Αναλαμβάνουμε κάθε αποφρακτικό πρόβλημα στους νεροχύτες στην Άνδρο

Κάθε κτίσμα, ανεξάρτητα από την ηλικία του και την ποιότητα της κατασκευής του, κάποια στιγμή θα παρουσιάσει αποφρακτικό πρόβλημα και θα χρειαστεί είτε επιδιόρθωση είτε αντικατάσταση ενός τμήματος του αποχετευτικού του δικτύου. Ειδικά ο χώρος του μπάνιου είναι ο πιο ευαίσθητος και κάθε δυσλειτουργία σε αυτόν είναι πολύ ενοχλητική και η αντιμετώπισή της κρίνεται άμεση.

Ωστόσο θα είναι λάθος να θεωρήσουμε ότι οι αποφράξεις αφορούν μόνο αυτόν τον χώρο. Η κουζίνα και ειδικά ο νεροχύτης είναι ένα σημείο που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, όπως άλλωστε και ο νεροχύτης του μπάνιου. Όπως οι σωληνώσεις της τουαλέτας απειλούνται από τρίχες, υπολείμματα προϊόντων υγιεινής, άλατα και άλλες ουσίες, έτσι και οι νεροχύτες της κουζίνας μεταφέρουν στους σωλήνες λίπη, υπολείμματα τροφών και λάδια που αποφράσσουν ή και διαβρώνουν τους αγωγούς. 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΔΡΟΣ ... Δίνουμε διαχρονικά αξιόπιστες λύσεις τις καλύτερες τιμές της αγοράς !!!

Εμείς δεσμευόμαστε να επιλύσουμε κάθε τέτοιο αποφρακτικό πρόβλημα που αφορά τον νεροχύτη σας, ειδικά αν μένετε στην Άνδρο, την οποία καλύπτουμε κατά προτεραιότητα. Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πως αρκετές πολυκατοικίες της Άνδρου είναι αρκετά παλιές, είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε ώστε να αποκτήσει το αποχετευτικό σας δίκτυο την προηγούμενη λειτουργικότητά του. Η εταιρεία μας διαθέτει άριστους και πεπειραμένους επαγγελματίες αλλά και τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό για κάθε περίπτωση. Χρησιμοποιώντας σιφόνια, αναρροφητήρες και αντλίες, απομακρύνουμε κάθε ξένο σώμα από τους αγωγούς που συνδέονται με τον νεροχύτη και επαναφέρουμε την ομαλή απορροή του νερού. Αν πάλι διαπιστώσουμε εκτεταμένη και μη επιδιορθώσιμη βλάβη, τότε αλλάζουμε αμέσως τα φθαρμένα τμήματα με καινούργια υλικά υψηλής ποιότητας.

Αποφράξεις νεροχύτη Άνδρος

Όποια και αν είναι η εργασία που θα πραγματοποιήσουμε τελικά, φροντίζουμε να διασφαλίσουμε ότι η λύση του προβλήματος είναι οριστική και δεν θα χρειαστεί άμεσα κάποια συμπληρωματική παρέμβαση. Παρέχουμε μάλιστα και γραπτή εγγύηση για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, ενώ αν μας το ζητήσετε μπορούμε να σας δώσουμε και CD που περιέχει εικόνες από το σημείο στο οποίο εργαστήκαμε, για να δείτε με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς κάναμε.

Όσοι διαμένουν στην Άνδρο γνωρίζουν ότι έχουμε αποκτήσει υψηλή εξειδίκευση στους νεροχύτες και μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις αποφράξεις. Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα ενασχόλησης με το αποχετευτικό σύστημα, έχουμε διαπιστώσει ότι οι νεροχύτες είναι οι «σιωπηλοί δολοφόνοι» των σωλήνων, καθώς εκεί γίνεται το πρώτο φιλτράρισμα των υλικών εκείνων που θα περάσουν ή δεν θα περάσουν στο δίκτυο.

apofraxeis4u logotipo

Καλέστε μας από οποιοδήποτε σημείο στην Άνδρο για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ όλο το 24ωρο και όλο το χρόνο!!!!

Για να αποφύγετε μάλιστα μελλοντικά προβλήματα και να τον θωρακίσετε αποτελεσματικά, σας συνιστούμε πρακτικές και προϊόντα που θα χαρίσουν περισσότερη ζωή στον νεροχύτη σας, ενώ δίνουμε μεγάλη σημασία στη διατήρηση ενός λογικού κόστους για τις υπηρεσίες μας.

Αν λοιπόν είστε κάτοικος της Άνδρου ή μένετε κοντά, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε, είτε πραγματοποιώντας μια απόφραξη στον χώρο σας είτε ελέγχοντας την κατάσταση του αποχετευτικού σας δικτύου. Η εταιρεία μας δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην πρόληψη και προτείνει τακτικούς ελέγχους στους νεροχύτες και στο σύνολο του συστήματος της αποχέτευσης, ώστε να περιοριστούν όσο είναι δυνατόν τυχόν προβλήματα στο μέλλον.

Έχοντας ως στόχο να διευρύνουμε το πελατολόγιό μας και να μπορέσουμε να καλύψουμε κι άλλες περιοχές, είμαστε σε θέση να υπερηφανευόμαστε ότι αποτελούμε την πρώτη επιλογή για κάθε κάτοικο της Άνδρου που θέλει να δώσει λύση στα ζητήματα που προκύπτουν στο αποχετευτικό του σύστημα.  Για να δείτε τις τιμές μας επισκεφτείτε τον σύνδεσμο ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ.