Περιοχές Εξυπηρέτησης

Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

Αποχετευτικό σύστημα ΄΄ρολόϊ ΄΄ !!!

Δίκτυο αγωγών αποχετεύσεων που πάει ''ρολόι'' .... χωρίς αποφράξεις και ταλαιπωρίες!!!

 

αποχετεύσεις χωρίς αποφράξεις

Καθαρισμός αντλιοστασίων για αδιάλλειπτη λειτουργία.

εικόνα πρίν και μετά τον καθαρισμό αντλιοστασίου βιομηχανικής μονάδας

Τα αντλιοστάσια είναι ειδικές δεξαμενές όπου οδηγούνται συνήθως τα λύματα αλλά και τα όμβρια ύδατα προκειμένου να οδηγηθούν από ένα χαμηλότερο επίπεδο σε ένα άλλο υψηλότερο με ειδικές αντλίες μιας και δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί η ροή που εξασφαλίζει η δύναμη της βαρύτητας.

καθαρισμός αντλιοστασίου απο τεχνικό τμήμα

Η δομή ενός αντλιοστασίου απαρτίζεται από αντλίες, ειδικές βαλβίδες και άλλα επιμέρους στοιχεία ηλεκτρολογικού και υδραυλικού εξοπλισμού που έρχονται σε μόνιμη επαφή με τα υπάρχοντα λύματα. Με το πέρασμα του χρόνου η παρουσία των λυμάτων συνοδεύεται τόσο με τη δημιουργία ιζημάτων και λάσπης που εγκυμονούν κινδύνους αποφράξεων των βαλβίδων και των φλοτέρ, όσο και την εμφάνιση μικροοργανισμών και βακτηρίων των οποίων οι αυξημένες συγκεντρώσεις αποτελούν εστίες μόλυνσης. Άμεσο επακόλουθο αυτών είναι να καταστεί ανενεργό το αντλιοστάσιο με ότι αυτό συνεπάγεται.

ακάθαρτο αντλιοστάσιο που απαιτεί συνήρηση και καθαρισμό
Η apofraxeis4u με μια εμπειρία άνων των 40 ετών και ένα πλήθος ευχαριστημένων πελατών αποτελεί εγγύηση στον καθαρισμό αντλιοστασίων διαθέτοντας τόσο άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς όσο και άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό για το σκοπό αυτό, αναλαμβάνοντας:

  • Καθαρισμός αντλιοστασίων Δήμων
  • Καθαρισμός αντλιοστασίων Βιοτεχνιών και Βιομηχανικών μονάδων
  • Καθαρισμός αντλιοστασίων ξενοδοχειακών μονάδων
  • Καθαρισμός αντλιοστασίων οικιών - πολυκατοικιών
  • Συντήρηση λειτουργίας και καθαρισμού αντλιοστασίων παντός είδους
  • Επισκευές και αντικαταστάσεις επιμέρους τμημάτων αντλιοστασίων

 

ανλιοστάσιο καθαρο και απαλλαμεγμένο απο κατάλοιπα Εγγυώμαστε την άψογη συντήρηση και τον σχολαστικό καθαρισμό των αντλιοστασίων, με διεργασίες ασφαλούς απάντλησης αρχικά των λυμάτων σε ειδικά βυτιοφόρα οχήματα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και κατόπιν το σχολαστικό καθαρισμό τοιχωμάτων και πυθμένα με υδροπιεστικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας και υλικά καθαρισμού που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις υγεινής και προστασίας του περιβάλλοντος. Τέλος απόνερα και κατάλοιπα καθαρισμού αντλούνται κι αυτά με τη σειρά τους και παραδίδεται το αντλιοστάσιο σε άριστη κατάσταση για συνέχιση της λειτουργίας του, προς αποφυγή οποιουδήποτε ατυχούς συμβάντος.

Κάλεστε μας όλο το 24ωρο για καθαρισμό ανλιοστασίων σε Αθήνα - Αττική - Νησιά και Ηπειρωτική Ελλάδα Τηλ.: 2130250818