Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

apofraxeis-dromon

Το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας που ενέσκηψε σε όλη τη χώρα ανέδειξε ξανά ένα μεγάλο πρόβλημα που δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό κατά τους θερινούς μήνες ή όταν ο καιρός δείχνει το φιλικό του πρόσωπο.  
Πέρα από τα προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών (απαγόρευση απόπλου, κατεστραμμένο οδικό δίκτυο) οι έντονες βροχοπτώσεις έφεραν στην επιφάνεια και το σοβαρό θέμα του ελλιπούς αποχετευτικού δικτύου, εξαιτίας του οποίου πολλά διαμερίσματα (ειδικά υπόγεια) πλημμυρίζουν, αλλά και οι δρόμοι γίνονται… ποτάμια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη σωματική ακεραιότητα πεζών και οδηγών.
Και χωρίς να θέλει κανείς να αμφισβητήσει την ικανότητα της Πυροσβεστικής και των δήμων, η αλήθεια είναι πως τα ακραία καιρικά φαινόμενα συνιστούν… ασύμμετρη απειλή που απαιτεί τη συνδομή όλων για την αντιμετώπισή της.


Οι αποφράξεις αγωγών, φρεατίων και υδρορροών πρέπει να γίνονται άμεσα προκειμένου να αποφευχθούν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα από την αυξανόμενη στάθμη του νερού σε περίπτωση νεροποντής. Και αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς θα διαπιστώσουμε ότι τα προβλήματα αυτά δεν οφείλονται πάντα σε κακοτεχνίες και αβλεψίες της κατασκευής τους.
Πολλές φορές κλαδιά, κορμοί δέντρων, φύλλα και άλλα φερτά υλικά φράζουν τις σχάρες που υπάρχουν στους δρόμους και αχρηστεύουν το σύστημα απορροής ομβρίων υδάτων. Οι εταιρείες αποφράξεων καλούνται τότε να συνδράμουν το έργο των κρατικών υπηρεσιών προκειμένου να δοθεί λύση στη δύσκολη κατάσταση που έχει προκύψει, χάρη στην τεχνογνωσία και το ειδικό εξοπλισμό που διαθέτουν. Ενδεικτικά και μόνο μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται και οι apofraxakias, apofraxeis, apofraxeis-news.              
Τα πλεονεκτήματα των εταιρειών αυτών είναι ότι έχουν αναπτυχθεί σε πανελλαδικό δίκτυο, αφού η κακοκαιρία δεν αφορά μόνο την πρωτεύουσα ή τις μεγάλες πόλεις κάθε νομού, δουλεύουν όλες τις ημέρες της εβδομάδας και όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ διαθέτουν και προηγμένα τεχνολογικά μέσα ώστε να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σύγχρονα οχήματα, άριστος εξοπλισμός και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι τα όπλα με τα οποία οι εταιρείες κατορθώνουν να πραγματοποιούν αποφράξεις με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο.
Η χρησιμότητα των εταιρειών αυτών βέβαια δεν είναι εποχική. Όλον τον χρόνο μπορεί να απευθυνθεί κανείς σε μια εταιρεία αποφράξεων, είτε για να επιλύσει κάποιο πρόβλημα σε έναν αγωγό π.χ. ή σε ένα φρεάτιο που βούλωσε είτε για να συντηρήσει το δίκτυο του σπιτιού του ή της πολυκατοικίας του ώστε να μη βρεθεί προ εκπλήξεων όταν ο χειμώνας πλησιάσει απειλητικός δείχνοντας τα δόντια του.      
Όσο για το κόστος, οι αποφράξεις δεν είναι κάτι ιδιαίτερα κοστοβόρο, αφενός γιατί οι εταιρείες του χώρου είναι πολλές και μια σύντομη έρευνα αγοράς οδηγεί πάντα στην πλέον συμφέρουσα επιλογή, αφετέρου γιατί οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούν φρεάτια πολυκατοικιών και το δίκτυο απορροής υδάτων, οπότε το κόστος μπορεί να επιμεριστεί σε περισσότερους από έναν ιδιώτες ή διαμερίσματα. Εξάλλου κάθε σοβαρός επιχειρηματίας λαμβάνει υπόψη του τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάει η χώρα.
Και αν –ο μη γένοιτο–  παρουσιαστεί σύντομα κάποια νέα βλάβη ή χρειαστεί νέα απόφραξη, οι περισσότερες εταιρείες δεσμεύονται πως θα ασχοληθούν ξανά με την περίπτωση αντί μηδαμινού ή και μηδενικού τιμήματος, ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματος.
Καλό θα είναι λοιπόν οποιοσδήποτε αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα να απευθυνθεί άμεσα σε μια τέτοια εταιρεία, αφού οι αποφράξεις σήμερα είναι πολύ εύκολο να πραγματοποιηθούν, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, αποτελεσματικά, και με οικονομία κόπου και κόστους!    

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

Αποφρακτικές λύσεις για κάθε μπελά στο δίκτυο αποχέτευσης !!!

Τα άριστα καταρτισμένα κλιμάκια των τεχνικών μας αναλαμβάνουν αποφρακτικά προβλήματα που συγκεντρώνονται συνοπτικά στα ακόλουθα:

  1. Σιφώνια που υπολειτουργούν
  2. Νεροχύτες πλημμυρισμένους
  3. Υπερχειλισμένες λεκάνες τουαλέτας
  4. Βουλωμένα φρεάτια αποχετεύσεων
  5. Υδρορροές  μπαλκονιών μπουκωμένες
  6. Κάθετες και οριζόντιες στήλες συγκέντρωσης απόνερων
  7. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους
  8. Βιντεοσκοπήσεις αγωγών με κάμερα cctv
  9. Κοπές ριζών που εισχωρήσαν στο εσωτερικό αγωγών

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε:

  • Σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων
  • Υδροπιεστικά μηχανήματα εκτόξευσης νερού
  • Ριζοκοπτικές μηχανές
  • Κάμερα βιντεοσκόπησης - ανίχνευσης βλαβών
Άλλες αποφρακτικές διεργασίες που περιλαμβάνει το φάσμα εργασιών μας:
  1. Αντλήσεις υδάτων από θεομηνίες, βλάβες ή ατυχή συμβάντα
  2. Συντήρηση αποχετευτικών δικτύων με προνομιακά προγράμματα
  3. Εκκενώσεις και αποφράξεις βόθρων
Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.