Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 


Ένα συγκλονιστικό βίντεο που ραγίζει καρδιές περιγράφει την διάσωση ενός μικρού κουταβιού που βρέθηκε παγιδευμένο και ανήμπορο μέσα σε αποχετευτικό σωλήνα!!!!

Στο Michigan των Ηπα τα μέλη μιας οικογένειας άκουγαν κάποιους ανεξήγητους θορύβους προερχόμενους από τους σωλήνες του αποχετευτικού δικτύου, που περνάγαν κάτω από το σπίτι τους, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν από τι ακριβώς δημιουργούνται. Ανήσυχοι ειδοποιήσανε το αρμόδιο τμήμα ασφάλειας και προστασίας που διαπίστωσε ότι το τρίξιμο των σωλήνων και  και ο θόρυβος προέρχονταν από ένα μόλις 4 εβδομάδων κουταβάκι που είχε παγιδευτεί στο εσωτερικό των αγωγών αποχέτευσης και μάταια προσπαθούσε να βρει την έξοδο διαφυγής.
Με υπομονή και ειδικά μέσα το συνεργείο κατάφερε και απελεύθερωσε  το χαριτωμένο κουταβάκι επιστρέφοντάς το στην μητέρα του.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι για το μικρό  η τύχη ήταν με το μέρος του τη συγκεκριμένη ημέρα και ο φύλακας άγγελος του το προστάτεψε από τα χειρότερα................

Δείτε περισσότερα θέματα σχετικά με αποφράξεις