Αποφράξεις & Αντλήσεις Υδάτων Πετρούπολη: Ξέρουμε την Πετρούπολη και τις ανάγκες της όσο κανείς

Κάθε περιοχή, κάθε γειτονιά, έχει το δικό της ανάγλυφο, τα δικά της τοπικά χαρακτηριστικά και μια ξεχωριστή ανθρωπογεωγραφία, που διαφέρουν από τα αντίστοιχα των άλλων τόπων και της προσδίδουν τη μοναδικότητά της. Το κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό υπόβαθρο των κατοίκων κάθε περιοχής είναι ιδιαίτερο και αντίστοιχα διαφορετικό είναι το οικιστικό της προφίλ. Ειδικά σε μια τόσο ιδιάζουσα περίπτωση όπως είναι το Λεκανοπέδιο της Αττικής, όπου η οικιστική ανάπτυξη, ή μάλλον έκρηξη, ξεκίνησε κεντρικά και επεκτάθηκε ως τα όρια του νομού, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, είναι φυσικό να υπάρχουν ποικίλες απαιτήσεις και ανάγκες για τη συντήρηση και τις αποχετευτικές εργασίες στις κατοικίες και στα άλλα κτίσματα της Αθήνας.

Σε αυτόν τον τελευταίο τομέα, ειδικά η περιοχή της Πετρούπολης μπορεί να είναι ήσυχη πως είναι απολύτως καλυμμένη και πλήρως εξυπηρετούμενη από τις Αποφράξεις & Αντλήσεις Υδάτων Πετρούπολη, που με απαράμιλλο επαγγελματισμό και αξιοσημείωτη ταχύτητα σπεύδουν να δώσουν λύση σε κάθε αποφρακτικό πρόβλημα. Καθώς όλη η Αττική είναι πλέον ένας πυκνοκατοικημένος και οικιστικά βεβαρημένος νομός, είναι λογικό τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με το αποχετευτικό σύστημα να εντείνονται και να γίνονται πιεστικά, απαιτώντας άμεσες λύσεις. Και από αυτόν τον κανόνα, όπως είναι φυσικό, δεν γίνεται να ξεφύγει η Πετρούπολη, αρκετά από τα οικοδομήματα της οποίας μετρούν πια αρκετά χρόνια ή και δεκαετίες, ενώ και το αποχετευτικό που αφορά τους δρόμους, όπως είναι οι σχάρες και τα ρείθρα των πεζοδρομίων, είναι πια αρκετά παλιό και ανυπεράσπιστο μπροστά σε... ασύμμετρες απειλές όπως οι έντονες βροχοπτώσεις.

Και ας μην ξεχνάμε πως οι πολυκατοικίες της Πετρούπολης είναι αρκετά μεγάλες και πολυάριθμες, ενώ από την ίδια τους τη φύση είναι πιο δύσκολες στη διαχείριση των κάθε λογής προβλημάτων, αφού ό,τι συμβαίνει σε ένα διαμέρισμα πολλές φορές επηρεάζει μοιραία και τα υπόλοιπα. Ειδικά στην κεντρική αγορά της Πετρούπολης, όπου τα εμπορικά καταστήματα στα ισόγεια των πολυκατοικιών αφθονούν, ο κίνδυνος να επηρεαστούν τα διαμερίσματα από τη δραστηριότητα των μαγαζιών αυτών είναι πολύ μεγαλύτερος.    

Αποφράξεις & Αντλήσεις Υδάτων Πετρούπολη: Από το 1970 στην υπηρεσία της Πετρούπολης

Αφ' ενός όσοι είστε κάτοικοι της Πετρούπολης μάς γνωρίζετε πολλοί καλά, αρκετοί μάλιστα ως πελάτες, αφ' ετέρου όσοι μένετε αλλού μας έχετε ταυτίσει με τη συγκεκριμένη γειτονιά. Και είναι αλήθεια πως τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με το πρόβλημα Αποφράξεις Πετρούπολη είναι αρκετά, με αποτέλεσμα να έχουμε χτίσει ένα καλό όνομα και να έχουμε καταρτίσει ένα πελατολόγιο που όλο και διευρύνεται. Κάθε περίπτωση, κάθε πελάτης, κάθε σπίτι ή γραφείο όπου μπαίνουμε για να εργαστούμε είναι και μια ψηφίδα στο μεγάλο ψηφιδωτό της επαγγελματικής μας πορείας, που ξεκίνησε δειλά-δειλά και με τα χρόνια μάς έφερε στο σημείο όπου βρισκόμαστε σήμερα, να γνωρίζουμε καθολική αναγνώριση και εκτίμηση. Και αυτά που κατακτήσαμε δεν είμαστε σε καμία περίπτωση πρόθυμοι να τα αφήσουμε να χαθούν ή να απαξιωθούν.

