Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

apofraxeis-ygieini

Κάθε χώρος στον οποίο κατοικούν ή επισκέπτονται άνθρωποι πρέπει, εκτός από ευπρεπής, να είναι πάνω απ’ όλα λειτουργικός, εξυπηρετώντας τις ανάγκες τους. Και βέβαια μια απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία κάθε χώρου και την υγιεινή των επισκεπτών και των ενοίκων του είναι η καλή κατάσταση της αποχέτευσης.


Και αυτό ισχύει για τους χώρους κάθε μεγέθους (μονοκατοικίες, πολυκατοικίες) και χρήσης (γραφεία, διαμερίσματα, επαγγελματικοί χώροι) αφού οι ανάγκες που καλείται να καλύψει το αποχετευτικό δίκτυο είναι αδιαπραγμάτευτες. Επομένως η τακτική συντήρησή του και η φροντίδα γι’ αυτό πρέπει να απασχολεί κάθε πολιτισμένο άνθρωπο του σήμερα. Αλλά και στις περιπτώσεις όπου σημειώνονται βλάβες ή βουλώνουν οι σωλήνες του αποχετευτικού η αντίδραση του πελάτη πρέπει να είναι άμεση και η εταιρεία αποφράξεων να κληθεί χωρίς χρονοτριβή.
Ευτυχώς οι αποφράξεις είναι ένας χώρος που λειτουργεί ρολόι, ειδικά στο Λεκανοπέδιο όπου το αποχετευτικό δίκτυο είναι παλιό και κακοσυντηρημένο και τα προβλήματα πολλά. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο, κάποιες από τις οποίες είναι μικρές και στεγάζονται σε μικρά γραφεία μαζί με υδραυλικούς, ενώ κάποιες άλλες είναι μεγαλύτερες με μεγάλο στόλο οχημάτων και ευρύτερο φάσμα εργασιών που αναλαμβάνουν. Αυτές οι τελευταίες μάλιστα διαθέτουν πολλά υποκαταστήματα εντός της πόλης ή και σε όλη την Ελλάδα και αναλαμβάνουν περιπτώσεις με υψηλές απαιτήσεις (π.χ. εργοτάξια, μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ιδρύματα). Όλες όμως ανταποκρίνονται άμεσα και κάνουν το καλύτερο δυνατόν για την εξυπηρέτηση του πελάτη.                  
Όλες οι εταιρείες αποφράξεων διακρίνονται για την επάρκειά τους τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή. Οι εργαζόμενοι στις εν λόγω επιχειρήσεις είναι πεπειραμένοι υδραυλικοί, τεχνίτες και χειριστές των εργαλείων και των μηχανημάτων με τα οποία εκτελούν την εργασία τους. Και καθώς τα αποφρακτικά προβλήματα δεν είναι… χθεσινό φαινόμενο, είναι ιδιαίτερα πεπειραμένοι στο επάγγελμά τους, το οποίο συνήθως έχουν μάθει από τους προγόνους τους και το μεταλαμπαδεύουν στις επόμενες γενιές.
Αλλά και στον υλικό τομέα οι εταιρείες του κλάδου δεν υστερούν καθόλου. Η τεχνική τους υποδομή βελτιώνεται διαρκώς και παρακολουθεί την πρόοδο της τεχνολογίας. Έτσι, μια τεράστια γκάμα από εργαλεία και μηχανές εγγυώνται ένα τέλειο αποτέλεσμα. Φρέζες, ατσαλίνες, σύρματα, ηλεκτροκίνητες αντλίες, μηχανήματα με κυκλική κίνηση και κοπτικά εργαλεία για την απομάκρυνση υλικών από φρεάτια και αγωγούς επιστρατεύονται στον «πόλεμο» κατά των αποφρακτικών προβλημάτων.
Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις αποφράξεις είναι οι μικροκάμερες που παρακολουθούν το σημείο όπου υφίσταται το πρόβλημα και το οποίο δεν μπορεί να δει το ανθρώπινο μάτι. Υπάρχει μάλιστα και η δυνατότητα να δοθεί στον πελάτη η εικόνα του σωλήνα ή του φρεατίου σε ψηφιακή μορφή ώστε να πιστοποιηθεί ότι έχει γίνει σωστή δουλειά. Αν όμως παρ’ όλα αυτά παρουσιαστεί… υποτροπή σύντομα μετά την επίσκεψη της εταιρείας, δίδεται η εγγύηση για επανεξέταση και νέα εργασία απόφραξης στο σημείο.                      
Χάρη στον επαγγελματισμό των εργαζομένων, στον άριστο εξοπλισμό τους και στο χαμηλό κόστος, το οποίο σχεδόν εξαφανίζεται αν διαμοιραστεί μεταξύ των ενοίκων μιας πολυκατοικίας, οι αποφράξεις είναι εύκολες και προσιτές σε όλα τα βαλάντια και διασφαλίζουν τόσο την καλή κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου όσο και την υγιεινή όσων διαμένουν σε έναν χώρο. 

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

Αποφρακτικές λύσεις για κάθε μπελά στο δίκτυο αποχέτευσης !!!

Τα άριστα καταρτισμένα κλιμάκια των τεχνικών μας αναλαμβάνουν αποφρακτικά προβλήματα που συγκεντρώνονται συνοπτικά στα ακόλουθα:

  1. Σιφώνια που υπολειτουργούν
  2. Νεροχύτες πλημμυρισμένους
  3. Υπερχειλισμένες λεκάνες τουαλέτας
  4. Βουλωμένα φρεάτια αποχετεύσεων
  5. Υδρορροές  μπαλκονιών μπουκωμένες
  6. Κάθετες και οριζόντιες στήλες συγκέντρωσης απόνερων
  7. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους
  8. Βιντεοσκοπήσεις αγωγών με κάμερα cctv
  9. Κοπές ριζών που εισχωρήσαν στο εσωτερικό αγωγών

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε:

  • Σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων
  • Υδροπιεστικά μηχανήματα εκτόξευσης νερού
  • Ριζοκοπτικές μηχανές
  • Κάμερα βιντεοσκόπησης - ανίχνευσης βλαβών
Άλλες αποφρακτικές διεργασίες που περιλαμβάνει το φάσμα εργασιών μας:
  1. Αντλήσεις υδάτων από θεομηνίες, βλάβες ή ατυχή συμβάντα
  2. Συντήρηση αποχετευτικών δικτύων με προνομιακά προγράμματα
  3. Εκκενώσεις και αποφράξεις βόθρων
Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.