Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

apofraxeis-polykatoikion

Είναι αλήθεια πως οι πολυκατοικίες των αστικών κέντρων  παρουσιάζουν πολλά προβλήματα, κάτι πολύ λογικό αφού οι περισσότερες… τα έχουν τα χρονάκια τους καθώς αποτελούν δημιουργήματα της οικιστικής έκρηξης του ’50 και του ’60 που γνώρισε η Ελλάδα  και βέβαια κάτι τέτοιο συνεπάγεται πως τα διαμερίσματα κάθε τρεις και λίγο τον θέλουν τον μάστορά τους, αφού παρουσιάζουν φθορές και προβλήματα στη λειτουργικότητά τους.


Ένα από τα δίκτυα που μοιραία υφίσταται φθορές είναι το αποχετευτικό. Και λέμε «μοιραία» γιατί δεν υπάρχει μέρα που να μην επισκεφτούμε την τουαλέτα του σπιτιού μας για πολλές ανάγκες μας. Και επειδή το νερό πέρα από αναζωογονητικό είναι και διαβρωτικό, οι σωληνώσεις του υδροδοτικού και αποχετευτικού συστήματος υποφέρουν από τη ροή του και φθείρονται.
Δεν είναι όμως μόνο οι φυσιολογικές φθορές που κάνουν τα στοιχεία του αποχετευτικού να φτάνουν πολλές φορές στα όριά τους. Μια σειρά άλλων λόγων, που μπορεί να ξεκινούν από την αστοχία υλικού ή κάποια αβλεψία κατά την κατασκευή του και φτάνουν ως την ασυνειδησία –για να το πούμε κομψά– κάποιων γειτόνων μας που πετούν οτιδήποτε στους αγωγούς, ενδέχεται να ευθύνονται για κάποιο αποφρακτικό πρόβλημα.    
Αυτά τα προβλήματα που προκαλούν αναστάτωση στην καθημερινή ζωή των ενοίκων μιας πολυκατοικίας έρχονται να αντιμετωπίσουν οι εταιρείες αποφράξεων που… δεν κοιμούνται ποτέ, αφού είναι στο πλευρό του πελάτη 24 ώρες το 24ωρο. Καθώς τα αποφρακτικά προβλήματα είναι τις περισσότερες φορές σύνθετα και δεν επιλύονται με την παρέμβαση μόνο ενός υδραυλικού, οι εταιρείες του χώρου διαθέτουν όλον τον στόλο των οχημάτων τους (αντλιοφόρα, βυτιοφόρα) και όλον τον εξοπλισμό τους στη υπηρεσία του πελάτη που θα ζητήσει τη βοήθειά τους, αντί κάποιας λογικής αμοιβής φυσικά.
Οι εταιρείες αποφράξεων είναι πλέον πολλές και διάσπαρτες, έτσι ώστε η καθεμία να καλύπτει με ταχύτητα πάνω από δύο - τρεις γειτονικές περιοχές, κάτι που πρέπει να συνεκτιμηθεί από τους ενοίκους και κυρίως τους διαχειριστές των πολυκατοικιών όταν επιλέγουν την εταιρεία με την οποία θα συνεργάζονται. Γιατί καλό είναι να μην τρέχει κανείς την τελευταία στιγμή να ψάχνει την εταιρεία που θα του λύσει το πρόβλημα που προκύπτει ξαφνικά.      
Ακόμη κι αν η συντήρηση για αποφράξεις αποχετευτικού δικτύου είναι διεξοδική και λεπτομερής, υπάρχουν παράγοντες που ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα. Τέτοιοι είναι η εναπόθεση αλάτων ή ακαθαρσιών στις σωληνώσεις, οι φαινομενικά αθώες τρίχες που φράζουν τους σωλήνες ή ελαττώνουν τη διατομή τους και επομένως τη ροή του ύδατος, τα υπολείμματα τροφών που μένουν στους αγωγούς κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας, ακόμη και φερτά υλικά που μεταφέρουν τα ρυάκια που δημιουργούν οι νεροποντές.

 

Καλό είναι λοιπόν όλοι, και ιδιαίτερα οι διαχειριστές, να αναλαμβάνουμε συνδυαστική δράση, από τη μία δηλαδή να μεριμνούμε για την καλή κατάσταση του αποχετευτικού μέσω της τακτικής συντήρησης και από την άλλη να έχουμε τον νου μας και να συνεργαζόμαστε με μια αποδεδειγμένα καλή εταιρεία αποφράξεων για τις περιπτώσεις όπου παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα. Και η καλή και σταθερή συνεργασία μάς εξασφαλίζει άμεση ανταπόκριση, γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση του προβλήματος, μειωμένο κόστος και το χτίσιμο σχέσης εμπιστοσύνης με την εταιρεία αν χρειαστούμε ξανά τις υπηρεσίες της.    

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

Αποφρακτικές λύσεις για κάθε μπελά στο δίκτυο αποχέτευσης !!!

Τα άριστα καταρτισμένα κλιμάκια των τεχνικών μας αναλαμβάνουν αποφρακτικά προβλήματα που συγκεντρώνονται συνοπτικά στα ακόλουθα:

  1. Σιφώνια που υπολειτουργούν
  2. Νεροχύτες πλημμυρισμένους
  3. Υπερχειλισμένες λεκάνες τουαλέτας
  4. Βουλωμένα φρεάτια αποχετεύσεων
  5. Υδρορροές  μπαλκονιών μπουκωμένες
  6. Κάθετες και οριζόντιες στήλες συγκέντρωσης απόνερων
  7. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους
  8. Βιντεοσκοπήσεις αγωγών με κάμερα cctv
  9. Κοπές ριζών που εισχωρήσαν στο εσωτερικό αγωγών

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε:

  • Σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων
  • Υδροπιεστικά μηχανήματα εκτόξευσης νερού
  • Ριζοκοπτικές μηχανές
  • Κάμερα βιντεοσκόπησης - ανίχνευσης βλαβών
Άλλες αποφρακτικές διεργασίες που περιλαμβάνει το φάσμα εργασιών μας:
  1. Αντλήσεις υδάτων από θεομηνίες, βλάβες ή ατυχή συμβάντα
  2. Συντήρηση αποχετευτικών δικτύων με προνομιακά προγράμματα
  3. Εκκενώσεις και αποφράξεις βόθρων
Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.