Αποφράξεις φρεατίων στη Λυκόβρυση: Η σταθερά Δική μας υπόθεση

Με τη λέξη «φρεάτια» εννοούμε τα ανοίγματα που βρίσκονται στα πεζοδρόμια, στους δρόμους ή και στις πολυκατοικίες και χρησιμεύουν αφενός για τη συγκέντρωση των ομβρίων υδάτων και αφετέρου για τη διευκόλυνση των εργατών στην πρόσβασή τους στους αγωγούς προκειμένου να εργαστούν εκεί. Και παρ’ ότι τα φρεάτια είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος από τους αγωγούς, είναι και αυτά ευάλωτα σε αποφρακτικά προβλήματα, αφού οι σωλήνες μεταφέρουν εκεί υπολείμματα τροφών, λίπη, μικροαντικείμενα, φερτά υλικά, όπως μικρά κλαδιά και φύλλα, με αποτέλεσμα να υπερχειλίζουν και να μη λειτουργούν σωστά.

Ειδικά σε περιπτώσεις πλημμυρών γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι τα φρεάτια δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τόσο μεγάλη ροή ύδατος επειδή η χωρητικότητά τους έχει μειωθεί, και έτσι οι δρόμοι μετατρέπονται σε χειμάρρους. Αντίστοιχα, οι εργάτες των αποφράξεων δεν μπορούν να εργαστούν, με συνέπεια τα αποφρακτικά προβλήματα όχι μόνο να παραμένουν, αλλά και να χρονίζουν και να επιδεινώνονται.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (για φρεάτια υδροσυλλογής και όλα τα συναφή επιμέρους τμήματα δικτύων)

Η Λυκόβρυση, στην οποία δραστηριοποιούμαστε, διαθέτει πολλά φρεάτια, κάτι που είναι βεβαίως θετικό, αλλά στην ουσία είναι… δώρον άδωρον αν δεν τύχουν της κατάλληλης προσοχής. Εμείς, έχοντας πια πίσω μας αρκετά χρόνια πείρας και εργασίας, έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές με φρεάτια, τόσο στους δρόμους όσο και στις πολυκατοικίες, κάτι που μας έχει κάνει ειδικούς στον συγκεκριμένο τομέα και μας έχει χαρίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

αποκατάσταση σε αποφράξεις φρεατίων στη Λυκόβρυση

Οι επαγγελματίες που είναι χρόνια μαζί μας διαθέτουν μεγάλη πείρα και είναι γνωστοί για τις ικανότητές τους, ενώ ο στόλος των οχημάτων μας ανανεώνεται τακτικά και είναι πλήρως εκσυγχρονισμένος. Αντλιοφόρα και βυτιοφόρα μεγάλης χωρητικότητας καταφέρνουν να απαντλήσουν μεγάλες ποσότητες νερού από πλημμυρισμένα φρεάτια, ενώ χάρη σε φρέζες, αναρροφητήρες και κοπτικά εργαλεία, ηλεκτρικά και χειροκίνητα, τα υλικά που βουλώνουν τα φρεάτια απομακρύνονται και η λειτουργικότητα των τελευταίων αποκαθίσταται.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ στη Λυκόβρυση ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με 24ωρη κάλυψη για ενοίκους και ιδιοκτήτες

Στις περιπτώσεις των φρεατίων που βρίσκονται στις πολυκατοικίες οι πελάτες μας είναι οι διαχειριστές και οι ένοικοι ή οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων, ενώ για τα φρεάτια των δρόμων είμαστε πάντοτε στο πλευρό του δήμου της Λυκόβρυσης, αφού το πρόβλημα αφορά όλους τους δημότες. Ωστόσο σπεύδουμε να βοηθήσουμε και όταν ζητηθεί η συνδρομή μας από ιδιώτες που διαπιστώνουν αποφρακτικό πρόβλημα σε φρεάτιο στον δρόμο του σπιτιού τους.

apofraxeis4u logotipo

 

Σε κάθε περίπτωση η κάλυψη που προσφέρουμε είναι σε 24ωρη βάση και οι τιμές μας είναι τέτοιες που να μην καθιστούν την εργασία μας… πολυτέλεια, αφού νιώθουμε τη δουλειά μας ως λειτούργημα και κοινωνικό έργο. Εξάλλου τα φρεάτια εκ της κατασκευής τους δεν αφορούν κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά, αλλά αποτελούν γενικότερα δομικό στοιχείο όλης της πολυκατοικίας, επομένως το κόστος για την απόφραξή τους διαμοιράζεται και επιβαρύνει ελάχιστα τον κάθε ένοικο ή ιδιοκτήτη.

Μειωμένες τιμές  επειδή και στη Λυκόβρυση οι αποφράξεις δεν αποτελούν πολυτέλεια !!!!

Καθώς βρισκόμαστε πια στη Λυκόβρυση ήδη από το 1970 γνωρίζουμε τόσο τους κατοίκους της περιοχής και τις ανάγκες τους όσο και το οικιστικό προφίλ της γειτονιάς. Όσοι είστε μένετε ή έχετε επιχείρηση στη Λυκόβρυση είτε έχετε εξυπηρετηθεί από εμάς είτε γνωρίζετε κάποιον που είναι πελάτης μας και σας έχει μιλήσει για μας. Η φιλοδοξία μας λοιπόν είναι να εγγράψουμε στο πελατολόγιό μας τουλάχιστον όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να κατακτήσουμε αυτό που πιστεύουμε πως μας αξίζει: την πρωτιά στην ατζέντα με τα χρήσιμα για εσάς τηλέφωνα.