Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

apofraxeis-athina

Αποτελούμε σημείο αναφοράς στον κλάδο των αποφράξεων σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε επίσης και σε ζητήματα όπως η συντήρηση των δικτύων σωληνώσεων και αποχετεύσεων, αλλά και εκκενώσεων βόθρων κάθε τύπου ανεξαιρέτως. Οι πελάτες μας, μας έχουν δώσει να καταλάβουμε ότι μας προτιμούν για τον απαράμιλλο επαγγελματισμό μας και την άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουμε στις εργασίες μας.

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας:

Η εταιρεία μας είναι μια πολύ καλά οργανωμένη αποφρακτική επιχείρηση που δίνει το παρόν στον κλάδο εδώ και σαράντα περίπου χρόνια. Στο πέρασμα αυτών των ετών έχουμε διδαχθεί πολλά χρήσιμα πράγματα, τα οποία μας έχουν βοηθήσει να φτάσουμε εδώ που είμαστε. Το βασικότερο από αυτά, είναι η τεχνογνωσία που διαθέτουμε και η άριστη τεχνική κατάρτιση, που μας επιτρέπει να επιλύουμε κάθε πρόβλημα που αναλαμβάνουμε, δίχως καμιά δυσκολία και πάντα να καταλήγουμε στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τα συνήθη προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι τα ακόλουθα:

  1. βουλωμένα φρεάτια
  2. φραγμένες υδρορροές
  3. βουλωμένες σωληνώσεις ή αποχετεύσεις
  4. φραγμένες λεκάνες ή μπανιέρες
  5. βουλωμένοι νιπτήρες, νεροχύτες
  6. βουλωμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων

Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα απόφραξης

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, μας επιτρέπει να σας εγγυόμαστε και να πραγματοποιούμε φυσικά, τα καλύτερα αποτελέσματα σε κάθε αποφρακτική διεργασία. Οι πολύπειροι συνεργάτες μας, με εφόδιο τη διάθεση για εργασία αλλά και την τεχνογνωσία βέβαια, είναι εκείνοι που ξέρουν να αξιοποιούν καλύτερα από τον καθένα, τέτοιου είδους εξοπλισμό. Επίσης, να ξέρετε πως είμαστε στην διάθεση σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όλες τις ημέρες του χρόνου, ανά πάσα στιγμή. Σας εξυπηρετούμε σε όποια γωνιά και αν μένετε στην Αττική.

Πως εργαζόμαστε

  • Πρώτα ερχόμαστε στο χώρο σας, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μια επιθεώρηση στο δίκτυο σας, ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
  • Στη συνέχεια επικοινωνούμε μαζί σας και σας παρουσιάζουμε όλα τα αποτελέσματα της έρευνας μας, με ειλικρίνεια, καθώς επίσης σας παραθέτουμε και όλες τις εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το προσωπικό σας συμφέρον.
  • Τέλος, ακολουθούμε πιστά την επιλογή σας και πραγματοποιούμε την έκφραξη του δικτύου σας, απαλλάσσοντας σας μια για πάντα από αυτήν την ταλαιπωρία.


Ο εξοπλισμός μας

Ένα από τα πιο προηγμένα εργαλεία που είναι άκρως απαραίτητο για την ομαλή διεκπεραίωση των εργασιών μας, είναι οι ειδικές κάμερες που χρησιμοποιούμε, οι οποίες είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες για αποχετεύσεις. Με αυτές μπορούμε να παρακολουθούμε το εσωτερικό των σωληνώσεων και να εντοπίζουμε με εξαιρετική ακρίβεια το σημείο φραγής, αλλά και την αιτία που το προξένησε.

Επίσης χρησιμοποιούμε σύγχρονο ριζοκοπτικό εξοπλισμό. Τυχαίνει πολλές φορές να φύονται δέντρα, θάμνοι και διάφορα άλλα φυτά, κοντά σε αποχετεύσεις, σωληνώσεις και αγωγούς. Αυτό έχει ως άμεση συνέπεια την φραγή των σωληνώσεων από την ανάπτυξη των ριζών των φυτών αυτών στο εσωτερικό τους και άρα τη δυσλειτουργία ολόκληρου του δικτύου.


Άλλες Υπηρεσίες που σας Προσφέρει η Εταιρεία μας

Άντληση Υδάτων

Απομακρύνουμε οποιαδήποτε ποσότητα νερού από κάθε τύπου χώρους σε χρόνο μηδέν, με τις ισχυρές αντλίες που διαθέτουμε και τα ευρύχωρα βυτία μας. Καλέστε μας σε περίπτωση πλημμύρας και ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα καταφτάσει για να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε γειτονιά της Αθήνας.

Εκκένωση Βόθρων

Αν σας ταλαιπωρεί ο ξεχειλισμένος βόθρος σας καλέστε μας και θα λύσουμε το πρόβλημα σας. Αναλαμβάνουμε την εκκένωση βόθρων κάθε τύπου και είδους άμεσα, γρήγορα και υπεύθυνα.

Συντήρηση και Πρόληψη για την Μακροχρόνια Ομαλή Λειτουργία των Δικτύων

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να γλιτώσετε την ταλαιπωρία των μελλοντικών αποφράξεων στο δίκτυο σας, τότε η έξυπνη επιλογή είναι να αναθέσετε την συντήρηση του δικτύου σας στην εταιρεία μας. Οι διεργασίες που πραγματοποιούμε στο πλαίσιο της συντήρησης είναι οι εξής:

  • Ελέγχουμε αρκετά συχνά το δίκτυο σας και προχωρούμε σε προληπτικό καθαρισμό του για να μην αντιμετωπίσει ποτέ στο μέλλον πρόβλημα φραγής
  • Αποφράζουμε τα σιφόνια του μπάνιου σας, και των ειδών υγιεινής σας
  • Καθαρίζουμε το δίκτυο απομάκρυνσης των νερών της βροχής
  • Προχωρούμε σε προληπτικό καθαρισμό της κάθετης και της οριζόντιας στήλης της αποχέτευσης


Περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που κάποιο από τα προβλήματα που αναφέραμε, έχει χτυπήσει την πόρτα σας. Θα χαρούμε να έρθουμε στο χώρο σας. Μην καθυστερείτε άλλο, καλέστε μας! 24ωρη εξυπηρέτηση για όλη την Αθήνα !!!

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

 

Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.