αποφραξεις

Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

Η παρατεταμένη ξηρασία που πλήtτει το Τέξας τα τελευταία χρόνια, οδήγησε τους αρμόδιους να εφαρμόσουν το μέτρο της τροφοδότησης κάποιων πόλεων με νερό ανακύκλωσης προερχόμενο από τα ίδια τα λύματα των κατοίκων. Έτσι τα βρώμικα απόνερα μέσω των αγωγών αποχέτευσης από την μια οδηγούνται στη μονάδας επεξεργασίας, όπου και καθαρίζονται και από την άλλη παίρνουν το δρόμο της επιστροφής ξανά προς τη βρύση μέσω των αγωγών ύδρευσης. Υποστηρίζεται δε ότι ή συγκεκριμένη ξηρασία είναι η χειρότερη των τελευταίων εξήντα ετών για την ευρύτερη περιοχή.

ανακυκλωση νερου αποχετευσεων

Πρώτη εφαρμογή στην πόλη Ουιτσίτα Φολς, μια πόλη που αριθμεί 100.000 κατοίκους, τα νερά των λυμάτων από αποφράξεις διανύοντας 20χλμ αγωγών διαχετεύονται σε μονάδα βιολογικού καθαρισμού και στην συνέχεια σε μονάδα απολύμανσης και κατόπιν πίσω στους διψασμένους κατοίκους. Η ξηρασία που πλήτει την περιοχή είναι ''βαθμού 5'' και αυτό οδήγησε στη λήψη επιπλέον μέτρων εκτός της ανακύκλωσης όπως περιορισμός του νερού στα πλυντήρια αυτοκινήτων, απαγόρευση κατανάλωσης νερού για πότισμα κήπων και άλλα παρόμοια.

Ανάλογη λύση προσανατολίζεται και για τις πόλεις Μπράουντγουντ και Μπίγκ Σπρίνγκ που βιώνουν παρόμοιο πρόβλημα, μικρότερης όμως έντασης. Συγκεκριμένα προγραμματίζουν ανάμειξη λυμάτων με καθαρό νερό που στην συνέχεια θα καθαρίζεται με την μέθοδο φιλτραρίσματος μέσω αντίστροφης ώσμωσης μέσω ημιπερατών μεβρανών.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι προβλέψεις είναι απογοητευτικές μιας και το 2016 προβλέπεται ολική στέρεψη των διαθέσιμων αποθεμάτων των ταμιευτήρων που αυτή τη στιγμή δεν ξεπερνάει το 20% αυμπεριλαμβανομένων των απόνερων αποχετεύσεων. Αν και οι κάτοικοι ξενίζουν με την ιδέα να πλένονται ή να πίνουν νερό που προέρχεται από αποχετεύσεις τουαλετών και μπάνιων, οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι είναι απολύτως ασφαλές και καθαρό και είναι μόνο ''θέμα ιδέας΄΄ η συγκεκριμένη ενόχληση.

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

Αποφρακτικές λύσεις για κάθε μπελά στο δίκτυο αποχέτευσης !!!

Τα άριστα καταρτισμένα κλιμάκια των τεχνικών μας αναλαμβάνουν αποφρακτικά προβλήματα που συγκεντρώνονται συνοπτικά στα ακόλουθα:

 1. Σιφώνια που υπολειτουργούν
 2. Νεροχύτες πλημμυρισμένους
 3. Υπερχειλισμένες λεκάνες τουαλέτας
 4. Βουλωμένα φρεάτια αποχετεύσεων
 5. Υδρορροές  μπαλκονιών μπουκωμένες
 6. Κάθετες και οριζόντιες στήλες συγκέντρωσης απόνερων
 7. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους
 8. Βιντεοσκοπήσεις αγωγών με κάμερα cctv
 9. Κοπές ριζών που εισχωρήσαν στο εσωτερικό αγωγών

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε:

 • Σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων
 • Υδροπιεστικά μηχανήματα εκτόξευσης νερού
 • Ριζοκοπτικές μηχανές
 • Κάμερα βιντεοσκόπησης - ανίχνευσης βλαβών
Άλλες αποφρακτικές διεργασίες που περιλαμβάνει το φάσμα εργασιών μας:
 1. Αντλήσεις υδάτων από θεομηνίες, βλάβες ή ατυχή συμβάντα
 2. Συντήρηση αποχετευτικών δικτύων με προνομιακά προγράμματα
 3. Εκκενώσεις και αποφράξεις βόθρων
Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
 • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
 • Οικονομικές χρεώσεις
 • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.