Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

kaleste-mas-gia-apofraxeis-stin-ilioupoli

Σας κούρασαν οι ερασιτεχνικές μέθοδοι απόφραξης και έχετε απηυδήσει με τις προχειρότητες και τις εφήμερες λύσεις των διάφορων φτηνών προϊόντων του εμπορίου; Ελάτε σε εμάς, στις αποφράξεις apofraxeis4u, να σας προσφέρουμε απλόχερα τις επαγγελματικές μας υπηρεσίες και να επιδιορθώσουμε άμεσα το πρόβλημα σας χωρίς καμία παραπάνω ταλαιπωρία για εσάς και φυσικά στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Οι αποφράξεις που πραγματοποιούμε σχετίζονται με:

  1. λεκάνες
  2. νιπτήρες
  3. μπανιέρες
  4. νεροχύτες
  5. αποχετεύσεις
  6. δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων
  7. σωληνώσεις
  8. φρεάτια

Άντληση Υδάτων
Κάθε ώρα της ημέρας είμαστε διαθέσιμοι και μπορείτε να μας καλέσετε και να ανταποκριθούμε άμεσα στο κάλεσμα σας, προκειμένου να έρθουμε στο χώρο σας και να απορροφήσουμε όλη την ποσότητα νερού που έχει συσσωρευτεί στο χώρο σας με τα ειδικά βυτία που διαθέτουμε και τις πανίσχυρες αντλίες μας. Αν μένετε στην Ηλιούπολη και υποφέρετε από το πρόβλημα της πλημμύρας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εκκένωση Βόθρων
Αναλαμβάνουμε την εκκένωση παντός τύπου βόθρων, με εξειδικευμένα μέσα, εύκολα. Γρήγορα και οικονομικά χωρίς καμιά ταλαιπωρία προς εσάς ή το δίκτυο σας.

Συντήρηση Δικτύων
Το να προλαβαίνεις ένα πρόβλημα προτού να εμφανιστεί, είναι τουλάχιστον σοφή κίνηση. Μπορείτε να το εφαρμόσετε και στον τομέα των αποφράξεων και να πάψετε να ανησυχείτε για την σωστή και μακροχρόνια λειτουργία του δικτύου σας. Με τον τακτικό καθαρισμό των σωληνώσεων της αποχέτευσης σας και των σιφονιών σας φυσικά, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του δικτύου σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και να σας απαλλάξουμε από περιττά έξοδα και την ταλαιπωρία των συνεχών και επαναλαμβανόμενων αποφράξεων που πιθανότατα θα χρειαστεί το κάθε δίκτυο σε περίπτωση που το αμελήσει κανείς.

Γιατί να εμπιστευθείτε εμάς;

  • Έχουμε πείρα και τεχνογνωσία που μεταφράζεται σε σαράντα συνεχόμενα επιτυχημένα χρόνια αποφρακτικών εργασιών στην περιοχή της Ηλιούπολης.
  • Το ανθρώπινο δυναμικό που έχουμε επιλέξει με σύνεση και προσοχή για να επανδρώσουμε τα συνεργεία μας, κατέχει άψογη εξειδίκευση και τεχνική κατάρτιση που είναι αδύνατο να μην μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά και επιτυχημένα.
  • Κύριο χαρακτηριστικό μας γνώρισμα είναι η οργάνωση και η σωστή μέθοδος σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε. Αφού επιθεωρήσουμε το δίκτυο και πραγματοποιήσουμε έρευνα σε βάθος, θα εντοπίσουμε το σημείο φραγής και την αιτία του προβλήματος, ύστερα θα σας αναφέρουμε με ειλικρίνεια τις παραπάνω πληροφορίες. Τέλος, μετά από συνεννόηση μαζί σας και πάντα υπό την εκτέλεση των επιθυμιών σας, θα πραγματοποιήσουμε όλες τις αναγκαίες διεργασίες για το ομαλό πέρας της αποφράξεως.

Τα συνεργεία μας, πέρα από την άρτια εκπαίδευση τους, έχουν σαν όπλο και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε ως εταιρεία. Ο ειδικός εξοπλισμός μας, περιλαμβάνει:

  • ειδικά σχεδιασμένες και διαμορφωμένες κάμερες αποχέτευσης, για τον εύκολο εντοπισμό της ρίζας του προβλήματος
  • εξειδικευμένα πιεστικά οχήματα
  • αποφρακτικά  εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, που βοηθούν στην αποτελεσματική επιδιόρθωση οποιουδήποτε προβλήματος
  • μηχανήματα αποκοπής ριζών από δέντρα ή φυτά που φράζουν τα δίκτυα σωληνώσεων και τα φρεάτια που βρίσκονται κοντά σε πάρκα, αυλές, και μπαλκόνια.

Είστε κάτοικος στην Ηλιούπολη και υποφέρετε από τέτοια προβλήματα σαν αυτά που αναφέραμε. Κλικ στο σύνδεσμο Ηλιούπολη και έρμα το άγχος, τέρμα ο πανικός. Τηλεφωνήστε μας! Εγγυημένα αποτελέσματα..

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

 

Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.