Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

apofraxeis zografou
Στη ζωή μας υπάρχουν υπηρεσίες και υπηρεσίες. Κάποιες από αυτές αφορούν τη διασκέδασή μας και μας κάνουν τη ζωή πιο ευχάριστη, με αποτέλεσμα να τις επιζητούμε όλο και πιο συχνά, ενώ κάποιες άλλες είναι πιο «ταπεινές», παρ’ ότι αφορούν την καθημερινότητά μας, και δεν τις έχουμε συχνά στον νου μας. 
Παραδείγματος χάριν, σκεφτόμαστε με ανυπομονησία τις διακοπές μας εν όψει καλοκαιριού και σχεδιάζουμε με ποιους τρόπους θα περάσουμε καλά στον προορισμό μας, ενώ την ίδια στιγμή ξεχνάμε τις παραμέτρους εκείνες που μπορεί να μας χαλάσουν την καθημερινότητα.

Πέρα λοιπόν από τα θέματα που αφορούν εμάς τους ίδιους, π.χ. θέματα υγείας, προσωπικά, επαγγελματικά, υπάρχουν και τα ζητήματα εκείνα που έχουν να κάνουν με τον υλικό κόσμο που μας εξυπηρετεί και δουλεύει αγόγγυστα για μας.
Το αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού μας ή του διαμερίσματός μας είναι μια τέτοια περίπτωση. Πρόκειται για ένα δίκτυο σωληνώσεων που όταν λειτουργεί καλά σχεδόν δεν αντιλαμβανόμαστε την παρουσία του. Τι γίνεται όμως όταν προκύψει πρόβλημα με αποφράξεις, όταν βουλώσει κάποιος σωλήνας και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα μας; Τι γίνεται αν ποτίσει ο τοίχος από κάποια διαρροή; Και πώς θα αντέξουμε την έντονη δυσοσμία που ξαφνικά αρχίζει να αναδίδεται στα δωμάτια;
Εκεί θα πρέπει να αναζητήσουμε τη βοήθεια που παρέχουν οι εταιρείες αποφράξεων, οι οποίες δεν αρνούνται ποτέ τη συνδρομή τους στους πελάτες και τρέχουν να βοηθήσουν σε κάθε πρόβλημα που δεν σηκώνει αναβολή. Με δυναμική παρουσία σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου, μεταξύ των οποίων και στου Ζωγράφου οι αποφρακτικές εταιρείες είναι στελεχωμένες με πολύ έμπειρο προσωπικό που έχει αντιμετωπίσει δεκάδες περιπτώσεις, χωρίς να δειλιάζουν μπροστά σε κανένα πρόβλημα, ακόμα και στο πιο σύνθετο.
Ανάλογης ποιότητας με το προσωπικό τους είναι και ο τεχνικός εξοπλισμός τους, που περιλαμβάνει τα πιο σύγχρονα υδραυλικά εργαλεία, τα καλύτερα κοπτικά μηχανήματα, αλλά και έναν μοντέρνο στόλο οχημάτων για την απομάκρυνση των βρώμικων νερών, όπως βυτιοφόρα και αντλιοφόρα. Δείτε εταιρείες αππόφραξης στο Παγκράτι.
Το επίπεδο των εργασιών τους μάλιστα είναι τέτοιο που κάνει τις πολυκατοικίες να είναι μια υψηλή βαθμίδα στο πελατολόγιό τους, αλλά όχι η υψηλότερη. Και αυτό γιατί αναλαμβάνουν πολύ πιο σύνθετες δομές, όπως εργοστάσια, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εργοτάξια, υδραγωγεία κ.ά. Επιπλέον, δεν ασχολούνται μόνο με αποφράξεις, αλλά με ό,τι έχει να κάνει με φρεάτια, δεξαμενές, πηγάδια και καθετί που φιλοξενεί το νερό.
Γι’ αυτό και μπορείτε να τις καλέσετε για απομάκρυνση υδάτων από φρεάτια και δεξαμενές, για απελευθέρωση αγωγών και ρείθρων, και βέβαια για την απευκταία περίπτωση που λόγω θεομηνίας έχει πλημμυρίσει το σπίτι σας, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις οι κρατικές αρχές δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε  όλες τις κλήσεις.
Όποιο και αν είναι το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, θα διαπιστώσετε πως οι εργαζόμενοι στις αποφράξεις με ιδιαίτερο ζήλο και επαγγελματισμό δίνουν λύσεις αλλά και πολύτιμες συμβουλές και τρικ για να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση το αποχετευτικό σας δίκτυο, ενώ την ίδια στιγμή δίνουν μεγάλη σημασία σε παραμέτρους όπως η γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς, το ποιοτικό αποτέλεσμα, το οποίο μάλιστα εγγυώνται και εγγράφως, και η αμοιβή τους, που προσέχουν να είναι στα πλαίσια των οικονομικών του πελάτη και της γενικότερης δυσπραγίας της χώρας.
Οι αποφράξεις λοιπόν είναι μια χρηστική υπηρεσία που όλοι κάποια στιγμή θα εκτιμήσουμε, όσο και δεν είναι στο επίκεντρο της σκέψης μας.