Στοχευμένη συντήρηση αποχετεύσεων στον Κόκκινο Μύλο για αποκλεισμό αποφράξεων

Η άναρχη οικοδομική ανάπτυξη που σημειώθηκε και στον Κόκκινο Μύλο τις προηγούμενες 3 δεκαετίες είχε σαν αποτέλεσμα εκτός των άλλων, αρκετές οικοδομές με τμήματα αποχετευτικού δικτύου που δεν χαρακτηρίζονται ούτε από άριστη λειτουργικότητα, ούτε όμως και από άριστες προδιαγραφές εξαιτίας κακοτεχνιών ή βεβιασμένης χρονικά κατασκευής. Έτσι κάτοικοι μονοκατοικιών αλλά και πολυκατοικιών, αλλά και επαγγελματίες έρχονται συχνά αντιμέτωποι με αποφράξεις σε διάφορα σημεία του σπιτιού ή της επιχείρησης τους, με αποτέλεσμα να ζητούν την άμεση συνδρομή των αποφρακτικών εταιρειών που δρουν στην περιοχή, μεταξύ των οποίων και η δική μας εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ Apofraxeis4u.

Συντήρηση αποχετεύσων στον Κόκκινο Μύλο για αποκλεισμό αποφράξεων
Η Apofraxeis4u με πολυετή πείρα στο συγκεκριμένο κλάδο και τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, έχει καταγράψει και γνωρίζει καλά ότι τα ζητούμενα από την πλευρά των παθόντων ήταν και παραμένουν πάντα τα ίδια και δεν είναι τίποτα περισσότερο από:


- Την άμεση αποκατάσταση επαναρροής των υδάτων στο φραγμένο κομμάτι αποχέτευσης
- Την εγγυημένη εργασία που θα αποκλείσει την άμεση επανεμφάνιση του ίδιου προβλήματος
- Την οικονομική τιμή των παρεχόμενων αποφρακτικών εργασίων, έτσι ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε αυτές από τον οποιδήποτε ένοικο, ιδιοκτήτη ή επαγγελματία στον Κόκκινο Μύλο

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ Apofraxeis4u μπορεί και εγγυάται την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της για όλα τα παραπάνω αιτήματα και το αποδεικνύει έμπρακτα..

Παράλληλα εφιστά την προσοχή των κατοίκων και των επιχειρηματιών στην σωστή συντήρηση των δικτύων σωληνώσεων και για το λόγο αυτό διαθέτει ειδικά προγράμματα συμβολαίων μηνιαίας, τρίμηνης, εξάμηνης και ετήσιας διάρκειας, όπου με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές ο πελάτης ξενοιάζει οριστικά από τον βραχνά των αποφράξεων στον Κόκκινο Μύλο. Στο συμβόλαιο συντήρησης ορίζονται αναλυτικά η συχνότητα ελέγχου του δικτύου, οι προληπτικοί καθαρισμοί και όλες οι υποχρεώσεις της εταρείας ώστε να εξασφαλισθεί η ομαλή και αδιάλλειπτη λειτουργία αυτού. Αποτελεί ένα χρυσό εργαλείο για τους διαχειριστές πολυκατοικιών και οικοδομικών συγκροτημάτων που τους απαλάσσει οριστικά από τις έκτακτες αποφράξεις των οποίων το κόστος σε κάποιες περιπτώσεις (πχ αν η βλάβη είναι σοβαρή και συμβεί μεταμεσονύκτιες ώρες ή σε ημέρα αργίας) εκτοξεύει τις δαπάνες.

Η εταιρεία μας με πεδίο δράσης σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής διαθέτοντας ειδικό συνεργείο για την αποκλειστική αντιμετώπιση των αποφράξεων της κάθε περιοχής ( έχει άλλο συνεργείο πχ για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ και άλλο για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ) έχει βελτιστοποιήσει το χρόνο απόκρισης τόσο για τα έκτακτα περιστατικά όσο και για τις προγραμματισμένες επισκέψεις συντήρησης. Αυτό μειώνει το κόστος επέμβασης λόγω μικροτέρων διαδρομών (δείτε εδώ αποφράξεις τιμές), αλλά εξασφαλίζει παράλληλα και την τάχιστη λύση του προβλήματος.

apofraxeis4u logotipo

Ο εξοπλισμός του συνεργείου μας για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ είναι ότι πιό σύγχρονο έχει να επιδείξει η εξέλιξη της τεχνολογίας, αποκλείοντας πειραματισμούς με μη συμβατά μέσα που χρησιμοποιούν οι ερασιτέχνες που συχνά επιδεινώνουν το πρόβλημα προκαλώντας και περαιτέρω ζημιές.

Οι τεχνικοί μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε περίπτωση  απόφραξης στον Κόκκινο Μύλο ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας ή να προβούν στην άριστη συντήρηση της αποχέτευσης σύμφωνα με το προκαθορισμένο ραντεβού.

Υιοθετείστε λοιπόν και εσείς το γνωστό ρητό του Ιπποκράτη  ΚΑΛΛΙΟΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ και στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ και καλέστε μας ανα πάσα ώρα και στιγμή για οποιοδήποτε αποφρακτικό πρόβλημα στον Κόκκινο Μύλο.