Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

apofraktika-erga-stin-kallithea

Εάν βασανίζεστε από το προβλήματα που παρουσιάζουν συνήθως οι αποχετεύσεις, τότε δεν έχετε παρά να μας εμπιστευθείτε για να επιλύσουμε αποτελεσματικά το θέμα αυτό. Σίγουρα απεχθάνεστε τα λιμνάζοντα νερά σε χώρους του σπιτιού, τους φραγμένους νιπτήρες ή νεροχύτες, τις βουλωμένες λεκάνες και μπανιέρες και άλλα τέτοια παρόμοια περιστατικά. Μην χάνετε την υπομονή σας, η λύση είναι μπροστά σας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε στην επίσημη ιστοσελίδα της apofraxeis4u εξειδικευμένη αποφρακτική εταιρεία για αποφράξεις Αθήνα - Αττική.

Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ανησυχείτε για τέτοια ζητήματα. Είμαστε ειδικοί στον τομέα των αποφράξεων για πάνω από σαράντα έτη και έχουμε ως άμεσο στόχο να σας παρέχουμε τις επαγγελματικές υπηρεσίες μας, προκειμένου να επιλύσουμε όποιο πρόβλημα σχετικό με αποφράξεις, σας ταλαιπωρεί. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε όποιο σημείο της Καλλιθέας και αν μένετε. Επίσης είμαστε στη διάθεση σας ολόκληρο το 24ωρο ακόμα και τις αργίες.

Συνήθη προβλήματα που σας ταλαιπωρούν
Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε σε καθημερινή βάση, είναι για παράδειγμα, βουλωμένες σωληνώσεις, φραγμένες αποχετεύσεις, ή βουλωμένα φρεάτια, ή καμιά φορά και βουλωμένοι νιπτήρες, μπανιέρες, λεκάνες και διάφορα άλλα. Αυτό που προσφέρουμε εμείς και μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι, οι προηγμένες υπηρεσίες μας που βασίζονται στην άψογη τεχνική κατάρτιση αλλά και την τεχνογνωσία που κατέχουμε εδώ και τόσα χρόνια.

Αποτελεσματικότητα και οριστικές λύσεις
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αναζητάτε μια εφήμερη και πρόχειρη λύση, αλλά μια οριστική και αποτελεσματική λύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε το πρόβλημα των αποφράξεων μια για πάντα. Ε, λοιπόν μάθετε πως είμαστε αυτοί που ψάχνετε. Εάν αναρωτιέστε για ποιο λόγο είμαστε τόσο σίγουροι και αισιόδοξοι, τότε ρίξτε μια ματιά στις εγγυήσεις μας και ελπίζουμε να πειστείτε.

  • Η εμπειρία που μας ακολουθεί μας έχει επιτρέψει να γνωρίζουμε κάθε ξεχωριστή περίσταση απόφραξης πιο καλά από τον καθένα. Αυτό σημαίνει πως έχουμε αναπτύξει την εξειδίκευση μας και την τεχνογνωσία στο έπακρο και πως κάθε πρόβλημα που αναλαμβάνουμε, είμαστε ικανοί να το φέρουμε σε πέρας με απόλυτη και εγγυημένη επιτυχία.
  • Το προσωπικό μας είναι ειδικά επιλεγμένο για να μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτές τις καταστάσεις καθότι διαθέτει άψογη εκπαίδευση και άρτια τεχνική κατάρτιση
  • Έχουμε οργανώσει πολλαπλά συνεργεία, για να μπορούμε να ανταποκριθούμε κάθε φορά που μας καλείτε έγκαιρα και να μην σας βάζουμε στην δυσάρεστη ταλαιπωρία της αναμονής.
  • Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που υπάρχει για τα ελληνικά δεδομένα και μηχανήματα υψηλών τεχνικών προδιαγραφών για να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε επιτυχημένα αποτελέσματα, δίχως περιθώριο σφάλματος.

Άλλες Υπηρεσίες που παρέχουμε:

  1. Απομάκρυνση ριζών. Αφαιρούμε όλες τις ενοχλητικές ρίζες των δέντρων που φύονται κοντά σε αποχετεύσεις και φρεάτια με αποτέλεσμα να τα φράζουν. Ο ειδικός μας εξοπλισμός και οι γνώσεις μας πάνω στο αντικείμενο σας εγγυούνται τα επιθυμητά αποτελέσματα
  2. Απορρόφηση υδάτων. Μην σας πτοεί το γεγονός ενός πλημμυρισμένου χώρου. Μην πανικοβάλλεστε μόλις αντικρίσετε λιμνάζοντα νερά στο μπάνιο, την αποθήκη, το γραφείο κ.α. Απλά τηλεφωνήστε μας και ένα από τα πιο εξειδικευμένα συνεργεία μας θα φτάσει στο σημείο που μένετε και θα σας απαλλάξει από όλη την ταλαιπωρία.
  3. Συντήρηση δικτύων σωληνώσεων. Μην περιμένετε να ξενοιάσετε με μια απόφραξη όσων αφορά την σωστή λειτουργία του δικτύου σας. Για να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά η αποχέτευση σας, χρειάζεται συντήρηση και τακτικό καθαρισμό. Για αυτό το λόγο επιθεωρούμε κάθε έτος, εξάμηνο ή και τρίμηνο άμα το θελήσετε, το δίκτυο σας και προχωρούμε σε προληπτικό καθαρισμό του για να διασφαλίσουμε την σωστή αλλά και μακροπρόθεσμη λειτουργία του
  4. Εκκένωση βόθρων. Αναλαμβάνουμε την εκκένωση βόθρων κάθε τύπου ακόμα και σηπτικών αλλά και απορροφητικών, σε απίστευτες τιμές.

Μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια, το πρόβλημα της απόφραξης χρήζει άμεσης αντιμετώπισης και εμείς είμαστε ειδικοί σε αυτό. Καλέστε μας λοιπόν άμεσα.

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.