Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

apofraktiki-kamera-se-apofraxeis-sto-faliro

Σας κούρασαν οι μικρής διάρκειας λύσεις που προσφέρουν οι ερασιτέχνες του είδους; Βαρεθήκατε τα φτηνά προϊόντα του εμπορίου; Θέλετε μια πιο εξειδικευμένη και επαγγελματική λύση στο πρόβλημα αποφράξεις; Εμείς είμαστε εδώ. Είστε στην σωστή ιστοσελίδα.
Σας εξασφαλίζουμε την επίλυση του προβλήματος σας, οποιαδήποτε στιγμή και να μας χρειαστείτε, καθώς είμαστε διαθέσιμοι ολόκληρο το 24ωρο καθημερινά. Θα στείλουμε άμεσα με το που μας καλέσετε, ένα από τα πιο εξειδικευμένα συνεργεία μας, και αυτό θα φτάσει στο χώρο σας όπου και αν μένετε στο Νέο Φάληρο και θα σας προσφέρει επαγγελματικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες απόφραξης.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως είμαστε η πιο οργανωμένη εταιρεία σε αυτόν τον κλάδο. Έχουμε φτάσει πολύ ψηλά και αυτό το πράγμα οφείλεται κυρίως:

  • Στην πολύχρονη εμπειρία μας (40 χρόνια για να είμαστε ακριβείς)
  • Στην άψογη εκπαίδευση και εξειδίκευση μας
  • Στο υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας και τις πρωτοποριακές μεθόδους μας

Όποιο και αν είναι το πρόβλημα μπορούμε να το επιλύσουμε με κλειστά τα μάτια. Μερικές από τις περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε εκατό τοις εκατό με επιτυχία, είναι οι εξής:

  1. βουλωμένα φρεάτια
  2. φραγμένες σωληνώσεις και αποχετεύσεις
  3. ξεχειλισμένα σιφόνια
  4. σπασμένες υδρορροές
  5. βουλωμένο δίκτυο απορροής βρόχινω νερών
  6. βουλωμένες μπανιέρες, λεκάνες, νιπτήρες

Στόχος της επιχείρησης μας είναι να σας χαρίζουμε την καλύτερη δυνατή λύση αλλά ταυτόχρονα αυτή η λύση να έχει διάρκεια, να είναι μακροχρόνια, να μην χρειάζεστε απόφραξη κάθε τρεις και λίγο.

Με το να προγραμματίσετε τον καθαρισμό του δικτύου σας ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, θα επιτρέψει στις σωληνώσεις σας, να αντέξουν στο χρόνο και θα απαλλάξει εσάς από τις συνεχόμενες αποφράξεις στο μέλλον και τα περιττά έξοδα. Μπορούμε να αναλάβουμε την επιθεώρηση και τον προληπτικό καθαρισμό του δικτύου σας, αυτό που αποκαλούμε δηλαδή συντήρηση δικτύων, και να σας απαλλάξουμε από τις μελλοντικές ταλαιπωρίες, εύκολα και σαφώς πολύ πιο οικονομικά!

Τα χαρακτηριστικά μας

  • Αμεσότητα
  • Αποτελεσματικότητα
  • Ειλικρίνεια
  • Τεχνική Κατάρτιση
  • Οικονομικές χρεώσεις

Ο τρόπος λειτουργίας μας

Ελέγχουμε εξονυχιστικά το δίκτυο που έχει πληγεί, και στη συνέχεια εντοπίζουμε την ακριβή αιτία φραγής και τι είναι αυτό που προκάλεσε τη βλάβη

Μετέπειτα ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας και σας γνωστοποιούμε την όλη κατάσταση, λέγοντας σας όλες τις πιθανές εναλλακτικές επιλογές που σας παρουσιάζονται

Τέλος, αποφράζουμε το δίκτυο σας πάντα κατ' εκτέλεση των επιθυμιών σας και των προτιμήσεων σας

 

Άντληση Υδάτων – Εκκενώσεις Βόθρων
Φθορές στα υδραυλικά σας από τα απρόσμενα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις σφοδρές καταιγίδες του χειμώνα στο Παλαιό Φάληρο; Απλά κάποιο ατύχημα στο σπίτι; Όποιος και να είναι ο λόγος, το αποτέλεσμα είναι οι πλημμυρισμένοι χώροι και δεν είναι καθόλου ευχάριστο θέαμα. Καλέστε μας για βοήθεια όποτε το χρειαστείτε και εμείς θα αντλήσουμε όλη την ποσότητα του νερού που σας ενοχλεί.
Επίσης αναλαμβάνουμε την παντοειδή εκκένωση βόθρων εύκολα, άμεσα, γρήγορα, οικονομικά και με αποτελέσματα ασυναγώνιστης επιτυχίας.

Λόγοι για να μας προτιμήσετε

  1. Συνέχεια εξελισσόμαστε και εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας και τις πρόσθετες παροχές μας στους πελάτες, προκειμένου να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι ύστερα από την επιλογή της εταιρείας μας. Όλοι προτιμούν εμάς για:
  2. την απαράμιλλη και δίχως προηγούμενο, εμπειρία μας
  3. το απίστευτα εκπαιδευμένο προσωπικό και την τεχνογνωσία του
  4. τα φοβερά μηχανήματα, πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα
  5. ειδικός ριζοκοπτικός εξοπλισμός
  6. κάμερες αποχετευτικές ειδικά για αυτόν τον σκοπό με εύρος οπτικής γωνίας 360 μοιρών

Αν ξεκινήσατε ψάχνοντας για τους καλύτερους και διαβάζετε αυτές τις γραμμές, σας ενημερώνουμε πως κάνατε την πιο επιτυχημένη αναζήτηση. Καλέστε μας!

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

 

Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.