αποφραξεις

Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

apofraxeis-neroxyti-agia-varvara

Επαγγελματικές Υπηρεσίες Απόφραξης στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας – Γρήγορα και Αξιόπιστα!

 

Οι βασικότερες ανάγκες των πελατών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σχετικό με αποφράξεις, είναι οι εξής:

 1. Άρτια καταρτισμένο συνεργείο
 2. Άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση
 3. Οικονομικές τιμές

Αν αναζητάτε κι εσείς τα τρία παραπάνω βασικά συστατικά, δε χρειάζεται να συνεχίσετε το ψάξιμο. Εμείς διαθέτουμε και τα τρία από αυτά και αναλαμβάνουμε με επιτυχία αποφράξεις κάθε τύπου, όπως:

 • φραγμένοι νεροχύτες
 • βουλωμένοι νιπτήρες
 • φραγμένες υδρορροές
 • βουλωμένα σιφόνια
 • βουλωμένες λεκάνες/μπανιέρες
 • φραγμένα δίκτυα αποχέτευσης
 • βουλωμένα φρεάτια
 • φραγμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων

Ύστερα από 40 έτη συνεχούς παρουσίας στον κλάδο των αποφράξεων και της συντήρησης των αποχετεύσεων, δεν μένει κάτι που να μην έχουμε φέρει σε πέρας. Ειδικά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας έχουμε αντιμετωπίσει ξανά και ξανά τα παραπάνω προβλήματα και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Έχοντας χτίσει τη φήμη μας και όντας γνωστοί για τον επαγγελματισμό μας και παράλληλα τις χαμηλές χρεώσεις, σας προσφέρουμε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας, γρήγορα και με ειλικρίνεια.

Για ποιο λόγο να μας προτιμήσετε

Δεν είναι μόνο το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό που έχουμε στη διάθεση μας, αλλά και το γεγονός ότι τα συνεργεία μας είναι πολυάριθμα, πράγμα το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να ανταποκριθούμε ταχύτατα στο κάλεσμα μας, ανά πάσα στιγμή, όλο το 24ωρο. Επίσης χρησιμοποιούμε εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας όπως:

 • Ριζοκοπτικά εργαλεία, με τα οποία αποκόπτουμε τις ρίζες των δέντρων και άλλων φυτοειδών που εισέρχονται στις αποχετεύσεις και τα φρεάτια, με αποτέλεσμα να τα φράζουν και να εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία τους.
 • Ειδικά διαμορφωμένες κάμερες αποχετεύσεων, τις οποίες εισχωρούμε βαθιά στις σωληνώσεις και φωτογραφίζουμε το εσωτερικό τους, ώστε να μπορέσουμε με άριστη ακρίβεια να εντοπίσουμε την κύρια αιτία που προκαλεί τη βλάβη και να ενεργήσουμε κατάλληλα ώστε να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πρόσθετες Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Άντληση Υδάτων

Αν αντιμετωπίζεται το σύνηθες πρόβλημα των πλημμυρισμένων χώρων, τότε μην πανικοβάλλεστε. Με τις υπερσύγχρονες αντλίες που έχουμε στο δυναμικό μας, μαζεύουμε οποιαδήποτε ποσότητα νερού από χώρους κάθε τύπου, με ιδιαίτερη προσοχή και με την χαμηλότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση.

Συντήρηση Δικτύων Αποχετεύσεων

 

Θέλετε να αποφύγετε την εμπειρία κάποιας απόφραξης; Έχετε βιώσει ήδη κάτι τέτοιο και δεν θέλετε να το αντιμετωπίσετε ξανά στο μέλλον; Έχουμε τον τρόπο! Η μόνη έξυπνη κίνηση που μπορείτε να κάνετε, είναι να μας εμπιστευθείτε για την συντήρηση του δικτύου σας, μια εργασία που θα σας κοστίσει πολύ λιγότερα χρήματα και ταλαιπωρία από ότι οι συνεχής αποφράξεις που πιθανόν να αντιμετωπίσετε στο μέλλον. Τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν αναλυτικά:

 • Τακτικός έλεγχος του δικτύου σας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εντοπίσουμε το σημείο που μπορεί να παρουσιάσει κάποια φραγή στο μέλλον
 • Καθαρισμός του δικτύου προληπτικά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα πάντα με το είδος και το μέγεθος του δικτύου και φυσικά τις δικές σας προτιμήσεις
 • Προληπτικός καθαρισμός όλων των στηλών της αποχέτευσης που συνδέονται με το νιπτήρα, τη λεκάνη κτλ.
 • Καθαρισμός του δικτύου απορροής όμβριων υδάτων

Εκκένωση Βόθρων

Αναλαμβάνουμε την εκκένωση βόθρων παντός τύπου, είτε αυτοί είναι σηπτικοί είτε απορροφητικοί. Πάντα με αμεσότητα, υπευθυνότητα και οικονομικές τιμές.

Η επιθυμητή λύση είναι σίγουρα η αποτελεσματική, η καλύτερη αποφρακτική λύση στην Αγία Βαρβάρα όμως είναι αυτή που είναι και οριστική. Μην διστάσετε να μας καλέσετε και εμείς θα σπεύσουμε να ανταποκριθούμε και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

 

Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο

 • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
 • Οικονομικές χρεώσεις
 • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.