Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

εφαρμογη ευδαπ για αποφρακτικα και υδροδοτικα προβληματα

Νέα καινοτόμο εφαρμογή παρέχει η Εταιρεία Υδρευσης  Αποχέτευσης Αθηνών Πειραιώς - ΕΥΔΑΠ για smartphone και tablet στους πελάτες της. Έτσι ο καταναλωτής αποκτά άμεσα γρήγορες, ψηφιακές και ευέλικτες υπηρεσίες ενημέρωσης και εξυπηρέτησης, που ανταποκρίνονται τόσο στο όνομα μιας μεγάλης εταιρείας όσο και στην ψηφιακή εποχή που διανύουμε. Κατεβαίνει φυσικά δωρεάν και σας λύνει στη κυριολεξία τα χέρια, όσον αφορά την ενημέρωση σας αλλά και ότι έχει να κάνει με τις δοσοληψίες σας με την εταιρεία. Για περισσότερες πληροφορίες και επεξηγήσεις μπορείτε να πατήσετε εδώ.
Εγκαθίσταται σε συσκευές iphone - ipad apple με λειτουργικό τουλάχιστον iOS 7 αλλά και σε κινητές συσκευές smartphone και tablet Android έκδοσης λειτουργικού 2.2.1 και άνω.


Ετσι για να δηλωθούν υδροδοτικά προβλήματα, διακοπές και αποφράξεις - διαρροές λυμάτων παρακάμπτεται η εκνευριστική αναμονή στο τηλέφωνο 1022  ή το τρέξιμο στο πλησιέστερο κέντρο εξυπηρέτησης με λίγα μόνο ''κλικ'' !!!
Το μόνο που χρειάζεται για να δοθεί  πρόσβαση είναι η ''δημιουργία λογαριασμού'', όπου συμπληρώνεται ο αριθμός παροχής του ρολογιού και ο αριθμός μητρώου του καταναλωτή όπως αναγράφονται σε έναν έντυπο λογαριασμό με ελληνικούς χαρακτήρες. Τυχόν αναβαθμίσεις του application και ενημερώσεις σας προτείνονται αυτόματα κατά την είσοδό σας στην υπηρεσία.
Μπορείτε μέσα από την εφαρμογή να δείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν του λογαριασμούς σας, όσον αφορά προηγούμενες οφειλές, αναλύσεις επιμερισμού των τελών υδροδότησης και αποχέτευσης και ημερομηνία λήξης αλλά και να πληρώσετε online. Επίσης ενημερώνεστε για τυχόν προγραμματισμένες διακοπές στην υδροδότηση ανά Δήμο και ανά περιοχή μιας και υπάρχει ενημέρωση αυτών σε καθημερινή βάση.
Σε περίπτωση τώρα που θέλει κάποιος να δηλώσει κάποια βλάβη, δίνεται η δυνατότητα εφόσον καταχωρήσει τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο - διεύθυνση - τηλέφωνο) να ανεβάσει φωτογραφία του προβλήματος σημειώνοντας στο χάρτη επακριβώς το σημείο και να περιγράψει επακριβώς την δυσλειτουργία π.χ. διαρροή απόνερων σε φρεάτιο οδοστρώματος στη οδό Ιπποκράτους 38 από αποφράξεις - Αθήνα ή πλημμήρα στην οδό Παπανδρέου 220 και σπάσιμο κεντρικού αγωγού νερού -  Αποφρακτική Εκάλη. Αυτομάτως ενημερώνεται η υπηρεσία ώστε να φροντίσει για την άμεση αποκατάσταση και ταυτόχρονα ενημερώνεται ο αποστολέας για τη λήψη της αναφοράς με ηλεκτρονικό μύνημα.

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

Αποφρακτικές λύσεις για κάθε μπελά στο δίκτυο αποχέτευσης !!!

Τα άριστα καταρτισμένα κλιμάκια των τεχνικών μας αναλαμβάνουν αποφρακτικά προβλήματα που συγκεντρώνονται συνοπτικά στα ακόλουθα:

  1. Σιφώνια που υπολειτουργούν
  2. Νεροχύτες πλημμυρισμένους
  3. Υπερχειλισμένες λεκάνες τουαλέτας
  4. Βουλωμένα φρεάτια αποχετεύσεων
  5. Υδρορροές  μπαλκονιών μπουκωμένες
  6. Κάθετες και οριζόντιες στήλες συγκέντρωσης απόνερων
  7. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους
  8. Βιντεοσκοπήσεις αγωγών με κάμερα cctv
  9. Κοπές ριζών που εισχωρήσαν στο εσωτερικό αγωγών

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε:

  • Σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων
  • Υδροπιεστικά μηχανήματα εκτόξευσης νερού
  • Ριζοκοπτικές μηχανές
  • Κάμερα βιντεοσκόπησης - ανίχνευσης βλαβών
Άλλες αποφρακτικές διεργασίες που περιλαμβάνει το φάσμα εργασιών μας:
  1. Αντλήσεις υδάτων από θεομηνίες, βλάβες ή ατυχή συμβάντα
  2. Συντήρηση αποχετευτικών δικτύων με προνομιακά προγράμματα
  3. Εκκενώσεις και αποφράξεις βόθρων
Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.