Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

apofraxeis-diktyon

Οι αποφράξεις αποτελούν εργασίες που είναι απαραίτητες για κάθε διαμέρισμα ή πολυκατοικία που δεν πρέπει να υστερεί σε λειτουργικότητα, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες όσων διαμένουν σε αυτά. Και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου απαιτείται ειδικός χειρισμός από τις εταιρείες αποφράξεων για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς πολλές φορές τα προβλήματα που προκύπτουν είναι σύνθετα και δυσεπίλυτα.


Απέναντι στις δύσκολες καταστάσεις που συχνά παρουσιάζονται οι εταιρείες που εξειδικεύονται στις αποφράξεις στην Αθήνα αλλά και πανελλαδικά αντιτάσσουν δύο μεγάλα όπλα, που δεν είναι άλλα από το έμπειρο προσωπικό που έχει πολλά χρόνια γνώσης και εργασίας πίσω του, αλλά και τον εξελιγμένο τεχνικό εξοπλισμό, που διαρκώς ανανεώνεται ακολουθώντας την πρόοδο. Χωρίς το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό και τη σωστή υλικοτεχνική υποδομή καμία επιχείρηση δεν μπορεί να σταθεί στον χώρο και να πετύχει.
Το προσωπικό των εταιρειών αποτελείται από πεπειραμένους υδραυλικούς και τεχνίτες που έχουν εκπαιδευθεί αλλά και έχουν ασκηθεί στην πράξη για να αντιμετωπίσουν κάθε βλάβη ή πρόβλημα, ενώ είναι και διαθέσιμοι όλο το 24ωρο, αφού υπάρχουν περιπτώσεις όπου χρειάζεται άμεση παρέμβαση. Οι ειδικοί των αποφράξεων διασφαλίζουν ότι έχει γίνει σωστή δουλειά και όχι «πασάλειμμα» και παρέχουν εγγύηση για δωρεάν επανεξέταση και επιδιόρθωση του προβλήματος αν παρ’ ελπίδα δεν έχει επιλυθεί ικανοποιητικά.  
Όσον αφορά τώρα τα υλικά μέσα, εκεί τα πράγματα έχουν προχωρήσει πολύ σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες. Κατ’ αρχάς υπάρχουν πλέον σύγχρονα αντλιοφόρα οχήματα, και μάλιστα περισσότερα του ενός ανά εταιρεία για να ανταποκρίνονται σε περισσότερες κλήσεις. Επιπλέον κάθε επιχείρηση διαθέτει πλήθος εργαλείων και συσκευών με τις οποίες γίνονται οι αποφράξεις, τόσο οι απλές, π.χ. σε σιφόνια, νεροχύτες, μπανιέρες, όσο και οι πιο σύνθετες, π.χ. σε βόθρους, φρεάτια πολυκατοικιών και σχάρες δρόμων. Τέτοιες είναι οι συσκευές αναρρόφησης, οι μηχανές υδροβολής, αλυσοπρίονα, θαμνοκοπτικά και κλαδοτεμαχιστές για τις περιπτώσεις όπου κλαδιά ή κορμοί δέντρων έχουν βουλώσει τις σωληνώσεις κ.ά.
Πέρα όμως από το προσωπικό και τον εξοπλισμό, εκείνα τα στοιχεία που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο μια αποφρακτική στα μάτια των πελατών της είναι οι οικονομικές τιμές και η άμεση διαθεσιμότητά τους. Ειδικά στις εποχές που ζούμε, το κόστος μιας τέτοιας εργασίας είναι το πρώτο που υπολογίζει όποιος θέλει να απευθυνθεί σε μια εταιρεία αποφράξεων. Γι’ αυτό και οι τιμές έχουν πέσει αισθητά τα τελευταία χρόνια, με τις απλές αποφράξεις να κοστίζουν γύρω στα 30 ευρώ και τις πιο περίπλοκες να μην ξεπερνούν τις περισσότερες φορές τα 50-60  ευρώ.
Όσο για την ανταπόκριση των εταιρειών στα θέματα που αφορούν τα αποφρακτικά προβλήματα, αυτή είναι πάντα άμεση και δεν θα πρέπει να προβληματίζει τον πελάτη. Οι εταιρείες αποφράξεων είναι… ετοιμοπόλεμες 24 ώρες το 24ωρο και φτάνουν αμέσως στον τόπο όπου θα δοθεί η… μάχη. Είναι πάντως προς το συμφέρον του πελάτη να απευθυνθεί στην πλησιέστερη επιχείρηση που εμπιστεύεται για να μειωθεί και ο χρόνος αναμονής. Εξάλλου οι επαγγελματίες του χώρου δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο, αλλά πολύ περισσότεροι, και έχουν την έδρα τους σε πολλά σημεία του Λεκανοπεδίου για την Αττική αλλά και σε όλες τις επαρχιακές πόλεις και τη συμπρωτεύουσα.
Χάρη σε όλες αυτές τις προδιαγραφές οι αποφράξεις που μπορεί να φαίνονται βουνό στον απλό άνθρωπο γίνονται… παιχνιδάκι στα χέρια των εξειδικευμένων και πεπειραμένων επαγγελματιών.         

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

Αποφρακτικές λύσεις για κάθε μπελά στο δίκτυο αποχέτευσης !!!

Τα άριστα καταρτισμένα κλιμάκια των τεχνικών μας αναλαμβάνουν αποφρακτικά προβλήματα που συγκεντρώνονται συνοπτικά στα ακόλουθα:

  1. Σιφώνια που υπολειτουργούν
  2. Νεροχύτες πλημμυρισμένους
  3. Υπερχειλισμένες λεκάνες τουαλέτας
  4. Βουλωμένα φρεάτια αποχετεύσεων
  5. Υδρορροές  μπαλκονιών μπουκωμένες
  6. Κάθετες και οριζόντιες στήλες συγκέντρωσης απόνερων
  7. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους
  8. Βιντεοσκοπήσεις αγωγών με κάμερα cctv
  9. Κοπές ριζών που εισχωρήσαν στο εσωτερικό αγωγών

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε:

  • Σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων
  • Υδροπιεστικά μηχανήματα εκτόξευσης νερού
  • Ριζοκοπτικές μηχανές
  • Κάμερα βιντεοσκόπησης - ανίχνευσης βλαβών
Άλλες αποφρακτικές διεργασίες που περιλαμβάνει το φάσμα εργασιών μας:
  1. Αντλήσεις υδάτων από θεομηνίες, βλάβες ή ατυχή συμβάντα
  2. Συντήρηση αποχετευτικών δικτύων με προνομιακά προγράμματα
  3. Εκκενώσεις και αποφράξεις βόθρων
Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.