Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

antliseis-ydaton-apofraxeis
Δραματική η επιδείνωση του καιρού στο Νομό Αττικής από τα ξημερώματα της Δευτέρας με πολύ ισχυρές καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους που σταματούν ανά διαστήματα και συνεχίζουν με αμείωτη ένταση. Τα πυκνά μαύρα σύννεφα ανά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας θυμίζουν νύχτα, τα αυτοκίνητα μποτιλιαρισμένα από την κίνηση που διαξάγεται με απίστευτα αργούς ρυθμούς στους πλημμυρισμένους δρόμους όπου τα νερά σχηματίζουν χειμάρους που αδυνατούν να απορροφήσουν τα βουλωμένα φρεάτια από τις αποφράξεις και την ελλειπή συντήρηση καθαρισμού αυτών.
Η Πυροσβεστική σε κατάσταση συναγερμού έχει δεχθεί πάνω από 200 κλήσεις από πολίτες για αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους, κοπή και απομάκρυνση κλαδιών δέντρων αλλά και άλλων συναφών αποφρακτικών προβλημάτων.
Στη λεωφόρο Συγγρού (στο ύψος της παραλιακής) είχαμε πτώσεις δέντρων, όπως επίσης και στον ηλεκτρικό σταθμό του Θησείου όπου και διακόπηκε προσωρινά η λειτουργία των συρμών.
Τα ίδια φαινόμενα και περιφερειακά του κέντρου όπως σε συνοικίες των βορείων προαστίων ( Σταμάτα - Ροδόπολη - Αγιος Στέφανος ) αλλά και στη Μαλακάσα όπου σημειώθηκε και έντονη χαλαζόπτωση.
Παρόμοιο το σκηνικό στο Νομό Αχαϊας και στην πόλη των Πατρών, τόσο ως προς την κίνηση των οχημάτων όσο και προς τις πλυμμήρες των φρεταίων αποχέτευσης των δρόμων, όπου το νερό εισήλθε σε καταστήματα και σπίτια βρίσκοντας τους κατοίκους απροετοίμαστους. Σημαντική η βοήθεια της Πυροσβεστικής υπηρεσίας που δέχθηκε πάνων από 100 κλήσεις.
Θεομηνία επίσης και στην Νότια Πελοπόννησο (Ν. Λακωνίας και Ν. Μεσσηνίας)  και περισσότερο στη Σκάλα Λακωνίας  την οποία έπληξε δυνατός ανεμοστρόβιλος αναποδοαγυρίζοντας μέχρι και αυτοκίνητα και παρασέρνοντας τα πάντα στο πέρασμά του. Διακοπές σημειώθηκαν στην ηλεκτροδότηση της περιοχής και τραυματίστηκαν ελαφρά άνθρωποι .
Ανεμοστρόβιλο και ισχυρές βροχοπτώσεις είχαμε και στα Μέγαρα Αττικής προκαλώντας σημαντικές ζημιές.
Τέλος παρόμοια τα φαινόμενα και στην πόλη της Πρέβεζας όπου κυριολεκτικά δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ορμητικών νερών που καταλήξαν σε υπόγεια καταστήματα και σπίτι με την Πυροσβεστική και την Αστυνομία να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες.
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού έχει εκδοθεί από την ΕΜΥ προειδοποιώντας για πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα για όλο το επόμενο τριήμερο με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, προβλέποντας σταδιακή βελτίωση.

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

Αποφρακτικές λύσεις για κάθε μπελά στο δίκτυο αποχέτευσης !!!

Τα άριστα καταρτισμένα κλιμάκια των τεχνικών μας αναλαμβάνουν αποφρακτικά προβλήματα που συγκεντρώνονται συνοπτικά στα ακόλουθα:

  1. Σιφώνια που υπολειτουργούν
  2. Νεροχύτες πλημμυρισμένους
  3. Υπερχειλισμένες λεκάνες τουαλέτας
  4. Βουλωμένα φρεάτια αποχετεύσεων
  5. Υδρορροές  μπαλκονιών μπουκωμένες
  6. Κάθετες και οριζόντιες στήλες συγκέντρωσης απόνερων
  7. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους
  8. Βιντεοσκοπήσεις αγωγών με κάμερα cctv
  9. Κοπές ριζών που εισχωρήσαν στο εσωτερικό αγωγών

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε:

  • Σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων
  • Υδροπιεστικά μηχανήματα εκτόξευσης νερού
  • Ριζοκοπτικές μηχανές
  • Κάμερα βιντεοσκόπησης - ανίχνευσης βλαβών
Άλλες αποφρακτικές διεργασίες που περιλαμβάνει το φάσμα εργασιών μας:
  1. Αντλήσεις υδάτων από θεομηνίες, βλάβες ή ατυχή συμβάντα
  2. Συντήρηση αποχετευτικών δικτύων με προνομιακά προγράμματα
  3. Εκκενώσεις και αποφράξεις βόθρων
Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.