Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

ergasies-apofraxis-ston-agio-dimitrio

Υπεύθυνα, Ταχύτατα και πρωτίστως Οικονομικά δίνουμε ενεργό παρόν στις αποφράξεις αποχετευτικού δικτύου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου!

Αν συχνά πυκνά, σας ταλαιπωρεί κάποιο από τα ακόλουθα προβλήματα:

 • φραγμένος νεροχύτης ή νιπτήρας
 • βουλωμένα σιφώνια και υδρορροές
 • φραγμένη μπανιέρα ή λεκάνη
 • βουλωμένο δίκτυο σωληνώσεων ή φραγμένη αποχέτευση
 • φρεάτια που υπερχείλισαν
 • βουλωμένο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων


Για αυτό το λόγο η apofraxeis4u αποφράξεις  είναι εδώ! Δεν χρειάζεται να απελπίζεστε άλλο πια..

Δεν έχει σημασία σε ποια γωνιά του Αγίου Δημητρίου μένετε. Το μόνο που πρέπει να σκεφτείτε είναι ότι επιτέλους βρήκατε τη λύση στο αιώνιο πρόβλημα σας. Είμαστε στη διάθεση σας, αδιαλείπτως, όλο το 24ωρο και κάθε μέρα του έτους χωρίς καμιά εξαίρεση.  Απορείτε, για ποιο λόγο να προτιμήσετε εμάς, έναντι άλλων; Συνεχίστε να διαβάζετε τότε και θα μάθετε το λόγο.


Τα διαπιστευτήρια μας

Ασυναγώνιστη εμπειρία 40 ετών και παρά πάνω, με μοναδική εξειδίκευση και αξιοπιστία.
Ολοκληρωμένος εξοπλισμός, με μηχανήματα και ειδικά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, και τα καλύτερα αποτελέσματα.
Οι άνθρωποι που απαρτίζουν το προσωπικό μας, είναι προσεκτικά επιλεγμένοι και διακρίνονται για την εντιμότητα τους, τις γνώσεις τους πάνω στις αποφράξεις και επίσης έχουν τέτοια εμπειρία που δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να μην μπορούν να σας βοηθήσουν, καθώς το δικό σας πρόβλημα το έχουν επιλύσει και μάλιστα με φοβερή επιτυχία, αναρίθμητες φορές στο παρελθόν.
Ο τρόπος οργάνωσης μας, μας επιτρέπει να απασχολούμε αρκετά συνεργεία με σκοπό να σας εξυπηρετούμε την στιγμή που θέλετε εσείς, δίχως καθυστερήσεις και λοιπές χρονοτριβές.

Εξειδικευμένες Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Μερικά απρόβλεπτα προβλήματα χτυπούν την πόρτα σε πάμπολλα νοικοκυριά στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου τα οποία όμως μπορούν να επιλυθούν άμεσα και εύκολα από τα έμπειρα συνεργεία μας. Για να γίνουμε πιο σαφής, αναλαμβάνουμε:

 1. Την αποκοπή και αφαίρεση των ενοχλητικών και περιττών ριζών που μεγαλώνουν δίπλα σε υπονόμους και φρεάτια με αποτέλεσμα να τα φράζουν και αυτά να δυσλειτουργούν. Καμία ρίζα και κανένα παρόμοιο φαινόμενο δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα υπερσύγχρονα και πανίσχυρα ριζοκοπτικά μας εργαλεία. Καλέστε μας και εμείς θα σπεύσουμε να σας βοηθήσουμε άμεσα και υπεύθυνα.
 2. Την απομάκρυνση συσσωρευμένων νερών από διάφορους χώρους του σπιτιού σας ή του χώρου εργασίας σας. Σας τα χάλασε ο καιρός; προβλήματα με τα υδραυλικά σας; πλημμυρισμένο μπάνιο, αποθήκη, φρεάτια κτλ; Κανένα πρόβλημα! Είστε ένα τηλεφώνημα μακριά από την πιο αποτελεσματική και σίγουρη λύση. Φυσικά τη λύση την έχουμε εμείς και σας προτείνουμε να συνεργαστείτε μαζί μας, και δεν θα σας απογοητεύσουμε.

 

Εμείς σας προσφέρουμε οριστικές λύσεις!

 • Για να είμαστε ειλικρινής, όπως κάθε εταιρία έχει ένα στόχο, έτσι κι εμείς έχουμε το δικό μας, ο οποίος είναι ο εξής: Θέλουμε να πετυχαίνουμε την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας. Πως το καταφέρνουμε; Μα προσφέροντας σας μόνιμες λύσεις στο πρόβλημα των αποφράξεων που σας βασανίζει. Αν δεν καταλάβατε για ποιο πράγμα μιλάμε, να σας επισημάνουμε κάπου εδώ πως αναλαμβάνουμε με ιδιαίτερη επιτυχία την συντήρηση σωληνώσεων και δικτύων αποχέτευσης.
 • Πραγματοποιούμε συστηματικά επιθεώρηση στο εσωτερικό των σωληνώσεων σας και παρακολουθούμε τακτικά την πορεία του δικτύου σας, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να προλάβουμε την οποιαδήποτε βλάβη ανά πάσα στιγμή.
 • Αναλαμβάνουμε καθαρισμό όλης της οριζόντιας στήλης του δικτύου σας αλλά και των σιφονιών που συνδέονται με την αποχέτευση, για προληπτικούς λόγους.
 • Εκκενώνουμε βόθρους όλων των ειδών και των τύπων, άμεσα, γρήγορα, και πάνω από όλα οικονομικά.


Αναζητάτε πραγματικές λύσεις σε θέματα αποφρακτικά Αγίου Δημητρίου; Καλέστε μας και μην το ψάχνετε άλλο..

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

 

Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
 • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
 • Οικονομικές χρεώσεις
 • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.