αποφραξεις

αποφράξεις σε σύστημα υδρορροής στην Εκάλη από συγκέντρωση φύλλων και χώματος

 

Οι υδρορροές κτιρίων που βρίσκονται σε περιοχές με πράσινο, όπως και η Εκάλη είναι εκτεθειμένες στα φύλλα και το χώμα που με το πέρασμα του χρόνου και σε συνδιασμό με τις βροχές και τους ανέμους, συσσωρεύονται και προκαλούν αποφράξεις με αποτέλεσμα να διακόπτεται η απορροή των νερών.

Συνίσταται προς αποφυγή των αποφράξεων αυτού του είδους σχολαστικός καθαρισμός στα λούκια των υδροροών τουλαχιστον 1 φορά το χρόνο, προς αποφυγή προβλημάτων και τακτικός έλεγχος αυτών από την πλευρά σας.

Η αποφρακτική εταιρεία Εκάλης apofraxeis4u, είναι έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της προς αποκατάσταση της απόφραξης υδρορροής μονοκατοικιών και άλλων κτιρίων όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του χρόνου.

Τα συνεργεία των τεχνικών μας, απόλυτα καταρισμένα στο αντικείμενο των αποφράξεων δίνουν οριστικές λύσεις με υδροπιεστικά νερού κορυφαίας τεχνολογίας που όχι μόνο αποφράσσουν τις υδροροές αλλά καθαρίζουν και όλο το σύστημα αυτών.

Καλέστε μας στο Τηλ. 213 0250818 από οποιαδήποτε γειτονιά της Εκάλης ώστε να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα σας και να επανακαταστήσουμε ενεργό λειτουργικά το σύστημα των υδροροών σας.