Αντλήσεις Υδάτων στην Πετρούπολη

Ποια στοιχεία μας έφεραν στην κορυφή των αποφράξεων

Λένε πως είναι εύκολο να φτάσει κανείς στην κορυφή, αλλά δύσκολο να διατηρηθεί εκεί για καιρό. Εμείς στην Αποφράξεις & Αντλήσεις Υδάτων Πετρούπολη διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο, να φτάσουμε σιγά-σιγά στην κορυφή, αλλά να γίνει η μόνιμη θέση μας και, όσο περνάει από το χέρι μας, να μην την αποχωριστούμε ποτέ. Αυτό βέβαια δεν έρχεται τυχαία, αλλά χάρη σε μια σειρά από χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν, τόσο ως εταιρεία όσο και ως εργαζομένους, τον καθέναν ξεχωριστά:

  • Ταχύτητα. Ένα από τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι αναμφισβήτητα η ταχύτητα, τόσο στην ανταπόκρισή μας σε κάθε σας κλήση όσο και στους χρόνους στους οποίους ολοκληρώνουμε μια εργασία. Ένα πρόβλημα που σε εσάς μπορεί να φαίνεται δυσεπίλυτο για μας είναι καθημερινότητα και δεν μας πονοκεφαλιάζει ιδιαίτερα. Ειδικά όσοι διαμένετε στην Πετρούπολη μπορεί να νιώσατε ευχάριστη έκπληξη βλέποντας κάποιο από τα οχήματά μας έξω από το σπίτι σας, λίγα μόλις λεπτά μετά το τηλεφώνημά σας στην εταιρεία μας!
  • Σχολαστικότητα. Χωρίς να έρχεται σε αντίθεση με το προηγούμενο χαρακτηριστικό, μας διακρίνει η διάθεση να κάνουμε κάθε τι τέλεια και με τη μέγιστη δυνατή λεπτομέρεια ώστε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε για συμπληρωματικές εργασίες. Θα σκεφτεί βέβαια κανείς: «Και γρήγορα και τέλεια; Γίνεται;». Και όμως γίνεται, αφού διαθέτουμε ένα στοιχείο που θα πρέπει να μας πιστωθεί ύστερα από τόσα χρόνια:
  • Πείρα. Η πολύχρονη εμπειρία μας μάς βοηθάει ώστε να αποκτήσουμε αυτοματισμούς και να διακρίνουμε το αίτιο του προβλήματος αμέσως και διά γυμνού οφθαλμού. Χάρη στην επανάληψη των ίδιων λίγο-πολύ περιπτώσεων κερδίζουμε χρόνο στη διάγνωση και στην επίλυση των αποφρακτικών προβλημάτων. Και αυτή η ευχέρεια στη διαχείριση του χρόνου μας βοηθάει να φέρουμε εις πέρας ακόμη περισσότερες δουλειές.
  • Επαγγελματισμός. Το Α και το Ω κάθε σοβαρής επιχείρησης, οποιουδήποτε μεγέθους και αντικειμένου, άρα και της δικής μας, είναι βέβαια ο επαγγελματισμός, η τάση δηλαδή να γινόμαστε όλο και καλύτεροι στη δουλειά μας και να προσεγγίζουμε το τέλειο, εξελισσόμενοι σε κάθε επίπεδο, είτε αυτό αφορά το ανθρώπινο δυναμικό είτε την οργάνωση είτε τον εκσυγχρονισμό του τεχνικού μας εξοπλισμού. Το μότο που θα ακούσετε συχνά να λέγεται μεταξύ των εργαζομένων μας είναι πως «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Οι «δαίμονες» της αποχέτευσης στην Πετρούπολη

Κάθε τμήμα του αποχετευτικού δικτύου έχει να αντιμετωπίσει κάποιους εχθρούς που εμποδίζουν ή ακόμη και αναστέλλουν τη λειτουργικότητά του. Οι πέντε σημαντικότεροι από αυτούς είναι οι παρακάτω:

Ο χρόνος. Αυτή η ανίκητη παράμετρος που δεν αφήνει τίποτε ανεπηρέαστο αφήνει τα σημάδια της και στις σωληνώσεις του αποχετευτικού, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή οι αγωγοί να φθείρονται και να σημειώνονται διαρροές ή φραξίματα, ειδικά σε παλιές ή κακοσυντηρημένες πολυκατοικίες.

