείρα σχετικά με τέτοια θέματα, είμαστε εδώ για να σας συμβουλεύσουμε σωστά και να σας επισημάνουμε τι πρέπει –και κυρίως τι δεν πρέπει– να κάνετε για τον επιτυχή καθαρισμό αποχέτευσης.

ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΒΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΤΗΜΑΤΟΣ

Οι ειδικοί μας στις αποφράξεις αποχετεύσεων θα σας πουν ότι αυτές οι ουσίες είναι διαβρωτικές και η συχνή και αλόγιστη χρήση τους καταστρέφει τις σωληνώσεις, με ανυπολόγιστες συνέπειες τόσο για την… τσέπη σας, αφού ενδέχεται οι σωληνώσεις να χρειαστούν αντικατάσταση, όσο και για το περιβάλλον, αφού αυτές οι ουσίες καταλήγουν στο υπέδαφος, με ό,τι συνέπειες αυτό συνεπάγεται για ίδιο το περιβάλλον, αλλά και την τροφική αλυσίδα.

Αντί, λοιπόν, να κάνετε πειράματα με χημικές ουσίες αμφιβόλου ποιότητας και αποτελεσματικότητας στον καθαρισμό αποχέτευσης, αλλά και… πιθανής επικινδυνότητας, καλύτερα να καλέσετε τους ειδικούς της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ APOFRAXEIS4U για να δώσουν οριστική και εγγυημένη λύση στο πρόβλημά σας.  

Απόφραξη κάθετη στην κεντρική στήλη της αποχέτευσης

Οι αγωγοί της αποχέτευσης κάθε διαμερίσματος ενώνονται με μια κεντρική, κάθετη στήλη, έτσι ώστε οι ακαθαρσίες κάθε διαμερίσματος να καταλήγουν στον κεντρικό αγωγό. Είναι λογικό αυτές οι στήλες να δέχονται τη συνολική ποσότητα των λυμάτων απ' όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, με συνέπεια να βουλώνουν και να αποφράσσουν όλο το αποχετευτικό δίκτυο με μια απόφραξη κάθετη.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Σε περίπτωση που έχει αποφραχθεί η κεντρική στήλη της αποχέτευσης, θα δείτε το σιφόνι του μπάνιου σας να έχει πλημμυρίσει από τις ακαθαρσίες των επάνω ορόφων, μια κατάσταση κάθε άλλο παρά ευχάριστη!

Αυτού του είδους τα αποφρακτικά προβλήματα στις σωληνώσεις ενίοτε είναι σύνθετα, γι' αυτό και απαιτούν εξειδικευμένους τεχνίτες και ειδικά εργαλεία για να βρεθεί πού είναι η βλάβη και να διορθωθεί το πρόβλημα.

Ανεξαρτήτως, πάντως, της αιτίας του προβλήματος, εμείς στη ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ APOFRAXEIS4U είμαστε πρόθυμοι να αποκαταστήσουμε τη βλάβη άμεσα, αφού παέχοντας όλες τις υπηρεσίες μπορούμε να φέρουμε εις πέρας με τα κατάλληλα εργαλεία αποφράξεων και σύγχρονο εξοπλισμό όπως το πιεστικό μηχάνημα, χωρίς να προκαλέσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα στον αγωγό, παρέχοντας και συμβόλαιο συντήρησης σε οικονομικές τιμές.

Αποφράξεις στην Ηλιούπολη με εξειδικευμένο προσωπικό

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ APOFRAXEIS4U δίνει άμεση λύση στα προβλήματα της αποχέτευσης, με τρόπο οικονομικό και επωφελή, καθώς διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στις αποφράξεις. Έχοντας στη διάθεσή μας τους κατάλληλους επαγγελματίες, προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες μεταξύ των οποίων και μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Αττική. Πραγματοποιούμε αποφράξεις κάθε είδους σε οικονομικές τιμές, όπως είναι η κάθετη απόφραξη υδρορροών και σωληνώσεων, νεροχύτη, νιπτήρα, μπανιέρας, τακτικούς ελέγχους των αποχετεύσεων κ.ά.

Αποφράξεις στο κέντρο της Ηλιούπολης με σύγχρονα αποφρακτικά

H εταιρεία αποφράξεων APOFRAXEIS4U καλύπτει όλες τις περιοχές του κέντρου της Αθήνας, παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες σε εξαιρετικά προσιτό κόστος. Προσφέρουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα υπηρεσίες απόφραξης στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας σε 24ωρη βάση, αρκεί να μας τηλεφωνήσετε.

ΤΙ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

Διαθέτουμε πιστοποιημένα οχήματα γερμανικής κατασκευής, με κίτρινες πινακίδες και εγκεκριμένα από το ΥΠΕΧΩΔΕ.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ APOFRAXEIS4U προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες και λύσεις για όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τις αποφράξεις φρεατίων αποχετεύσεων, με σίγουρο και διαρκές αποτέλεσμα, αποτελώντας παράλληλα την πιο οικονομική εταιρεία απόφραξης στο κέντρο της Αθήνας.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ:

Η Ηλιούπολη είναι περιοχή του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας και βρίσκεται στις νοτιοδυτικές παρυφές του Υμηττού. Αποτελεί προάστιο στο νοτιοανατολικό τμήμα και μέρος του μητροπολιτικού συγκροτήματος της Αθήνας σε υψόμετρο 210 μέτρων. Αποτελεί δήμο της Περιφέρειας Αττικής και μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας.

Καταλαμβάνει μια έκταση περίπου 12.700 στρέμματα, εκ των οποίων τα 5.700 είναι δάση και τα υπόλοιπα 7.000 καλύπτει ο οικισμός (πλατείες, εκκλησίες, δρόμοι, καταστήματα, κατοικίες κ.λ.π.). Το υψόμετρο της περιοχής είναι περίπου 150μ. Σύμφωνα με την απογραφή πλυθυσμού που έγινε το 2011 έχει 78.153 κατοίκους και είναι ο 28ος μεγαλύτερος πληθυσμιακά δήμος της χώρας. Οι συνοικίες της Ηλιούπολης είναι οι εξής: Αγία Μαρίνα, Κάτω Ηλιούπολη, Άνω Ηλιούπολη, Αγία Μαύρα, Αγία Παρασκευή, Νησάκι, Άγιος Κωνσταντίνος - Κανάρια (Κανάρη), Αστυνομικά - Πανόραμα, Χαλικάκι. Η περιοχή μέχρι τελευταία είχε μόνο κατοικίες έως 2 ορόφους εξαιτίας της ύπαρξης του αεροδρομίου, πράγμα που έπαψε να ισχύει όταν έγινε το αεροδρόμιο των Σπάτων, με άμεση συνέπεια την δημιουργία πολυόροφων κτιρίων. Σε όλες τις συνοικίες έχει αρκετό πράσινο, και προσεγμένη ρυμοτομία στο κεντρικό και ανατολικό της τμήμα. Διαθέτει αρκετές πλατείες, όπως η Ανεξαρτησίας, 25ης Μαρτίου, πλατεία Εθνικής Αντίστασης, Παλαιών Πατρών Γερμανού κ.ά. Επίσης έχει το γνωστό Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης με την επωνυμία «Δημήτρης Κιντής», όπου και εκτελούνται θεατρικές παραστάσεις αλλά και μουσικές συναυλίες.

Content Planner