Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

Η δυναμική απόφαση του Δήμου Νεάπολης-Συκεών Θεσσαλονίκης να πάρει πίσω στην κατοχή της εκτάσεις που είχε παραχωρήσει στη δεκαετία του 1980 στον τότε δημόσιο οργανισμό ύδρευσης - αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΟΥΘ) αποτελεί δυναμικό πλήγμα στην νυν ΕΥΑΘ μιας και αναμένεται άμεσα να κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιπο 10 δήμοι της πόλης.

εταιρεια υδρευαης αποχετευσης ευαθ

Το δημοτικό συμβούλιο με ομόφωνη απάντηση προχώρησε σε ανάκληση των αποφάσεων παραχώρησης των τότε δήμων Συκέων και Πευκών , παίρνοντας έτσι πίσω την προίκα που είχε δώσει στην αποχετευτική εταιρεία ''νύφη'' ξεγυμνώνοντάς την.

Ο τότε οργανισμός είχε δεχτεί ανάλογες προικοδοτήσεις εκτάσεων από όλους του Δήμους Θεσσαλονίκης, προσκειμένου να αναπτυχτούν υποδομές ύδρευσης και αποχέτευσης προς εξυπηρέτηση των πολιτών. Έτσι η δημόσια τότε εταιρεία προς ανταπόδοση των φόρων και των τελών που πληρώναν οι κάτοικοι μέσω των λογαριασμών ανέπτυξε εγκαταστάσεις σε αυτές τις εκτάσεις παρέχοντας τους ένα σύγχρονο σύστημα υδροδότησης και αποχέτευσης. Αντικειμενικά είναι και ο λόγος που δικαιολογεί την επιβολή φόρων και τελών σε έναι κράτος που χαρακτηρίζεται από ευνομία και νοιάζεται για τους πολίτες του, επιστρέφοντάς τους αποχετευτικά έργα ανάπτυξης και υποδομές που αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινότητας και της διαβίωσης.

Απόλυτα σωστή η απόφαση μιας και καμμιά κυβερνητική απόφαση, ΤΑΙΠΕΔ ή μνημόνιο δεν μπορεί να ξεπουλήσει αυτό που ανήκει στους κατοίκους οι οποίοι το πληρώσαν από την τσέπη τους κάποτε για να έχουν νερό στο σπίτι τους, για να μη ταλαιπωρούνται από αποφράξεις αποχετεύσεων, για να έχουν αντλιοστάσια και γενικά άριστες υποδομές υδροδότησης - αποχέτευσης. Γιατί να υποβάλλονται πλέον σε διακοπές νερού και ταλαιπωρία με το ξεπούλημα της κρατικής εταιρείας την ίδια ώρα που νέοι μέτοχοι και ιδιώτες επιχειρηματίες να θησαυρίζουν χρησιμοποιώντας τις υποδομές και να αυξάνουν τα κέρδη τους;;

Τουλάχιστον ντροπή αποτελεί το συγκεκριμένη υποβολή των πολιτών σε αυτή τη διαδικασία!!!! Σωστά διεκδικούν και παίρνουν πίσω τις εκτάσεις που έχουν πληρώσει από την τσέπη τους στο παρελθόν και αναμένεται σύντομα να πράξουν ακριβώς το ίδιο και οι υπόλοιποι δήμοι της πόλης, ξεγυμνώνοντας την ΕΥΑΘ.

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

Αποφρακτικές λύσεις για κάθε μπελά στο δίκτυο αποχέτευσης !!!

Τα άριστα καταρτισμένα κλιμάκια των τεχνικών μας αναλαμβάνουν αποφρακτικά προβλήματα που συγκεντρώνονται συνοπτικά στα ακόλουθα:

  1. Σιφώνια που υπολειτουργούν
  2. Νεροχύτες πλημμυρισμένους
  3. Υπερχειλισμένες λεκάνες τουαλέτας
  4. Βουλωμένα φρεάτια αποχετεύσεων
  5. Υδρορροές  μπαλκονιών μπουκωμένες
  6. Κάθετες και οριζόντιες στήλες συγκέντρωσης απόνερων
  7. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους
  8. Βιντεοσκοπήσεις αγωγών με κάμερα cctv
  9. Κοπές ριζών που εισχωρήσαν στο εσωτερικό αγωγών

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε:

  • Σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων
  • Υδροπιεστικά μηχανήματα εκτόξευσης νερού
  • Ριζοκοπτικές μηχανές
  • Κάμερα βιντεοσκόπησης - ανίχνευσης βλαβών
Άλλες αποφρακτικές διεργασίες που περιλαμβάνει το φάσμα εργασιών μας:
  1. Αντλήσεις υδάτων από θεομηνίες, βλάβες ή ατυχή συμβάντα
  2. Συντήρηση αποχετευτικών δικτύων με προνομιακά προγράμματα
  3. Εκκενώσεις και αποφράξεις βόθρων
Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.