Το νερό. Η πηγή της ζωής, το πιο σημαντικό στοιχείο του πλανήτη, μπορεί να γίνει ο απόλυτος εφιάλτης για το αποχετευτικό μας σύστημα, και αυτό όχι μόνο λόγω της διαβρωτικής του δράσης, αλλά και επειδή μεταφέρει υπολείμματα τροφής, ακαθαρσίες και άλλα ρυπαρά αντικείμενα.

Η κακή χρήση. Πολλές φορές κι εμείς ως χρήστες του αποχετευτικού πρέπει να παραδεχθούμε πως δεν είμαστε απολύτως υπεύθυνοι και σωστοί στο πώς χρησιμοποιούμε αυτό το σύστημα στο σπίτι μας και αφήνουμε να πέφτουν στον νιπτήρα και στη λεκάνη τρίχες, λίπη, τροφές, χαρτιά υγείας ή είδη προσωπικής υγιεινής.

Η κακή κατασκευή.  Επειδή κανείς δεν είναι αλάνθαστος, αρκετές φορές προκύπτουν λάθη στην κατασκευή των σωλήνων ή αστοχίες υλικού, με συνέπεια να παρατηρούνται αποφρακτικά προβλήματα ακόμη και σε νεόδμητες πολυκατοικίες.

Το περιβάλλον. Κάθε κατασκευή βρίσκεται σε άμεση ή έμμεση επαφή με τη φύση, άρα και οι κατασκευές της Πετρούπολης υπόκεινται σε φθορές που οφείλονται σε περιβαλλοντικούς λόγους ή λόγους κακών καιρικών συνθηκών. Π.χ., μια διάβρωση του εδάφους, η αιφνίδια πτώση ενός δέντρου, ένας βουλωμένος αγωγός στον δρόμο, ακόμη και η συνεχής συστολή και διαστολή των μετάλλων λόγω των μεταβολών της θερμοκρασίας, μπορεί να έχει αντίκτυπο στην κατάσταση του αποχετευτικού μας δικτύου και να μας δυσκολέψει την καθημερινότητα.       

Ένας ολόκληρος στρατός στη μάχη των αποφράξεων στην Πετρούπολη

Οι εποχές που και στην Πετρούπολη οι αποφράξεις  πραγματοποιούνταν με ελάχιστα εργαλεία και ένα φορτηγάκι με το οποίο γίνονταν όλες οι δουλειές έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η εικόνα του υδραυλικού με το γαλλικό κλειδί στην τσέπη και τα βασικά εργαλεία σε μια τσάντα μπορεί να ταίριαζε σε μια παλαιότερη Αθήνα, η εικόνα της οποίας κυριαρχείτο από τις μονοκατοικίες, αλλά με κανέναν τρόπο δεν ταιριάζει στο σήμερα και στη μεγαλούπολη των τεσσάρων και πλέον εκατομμυρίων κατοίκων και των τεράστιων πολυκατοικιών.

Πόσω μάλλον όταν οι αποφράξεις δεν αφορούν μόνο πολυκατοικίες, όπου λίγο-πολύ οι απαιτήσεις είναι περιορισμένες, αλλά εκτείνονται και σε πολυσύνθετες κτιριακές υποδομές με αντίστοιχα μεγάλες ανάγκες, όπως είναι τα ξενοδοχεία, τα νοσοκομεία, οι ξενώνες, τα εργοστάσια και πολλά άλλα κτίρια όπου αφενός οι χρήστες του αποχετευτικού είναι σαφώς περισσότεροι και αφετέρου οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας πρέπει να τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια. Ειδικά στα νοσοκομεία, όπου οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις καραδοκούν, δίνουμε όλη μας την προσοχή ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή πιθανότητα μόλυνσης ή ακόμη και δυσοσμίας σε ένα τόσο ευαίσθητο περιβάλλον.

