Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

Η πολιτεία των ανθρώπων που ζούν μέσα σε υπονόμους και αποφράξεις από το 1990 έως και σήμερα...

 

αλυσοδεμένος σε δικτυο αποχετευτικο

Το Βουκουρέστι της διπλανής Ρουμανίας με τα πανέμορφα ανάκτορα, τα κορυφαίας αισθητικής και αρχιτεκτονικής κτίρια μιας άλλης εποχής και  τις δενδροφυτεμένες λεωφόρους που βρίσκονται στην επιφάνεια της πόλης, δεν δίνει καμμιά υποψία για τη ''ζωή'' μιας άλλης πόλης που έχει αναπτυχθεί ακριβώς από κάτω της.... εκεί που βασιλεύουν και οι αποφράξεις υπονόμων.

Μιας πόλης που στεγάζεται στους υπονόμους - αγωγούς αποχετεύσεων και οι ''κάτοικοί της'' είναι ναρκομανείς, φορείς του HIV και της ηπατίτιδας. Οι υπόνομοι αυτοί δεν είναι τίποτε άλλο από ένα εγκατελειμένο δίκτυο τεράστιων μεταλλικών αποχετευτικών αγωγών κατασκευασμένων επί Τσαουσέσκου, που φιλοδοξούσε να φτιάξει ένα κεντρικό σύστημα θέρμανσης, που θα εξυπηρετούσε όλη την πόλη.

Με την πτώση του κομμουνιστικού συστήματος πολλά απο τα χιλιάδες εγκατελειμένα παιδιά που ζούσαν σε απάνθρωπες συνθήκες στα ορφανοτροφεία της πόλης, το σκάσαν και βρήκαν καταφύγιο σε αυτούς τους υπονόμους, τους οποίους και μετατρέψαν σταδιακά σε μια κανονική ''πολιτεία'', στην οποία μπαίνει κανείς από μια τρύπα που βρίσκεται στην άκρη ενός δρόμου της πόλης. Από τη ίδια είσοδο περνάει και ένα καλώδιο ρεύματος που φωτίζει με λάμπες τα ''δωμάτια'' που σχηματίζουν οι διακλαδώσεις των αποχετευτικών αγωγών και παράλληλα ηλεκτροδοτεί και τα στερεοφωνικά και της τηλεοράσεις όλων των κατοίκων.
Η πολιτεία έχει απόλυτη ιεραρχία, τάξη, νόμους και προστασία και ο αρχηγός της που αρέσκεται να τον φωνάζουν ''Μρους Λη'' λέγεται ότι βοηθάει τους ανήμπορους και κατατραγμένους που βρίσκουν καταφύγιο στα υπόγειά του. Πληρώνει προστασία για προφύλαξη των ανηλίκων από σεξουαλικά αρπακτικά, ασφάλεια και δόση ναρκωτικών  και παράλληλα όλοι μαζί προσπαθούν να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να ζήσουν. Οι εικόνες φυσικά είναι σοκαριστικές και περιλαμβάνουν ναρκομανείς που κάνουν ενέσεις μπροστα σε παιδιά, νέους με αλυσίδες στα χέρια, τα πόδια και το λαιμό,  με τατουάζ σε όλο το σώμα τους, γυναίκες που μαγειρεύουν σε μεγάλα καζάνια, ποντίκια και έντομα από αποφράξεις αλλά και αγέλες από σκύλους και γάτες..  

 

εισοδος υπονόμων αποχέτευσης

 

 

η καθημερινοτητα σε υπονομο λυματων

 

 

 

μαγειρεμα σε αγωγο αποφραξεων

 

mprous-li βασιλειας υπογεων υπονομων

 

οι ανθρωποι των αποχετευσεων

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

 

Άλλες αποφρακτικές διεργασίες που περιλαμβάνει το φάσμα εργασιών μας:
  1. Αντλήσεις υδάτων από θεομηνίες, βλάβες ή ατυχή συμβάντα
  2. Συντήρηση αποχετευτικών δικτύων με προνομιακά προγράμματα
  3. Εκκενώσεις και αποφράξεις βόθρων
Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.