απαλλαγμένος νεροχύτης από αποφράξεις σε διαμέρισμα στο Πολύγωνο

Οι νεροχύτες των σπιτιών, και μη εξαιρουμένων φυσικά αυτών στο Πολύγωνο, αποτελούν ένα απο τα ευαίσθητα σημεία του δικτύου αποχέτευσης που βάλλονται περισσότερο από όλα από επίπονες αποφράξεις.

Ο καθημερινός βομβαρδισμός του νεροχύτη με υπολείματα τροφής, λίπη και έλαια είναι η κύρια αιτία βουλώματος αυτού.

Προτείνουμε σε όλους τους κατοίκους στο Πολύγωνο προς αποφυγή του συγκεκριμένου προβλήματος και περιορισμό της εμφάνισης του να συντηρούν τακτικά την αποχέτευση του νεροχύτη τους με καυτό νερό και σόδα, αλλά και να αποφεύγουν να τον χρησιμοποιούν σαν σκουπιδοτενεκέ πετώντας όλα τα υπολείμματα του φαγητού στο στόμιό του. Επίσης να αποφέυγονται χημικά καθαριστικά του εμπορίου, που πιθανόν λόγω της αυξημένης αλκαλικότητας τους να διαβρώσουν τις πλαστικές σωληνώσεις σύνδεσης αυτού με το κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο. Η κλασσική βεντούζα αντίθετα μπορεί τις περισσότερες φορές έστω και προσωρινά να αποκαταστήσει την αποφρακτική δυσλειτουργία στο Πολύγωνο.

Οι τεχνικοί μας, πάντα σε θέση ετοιμότητας μπορούν να συνδράμουν στην αποκατάσταση αυτού του είδους των αποφράξεων με ειδικό εξοπλισμό που δεν εγκυμονεί προβλήματα για περαιτέρω βλάβες στο εσωτερικό των σωληνώσεων. Ειδικά ηλεκτροκίνητα υδροπιεστικά αποφράσσουν, καθαρίζουν και απολυμαίνουν το νεροχύτη σας, σε οποιαδήποτε γειτονιά του Πολύγωνου και αν βρίσκεστε.

Καλέστε μας όλο το 24ωρο στο Τηλ. 213 0250818 και ξενοιάστε οριστικά από το βραχνά αυτόν που καθιστά ανενεργή την κουζίνα σας !!!