Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

eco-apolymanseis-apofraxeis

Τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα νοικοκυριά βάλλονται από διαφημίσεις που εξυμνούν την χρήση χημικών καθαριστικών, αποφρακτικών υγρών, εντομοκτόνων και απολυμαντικών ουσιών, με αποτέλεσμα την διαρκώς αυξανόμενη παρουσία τους σε όλο και περισσότερα σημεία του σπιτιού μας. Η επίδραση όμως όλων αυτών τόσο στην υγεία μας όσο και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος κάθε άλλο παρά φιλική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Τα υγρά που χρησιμοποιούνται για αποφράξεις αποχέτευσης οδεύουν μέσω της λεκάνης της τουαλέτας στον υδροφόρο ορίζοντα όπως και τα υγρά απορυπαντικά πιάτων και ρούχων αλλά και τα υγρά απολυμάνσεων μέσω της κεντρικής αποχέτευσης του νεροχύτη του πλυντηρίου και του σιφωνίου μπάνιου αντίστοιχα. Επίσης οι συσκευασίες όλων αυτών καταλήγουν μαζί με κάποια απομεινάρια προϊόντων μέσω των σκουπιδιών στις χωματερές, από όπου και διαφεύγουν επίσης στο περιβάλλον. Η χημική σύσταση όλων αυτών των ενώσεων, παρόλο που τα περισσότερα χαρακτηρίζονται φιλικά για τον άνθρωπο και βιοδιασπώμενα στο περιβάλλον είναι σίγουρα επικίνδυνη. Αυτός δε ο βαθμός επικινδυνότητας αυξάνει κατακόρυφα όταν οι ενώσεις αυτές αντιδρούν μεταξύ τους παράγοντας άλλες ακόμη πιο τοξικές. Τέλος ένας επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας περιορισμού χρήσης αυτών, πέρα από την οικολογική συνείδηση του καθενός είναι το σημαντικό κόστος αυτών που αυξάνει κατά πολύ το προϋπολογισμό συντήρησης ενός νοικοκυριού.

Ως εναλλακτική ανέξοδη πρόταση ισχυρής αποτελεσματικότητα και δράσης στέκονται από την άλλη πλευρά κάποια φυσικά προϊόντα και υλικά που υπάρχουν γύρω μας και θα μπορούσαν εύκολα να αντικαταστήσουν τα παραπάνω χημικά σκευάσματα.

Τα σημαντικότερα που θα μπορούσε κάποιος να χρησιμοποιήσει πανεύκολα από αυτά είναι το λεμόνι, το ξύδι, το πράσινο σαπούνι από ελιά και η μαγειρική σόδα, οι εφαρμογές των οποίων είναι πραγματικά άπειρες.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε τα ακόλουθα:

  • Αστραφτερά πιάτα δίνει η χρήση ως απορρυπαντικού διαλυμένο πράσινο σαπούνι σε χλιαρό νερό. Επίσης το ίδιο υλικό χρησιμοποιείται πατροπαράδοτα για το πλύσιμο των ρούχων.
  • Αλατα βραστήρα και κάθε άλλου είδους απομακρύνονται με τη βοήθεια διαλύματος νερού με ξύδι.
  • Λεμόνι ως καθαριστικό και αποσμητικό
  • Ξύδι ως απολυμαντικό και καθαριστικό λεκέδων χαλιών, αλλά και για να πετύχετε πεντακάθαρα τζάμια καθαρίζοντας τα με παλιές εφημερίδες.
  • Σόδα μαγειρική και ξύδι ξεβουλώνουν αποφράξεις και σωλήνων σε συνδιασμό με καυτό νερό, αλλά και απολυμαίνουν και απομακρύνουν τη μούχλα.
  • Επίσης παχύρευστη σόδα απομακρύνει τα λίπη της κουζίνας αλλά και καθαρίζει εύκολα τα σταχτοδοχεία από τη βρωμιά που επικάθεται στο εσωτερικό τους με τη χρήση.

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

Αποφρακτικές λύσεις για κάθε μπελά στο δίκτυο αποχέτευσης !!!

Τα άριστα καταρτισμένα κλιμάκια των τεχνικών μας αναλαμβάνουν αποφρακτικά προβλήματα που συγκεντρώνονται συνοπτικά στα ακόλουθα:

  1. Σιφώνια που υπολειτουργούν
  2. Νεροχύτες πλημμυρισμένους
  3. Υπερχειλισμένες λεκάνες τουαλέτας
  4. Βουλωμένα φρεάτια αποχετεύσεων
  5. Υδρορροές  μπαλκονιών μπουκωμένες
  6. Κάθετες και οριζόντιες στήλες συγκέντρωσης απόνερων
  7. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους
  8. Βιντεοσκοπήσεις αγωγών με κάμερα cctv
  9. Κοπές ριζών που εισχωρήσαν στο εσωτερικό αγωγών

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε:

  • Σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων
  • Υδροπιεστικά μηχανήματα εκτόξευσης νερού
  • Ριζοκοπτικές μηχανές
  • Κάμερα βιντεοσκόπησης - ανίχνευσης βλαβών
Άλλες αποφρακτικές διεργασίες που περιλαμβάνει το φάσμα εργασιών μας:
  1. Αντλήσεις υδάτων από θεομηνίες, βλάβες ή ατυχή συμβάντα
  2. Συντήρηση αποχετευτικών δικτύων με προνομιακά προγράμματα
  3. Εκκενώσεις και αποφράξεις βόθρων
Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.