apofraxeis4u logotipo

Σε αυτόν τον καθημερινό πόλεμο κατά των αποφρακτικών προβλημάτων χρησιμοποιούμε έναν μεγάλο αριθμό οχημάτων και μηχανημάτων. Τα οχήματά μας είναι από τα πλέον σύγχρονα και φροντίζουμε να τα ανανεώνουμε διαρκώς, ενώ και ο τεχνικός μας εξοπλισμός αποτελείται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Διαθέτουμε έναν ετοιμοπόλεμο στόλο βυτιοφόρων και αντλιοφόρων που είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο, μαζί με τους οδηγούς τους που γνωρίζουν να τα χειρίζονται με τον καταλληλότερο τρόπο, εξασφαλίζοντας τόσο την άμεση αποκομιδή ακαθαρσιών και λυμάτων από φρεάτια και δεξαμενές όσο και τη μεταφορά νερού για την πραγματοποίηση των αποφράξεων.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε τη σημασία και την αποτελεσματικότητα των υδροβολών, οι οποίες αναδεικνύονται ο καλύτερος και ταχύτερος τρόπος για να ξεβουλώσει μια αποχέτευση. Η ρίψη νερού υπό πίεση και με μεγάλη ταχύτητα εξασφαλίζει την άμεση απομάκρυνση όλων των υπολειμμάτων που εμποδίζουν τη ροή του νερού και αχρηστεύουν ουσιαστικά τους σωλήνες. Οι υδροβολές έχουν το πλεονέκτημα πως είναι ταυτόχρονα ο πιο ολοκληρωτικός τρόπος για να αποφραχθεί ένας αγωγός, αλλά και εκείνος με την ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση, κάτι που τον καθιστά αρκετά οικονομικό και προσιτό για το μέσο νοικοκυριό.

Υπηρεσίες απόφραξης και αντλήσης υδάτων στην Πετρούπολη σε λογικές τιμές

Το γεγονός ότι είμαστε επαγγελματίες και φροντίζουμε πάντοτε για το καλύτερο δεν σημαίνει ότι είμαστε απαιτητικοί στο θέμα των αμοιβών. Αντιθέτως, προσπαθούμε να συνδυάσουμε την άριστη ποιότητα με τις λογικές τιμές, λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας τόσο τη γενικότερη δυσπραγία όσο και την οικονομική κατάσταση κάθε πελάτη ξεχωριστά. Ιδιαίτερα συμφέρουσα είναι η δυνατότητα που δίνουμε στους πελάτες μας να συνδυάσουν σε λογικό κόστος μια αποφρακτική εργασία με μία άλλη συνοδευτική, όπως ένας τυπικός έλεγχος ή μια απολύμανση, ώστε και φθηνότερα να τους έρθει και να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα μελλοντικής βλάβης. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είμαστε από αυτούς που βάζουν πάνω απ’ όλα το γρήγορο και μεγάλο κέρδος. Για εμάς στην Αποφράξεις & Αντλήσεις Υδάτων Πετρούπολη σημασία έχει να αποδειχθούμε αντάξιοι των περιστάσεων και να συνεχίσουμε να κρατάμε ψηλά το όνομά μας και τη φήμη μας.  

 

Πολυπράγμονες

Η μεγάλη άνθηση που έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια, χάρη στη σκληρή δουλειά μας, μας επέτρεψε να επεκταθούμε και σε άλλους χώρους και να καλύψουμε και άλλες ανάγκες των κατοίκων της Πετρούπολης. Εκτός λοιπόν από τις αμιγώς αποφρακτικές εργασίες αναλαμβάνουμε και άλλες, όπως είναι οι απολυμάνσεις, οι απεντομώσεις, οι υδραυλικές εργασίες κάποιες από αυτές μόνοι μας και κάποιες άλλες μαζί με συνεργαζόμενους επαγγελματίες. Έτσι μπορούμε να πούμε πως τομέας μας δεν είναι πια μόνο οι αποφράξεις, αλλά κάθε εργασία που αφορά τη λειτουργικότητα και την όψη μιας πολυκατοικίας, γιατί και η εμφάνιση παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο για έναν χώρο στον οποίο ζούμε το μεγαλύτερο μέρος του 24ώρου.

