αποκατάσταση σε αποφράξεις φρεατίων αποχετεύσεων στον Πειραιά στην Αθήνα

Τα φρεάτια αποχετεύσεων αποτελούν ένα από τα νευραλγικά σημεία του δικτύου που καθίστανται συχνά ανενεργά από αποφράξεις και απο το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν απαλάσσεται ούτε η περιοχή Πειραιάς.

Η ανελλειπής συντήρηση και οι απότομες εξάρσεις των βροχοπτώσεων αποτελούν τις κύριες αιτίες απόφραξης αυτών. Τα συνεργεία καθαρισμού απαιτείται να ελέγχουν τα φρέατια μονοκατοικιών και πολυκατοικιών στον Πειραιά τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο και να προβαίνουν σε προληπτικούς καθαρισμούς προς αποφυγή αυτών των αποφρακτικών δεισλειτουργιών, που συνοδεύονται αυνήθως και με πλημμύρες που κάθε άλλο παρά εύκολα αντιμετωπίζονται.

Το συνεργείο αποφράξεων Πειραιάς της αποφρακτικής εταιρείας apofraxeis4u είναι πάντα σε ετοιμότητα και μπορεί να δώσει λύσεις αξιόπιστες και διαχρονικές σε τιμές ιδιαίτερα ανατγωνιστικές.

Με ειδικά αποφρακτικά μηχανήματα τα φρεάτια καθαρίζονται σχολαστικά και εξασφαλίζεται έτσι η ομαλή λειτουργία τους, από τεχνικούς άρτια καταρτισμένους και πρόθυμους στο να απαλείψουν οριστικά το πρόβλημα.

Καλέστε την apofraxeis4u.gr από οποιαδήποτε γειτονιά στον Πειραιά αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τα φρεάτια αποχέτευσης στο τηλ. 213 0250818 !!!