Πρώτα φίλοι, μετά πελάτες

Το γεγονός πως ξεκινήσαμε την επαγγελματική μας διαδρομή στην Πετρούπολη μάς έχει κάνει να αναπτύξουμε σχέσεις μακροχρόνιας φιλίας με τους κατοίκους της περιοχής και να παίρνουμε κάθε περίπτωση… προσωπικά. Εξυπηρετώντας πια τη δεύτερη γενιά πελατών, μπορούμε να πούμε πως μεγαλώσαμε μαζί τους κι εκείνοι μεγάλωσαν μαζί μας. Είμαστε εκείνοι που μπαίνουμε στα σπίτια για να επαναφέρουμε την κανονικότητα και την ηρεμία, ως εκ τούτου τολμάμε να πιστεύουμε πως είμαστε οι αγαπημένοι επαγγελματίες της περιοχής.

Αν και το πιο σημαντικό φαίνεται πως είναι η διεύρυνση του πελατολογίου, για έναν επαγγελματία το πιο σπουδαίο είναι να μη χάσει ούτε έναν πελάτη. Και εμείς είμαστε σε θέση να υπερηφανευόμαστε πως τα έχουμε καταφέρει και στα δύο. Οι Αποφράξεις & Αντλήσεις Υδάτων Πετρούπολη δεν φοβούνται τον ανταγωνισμό, αντιθέτως τον θεωρούν κίνητρο για ποιοτική άνοδο των υπηρεσιών τους.       

Πώς θα μας βρείτε στην Πετρούπολη για άνληση υδάτων και αποφράξεις

Αν έχετε πρόσφατα μετακομίσει στην Πετρούπολη, τότε θα διαπιστώσετε πως απλά ρωτώντας για μας στα μαγαζιά της γειτονιάς θα πάρετε εύκολα όσες πληροφορίες χρειάζεστε. Οι περισσότεροι στην Πετρούπολη έχουν επάνω τους την κάρτα μας και πάντως σίγουρα ξέρουν πώς να σας καθοδηγήσουν για να φτάσετε στα κεντρικά μας  γραφεία. Σε αυτόν τον φιλόξενο χώρο θα βρείτε κάποιον από μας να σας περιμένει και να ακούσει το πρόβλημά σας.

Αν πάλι είστε από τους πιο προνοητικούς που θέλουν να έχουν γνώση των καταστημάτων της περιοχής και των υπηρεσιών που προσφέρουν, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για μας είτε ρωτώντας μας είτε διαβάζοντας τα προσπέκτους και τους τιμοκαταλόγους μας. Και αν όλα αυτά σάς ακούγονται ξεπερασμένα, υπάρχει πάντα το Διαδίκτυο, όπου θα βρείτε όσα χρειάζεται να ξέρετε, αλλά και θα μας υποβάλετε τις ερωτήσεις σας ενώ είμαστε ανοιχτοί και σε παρατηρήσεις και υποδείξεις για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο το επίπεδο της δουλειάς μας.    

Η Αποφράξεις & Αντλήσεις Υδάτων Πετρούπολη μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας μπορεί να αξιολογήσει τη σοβαρότητα του προβλήματός σας και θα σας στείλει αμέσως προσωπικό για να το επιλύσει. Και να θυμάστε πως είμαστε ενεργοί όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του έτους, γιατί οι καταστάσεις είναι πιεστικές και τα χρονικά περιθώρια πολύ στενά όταν μιλάμε για αποφρακτικά προβλήματα.

 

Επαγγελματική δουλειά... με όλες τις αποδείξεις

Πώς όμως μπορείτε να είστε βέβαιοι πως η δουλειά που κάναμε είναι όντως η καλύτερη δυνατή και πως δεν έχουμε κάνει... πασαλείμματα; Η Αποφράξεις & Αντλήσεις Υδάτων Πετρούπολη έχει τρόπους να διασφαλίσει το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει.

Πρώτα απ’ όλα, χάρη στις ψηφιακές κάμερες που τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στο οπλοστάσιο των αποφράξεων μπορούμε να δούμε και πού βρίσκεται η βλάβη και σε ποια κατάσταση βρίσκεται ένας αγωγός μετά την παρέμβασή μας. Αν το ζητήσετε, μπορούμε να σας δώσουμε και ψηφιακό υλικό με σχετικές φωτογραφίες ή βίντεο. 

Επιπλέον, σας δίνουμε και γραπτή εγγύηση για την πραγματοποίηση επιτυχούς εργασίας ώστε να είστε κατοχυρωμένοι στη σχεδόν απίθανη περίπτωση που χρειαστεί ξανά να ζητήσετε άμεσα τη βοήθειά μας. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν χρεώνεστε επιπλέον. 

 

Διακριτικότητα, ένα βασικό μας πλεονέκτημα σαν αποφρακτική εταιρεία

Επειδή όσο να ’ναι μια εργασία στις αποφράξεις μπορεί να είναι εξαιρετικά ενοχλητική και να βγάλει μια οικογένεια από τους συνήθεις ρυθμούς της καθημερινότητάς της, φροντίζουμε να κάνουμε την παρουσία μας όσο γίνεται πιο αθόρυβη και να μην αφήνουμε δυσάρεστες οσμές να διαχέονται στον χώρο. Αυτό βέβαια ισχύει σε εκθετικό βαθμό στις περιπτώσεις όπου το αντικείμενο της εργασίας μας είναι ένας χώρος ευαίσθητος και πιο ευάλωτος σε μολύνσεις, όπως είναι ένα νοσοκομείο ή ένας οίκος ευγηρίας. Σε αυτούς τους χώρους προτιμούμε να... λάμπουμε διά της απουσίας μας μετά την επίσκεψή μας, παρά διά της παρουσίας μας κατά τη διάρκειά της.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι έχουμε ταυτιστεί πολύ στενά με την περιοχή της Πετρούπολης, αλλά η επιθυμία μας είναι να επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας και έξω από αυτήν.  Ήδη το προσωπικό μας και ο στόλος μας είναι αρκετά για να καλύπτουμε και τις γειτονικές περιοχές, αλλά δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε σε κάθε τομέα, ώστε να δώσουμε ηχηρό «παρών» σε ακόμη περισσότερες γειτονιές. Ως επιχείρηση οι Αποφράξεις & Αντλήσεις Υδάτων Πετρούπολη μπορούν να υπερηφανεύονται ότι διαθέτουν ό,τι καλύτερο υπάρχει σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνική υποδομή.

 

Κοινωνικό πρόσωπο

Ως εταιρεία, πέρα από την επιχειρηματική διάσταση, έχουμε και έναν ευρύτερο κοινωνικό προσανατολισμό και μας απασχολεί σοβαρά η έννοια της κοινωνικής ευθύνης. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται τόσο από κάποιες πτυχές της εργασίας μας, όπως το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε οικολογικά προϊόντα για τις αποφράξεις, όσο και από το ότι δεν βάζουμε πάνω απ’ όλα το κέρδος.

Σε περιπτώσεις όπου χρειάζεται να γίνουν απαντλήσεις υδάτων σπεύδουμε να βοηθήσουμε και στεκόμαστε στο πλάι των Αρχών ελαφρύνοντας το έργο τους. Ειδικά τα ισόγεια και τα υπόγεια είναι ευάλωτα όταν οι καιρικές συνθήκες αγριεύουν και οι βροχοπτώσεις μετατρέπουν τους δρόμους σε ποτάμια. Τότε στέλνουμε τα αντλιοφόρα μας για να σώσουμε τις περιουσίες των συμπολιτών μας και να κάνουμε τα σπίτια τους κατοικήσιμα ξανά. Αυτό όμως συμβαίνει ακόμη και χωρίς να δεχθούμε κλήση, αφού γνωρίζουμε την Πετρούπολη και τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.

Στο ίδιο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευαισθησίας, οι χαμηλές τιμές μας και οι προσφορές μας είναι ο τρόπος μας για να έρθουμε πιο κοντά στον πελάτη και να τον εντάξουμε στο πάντα διευρυνόμενο πελατολόγιό μας. 

 

Έτσι βλέπουμε το μέλλον μας στις αποφράξεις

Η μέχρι τώρα πορεία μας δεν μας κάνει να επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας, αντιθέτως μας ωθεί να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο το επίπεδο των υπηρεσιών μας. Το προσωπικό μας εμπλουτίζεται συνεχώς με έμπειρους επαγγελματίες, υδραυλικούς, χειριστές και οδηγούς, ο στόλος μας ανανεώνεται διαρκώς, ενώ δεν παύουμε να παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις προκειμένου να συμβαδίζουμε με τις αντίστοιχες εταιρείες του εξωτερικού. Ένας τομέας που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα είναι η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση των εργαζομένων μας για τις νέες τεχνικές που έρχονται στον χώρο των αποφράξεων.

Όσον αφορά τις επαγγελματικές μας βλέψεις, δεν το κρύβουμε ότι θέλουμε να επεκτείνουμε το πεδίο δράσης μας, με την Πετρούπολη βέβαια να αποτελεί τη βάση μας, για πρακτικούς αλλά και συναισθηματικούς λόγους. Γνωρίζοντας ότι οι αποφράξεις είναι ένας τομέας που δεν θα πάψει ποτέ να υφίσταται, θέλουμε να είμαστε εκείνοι που θα γίνουν το συνώνυμό τους. Οι Αποφράξεις & Αντλήσεις Υδάτων Πετρούπολη έχουν ήδη διαγράψει μια λαμπρή πορεία, αλλά το μεγαλύτερο –και πιο επιτυχημένο, θέλουμε να πιστεύουμε– μέρος του δρόμου είναι μπροστά μας.

 

Πρόληψη, η καλύτερη θεραπεία και στις αποφράξεις - αντλήσεις υδάτων

Όπως συμβαίνει και στα προβλήματα υγείας, πολλά από τα αποφρακτικά προβλήματα που απειλούν την «υγεία» του αποχετευτικού σας συστήματος μπορούν να προβλεφθούν και να εμποδιστούν προτού κάνουν αισθητή την ενοχλητική παρουσία τους. Για αυτόν τον λόγο οι Αποφράξεις & Αντλήσεις Υδάτων Πετρούπολη έχουν καταρτίσει ένα πρόγραμμα τεχνικών ελέγχων για τις πολυκατοικίες και τα γραφεία της Πετρούπολης, ώστε να εντοπιστούν εγκαίρως τυχόν βλάβες και φθορές και να αποφευχθούν μελλοντικοί μπελάδες.

Σε συνεργασία με τον διαχειριστή, αν θέλετε να εργαστούμε σε όλη την πολυκατοικία, ή και μόνοι σας, αν η εργασία αφορά το διαμέρισμά σας μόνο, μπορείτε να μας καλέσετε για να σκεφτούμε μαζί ένα χρονοδιάγραμμα τεχνικών ελέγχων (π.χ. ανά τετράμηνο, εξάμηνο ή έτος), υπολογίζοντας πως και σε αυτήν την περίπτωση η πρόληψη είναι προτιμότερη από τη θεραπεία, αφού έτσι η πιθανότητα αποφρακτικού προβλήματος ουσιαστικά εκμηδενίζεται.

Πριν όμως από τη δική μας παρέμβαση, εκείνοι που γνωρίζουν καλύτερα από εμάς το αποχετευτικό σας δίκτυο είστε εσείς οι ίδιοι. Για να μειώσετε από τη δική σας πλευρά τις πιθανότητες εμφάνισης προβλημάτων στις σωληνώσεις σας, φρόνιμο είναι να ακολουθείτε μερικές συμβουλές που κρατούν σε καλή κατάσταση το δίκτυο. Εμείς στην Αποφράξεις & Αντλήσεις Υδάτων Πετρούπολη είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας προτείνουμε προϊόντα και τρόπους με τους οποίους θα διευκολύνετε την προσπάθειά σας να συντηρήσετε τους αγωγούς, όπως είναι η χρήση ζεστού νερού ή η αγορά φίλτρων που θα εμποδίσουν τα μικροαντικείμενα να περάσουν στην αποχέτευση από το μπάνιο ή την κουζίνα. Μπορούμε μάλιστα να σας δώσουμε και έντυπο υλικό με τέτοιους έξυπνους τρόπους για συντήρηση.

Αυτές είναι λοιπόν οι Αποφράξεις & Αντλήσεις Υδάτων Πετρούπολη και αυτή είναι η θέση που καταφέραμε να κερδίσουμε στην εκτίμηση των γειτόνων μας στην Πετρούπολη. Σε σας τους κοντινούς ή λιγότερο κοντινούς φίλους μας απομένει να μας προτιμήσετε για όλους τους λόγους που προαναφέρθηκαν. Με ένα τηλεφώνημα στα γραφεία μας γλιτώνετε από περιττή αναστάτωση και απαλλάσσεστε από κάθε πρόβλημα που απειλεί την αποχέτευσή σας.